הגישה שלך מבאסת אותי אני אוהד בית"ר כבר עשור וזה חלק מאוד מאוד מכובד מהחיים שלי (אני בן 16) אני חייב לציין שאני זוכר את החוויה של האליפויות את המשחקים את ההתרגשות של להזין לרדיו ולשמוע גוווווווווווווווווווווול ואז לשמוע שזה מטדי ושבית"ר מובילה אני זוכר את ההונגרים שלנו אני זוכר הכול אבל אני עדין לפני כול עונה מתרגש כאילו זאת עונת אליפות נוסת ברגע שאני יעבד את התקווה שזאת תהיה עונת אליפות נוספת אני כבר לא יואהד בית"ר אני לא מבין את הפסימיות שלך כול הכבוד על האינטרטוטו ועל החיזוקים של השנה אני חושב שתהיה שנה מאוד טובה.
מה הבעיה שלכם עם אוחנה הוא מאמן מצוין וכשהמנהיג מפסיק לשחק (ראה מקרה נמני) ואין מי שיניע את ההתקפה ועם שחקנים מוכשרים שעדיין לא פרצו מקום 4 זה יותר ממכובד בית"ר בניצוחו של אוחנה הראתה את המשחק הטוב ביותר ב-7 שנים האחרונות (3-2 על מכבי תל אביב) ואם בלם לא אחראי כמו נדאלה וזה לא אשמתו של אוחנה קשה שלא להתרשם ממגן שמאלי מצוין כמו נדאלה הוא מוכשר מאוד ואם היה יותר אחראי היינו רואים בלם ברמה גבוהה מאוד והבלמים שהוא מביא קשה שלא להתרשמם מהם וצאו מהחלום שחיפה לוקחת אליפות בית"ר אלופת המדינה לשנת 2005/2006
למי אתה מתכוון?..לאוחנה או לרוני לוי..או אולי לברומרים?... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אוחנה לא אשם בכלום ,שכחתי. גם בהפסדים,גם בביזונות,גם בזרים הגרועים. אבל מי בכלל רוצה להאשים אותו במשהו?הוא קשטן 2.
לאוחנה יש חלק נכבד בכל כישלון של בית"ר כמו להנהלה, לשחקנים וגם תתפלאו לשמוע לאוהדים! ושמש'ו לא הולך בקבוצה פתאום כל האוהדים קופצים ישר לאוחנה... אף שחקן לא מקבל נזיפה ואפילו לא ביקורת.. כל הלחץ נופל עליו? אף אחד לא אמר קשטן 2... אבל לאוחנה מגיע את הכבוד שהוא ראוי אליו ולא שאיזה ילד מושתן בן 11 ביציע יצעק לו "אוחנה בן-זונה" או "תתפטר, תתפטר" שאין לו טיפת כבוד לבנאדם הזה... כמה שאני מסכים שאוחנה הוא לא מאמן גדול מצד שני אני מאמין שכבוד צריך לתת לו...
לקרוא לו תתפטר זה ליגיטימי ביותר, אפילו אם צועק את זה ילד בן 11 ! קללות אחרות לא מקובלות עליי. אין לי שום כבוד לצורת האימון של אוחנה. הגיע הזמן שתתחילו להבין שאוחנה פרש מתפקידו כחלוץ הכי טוב בבית"ר בכל הזמנים כבר לפני כמה שנים , והיום הוא מאמן גרוע !
דעתי על הקהל : הורס את בית"ר כבר שנים על גבי שנים. נתחיל עם עונת גוטמן,עשו לו את המוות ואז הכל התחיל להתחרבש. ומה לגבי יוסי מזרחי ? לא נתנו לו יום אחד של שקט. ואני מזכיר לך כשיוסי מזרחי חתם בבית"ר ,אף אחד לא רצה לבוא ולעזור לאימפריה שהתחילה את העונה בבית משפט,גם לא אוחנה,הוא היה יכול לצאת מהחוזה שלו בבני יהודה מתי שהוא רק רוצה,אבל הוא לא עשה את זה . ומה לגבי חנן אזולאי ? האיש הציל אותם מירידה וספג רק קללות . לא מגיע לחנן אזולאי לספוג קללות. ומה לגבי השנה ? בשניה אחת שכחו את כל ההפסדים ואחרי שהגענו לאינטרטוטו אמרו שאוחנה היורש של קשטן .שיבחו אותו בכל חור . ומה לגבי כל אותם מעשי אלימות שרק בית"ר חוטפת מזה ונענשת ? הקהל של בית"ר הורס אותה זה ידוע . וכן אם ילד בן 11 מבין אתה מה שאנשים בני 20 לא מבינים אז משהו כאן מוזר לא. אני לא אומר לקלל אותו,אבל לקרוא לו להתפטר זה לגטימי . יגיע יום ואוחנה יהיה משה סיני של שנות ה-2000. את משה סיני בשנות ה-90 רצו מאד שיאמן את הפועל תל אביב,גם הקהל גם ההנהלה וגם השחקנים,כולם העריצו אותו כשחקן וחשבו שככה הוא יהיה גם כמאמן. הוא כמעט הוריד אותם ליגה,אוהדי הפועל לא מסוגלים לראות או לשמוע את השם הזה,ראיתי תגובות של אוהדי הפועל לפני החתמת קשטן ,כשסיני היה מועמד ,הם חשבו שזה הסוף של הפועל. ככה גם אוחנה,יום יבוא וגם תומכיו הגדולים ביותר יבינו שיש כאן עסק עם מניפולטור ,לוזר ,וגמד כדורגל כמאמן . כשחקן משה סיני היה אהוב מאד,אוחנה היה אהוב מאד,אבל כמאמנים הם לוזרים !
יכול להיות שאתה צודק אבל המחוסר שלך באופטימיות זה נראה כאילו אתה אוהב רק להגיד מה רע הרבה מאוד רע אבל יש טוב והעונה הזאת בעיקר.
צריך להציג את הדברים כפי שהם באמת ולא כפי שאתם רוצים. העונה הזאת היא טובה רק בגלל המיקום . היו משחקים יפים ומשובחים פה ושם ,היו שערים יפים(שברור שזה חלק ממבצעים אישיים שלא מתרגלים באימונים) . ברגע שבית"ר תחזור להיות בית"ר ולא תבייש את הסמל שלה אני אשמח יותר מכל אחד פה. ברגע שבית"ר יתנו עונה שלמה של כדורגל מהנה,תוסס,מעורר עניין רב בליגה ,הקהל יבוא למגרשים ורק יעודד בלי נהמות או קללות,תיהיה לי סיבה לחייך מאוזן אל אוזן.
נדב אתה צריך להבין שהההנהלה אשמה. אם לאוחנה היה יותר כסף בעונה שעברה, בית"ר הייתה רצה לאליפות. אוחנה מאמן לא רע, עכשיו הוא קיבל רכש אמיתי ורציני ונראה מה הוא יעשה איתו. מוקדם להספיד אותו.
בואו נעבור לנושא מעט יותר אופטימי: שבת הבאה בצ'כיה - ליברץ נגד בית"ר...יש סיכוי? בית"ר לוקחת את זה ברצינות בכלל? היא מתכוונת להוסיף שחקנים לסגל? מה עם יצחקי, זיו ודנין? שחקן הגנה משהו?