בית"ר ירושלים - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏10/6/05.

1. נדב מיכאלי Member

בשבת הבאה .
    והגומלין שבוע אחריו.
    האינטרטוטו זה מפעל שמלהיב קבוצות כמו נתניה,ובאר שבע,אני מצטער שאני לא נלהב כל כך ומצנן את ההתלהבות והשמחה שלכם .פשוט קצת פרופורציות .

2. נדב מיכאלי Member

הוא יהרוס ויפגע בהכנות של בית"ר לעונה הבאה .
    כמו שפגע בהכנות של באר שבע ונתניה,תסתכל מה קרה ל-2 הקבוצות האלה מאז האינטרטוטו.

3. הרצליה Member

בגלל זה שתיהן ירדו ליגה בסיום אותה עונה.

4. נדב מיכאלי Member

אני לא אומר שבית"ר תירד ליגה,אבל זה לא מקרי ש-3 מתוך 4 הקבוצות שהשתתפו באינטרטוטו בשנים האחרונות נאבקו על חייהם ,ו-2 מתוך ה-3 ירדו ליגה.
    אבל זה יכול לשבש את כל החלומות הורודים של אוהדי בית"ר לקראת העונה הבאה.

5. ozi Member

אתה קצת יותר מ"לא נלהב" מהאינטרטוטו. אתה אומר שאתה מקווה להקבוצה לא תגיע לגביע אופ"א. ברור שהיא לא תגיע אבל להגיד דבר כזה בתור אוהד? אני בטוח שאפילו אוהדי מכבי ת"א היו (בחלקם לפחות) היו רוצים שבית"ר תגיע לשם. איזה מן אוהד אתה?? רק מלא בתלונות, לא משנה כמה דברים טובים יקרו.
    לא יודע למה אתה כזה ממורמר, אבל תסלח לי, אבל עדיף לבית"ר להסתדר בלי אוהדים כמוך. שכ"כ קיווית שהקבוצה שלך תחטוף עשירייה מהמקדונים. שכססת ציפורניים בציפייה לשער שיכריע סוף סוף את המשחק לטובתם היום. שכחת רק שהשחקנים הצעירים של הקבוצה משחקים שם ונותנים את הכל בשביל לעלות.
    כל היחס שלך לגבי הקבוצה הוא פשוט מגעיל.

6. נדב מיכאלי Member

אני נוטה לקחת דברים בפרופורציות,לא קיוויתי שנפסיד 0-10 ,אל תגזים,אבל הפסד מינימלי היה יכול להיות טוב .
    האינטרטוטו לא מעניין אותי וסתם דופק את ההכנות לעונה הבאה.
    אוהדי בית"ר בגלל השנים בתחתית נוטים להתלהב מכל דבר ,אני לא כזה .
    קשה גם מאד לשכנע אותי בדברים,אני שומר על קור רוח .יש לך יותר מדי טענות כלפיי ,חבל שלי שזה ככה,אבל אני לא יריב איתך על מה שאתה חושב עליי .
    אני מקווה שבעוד 365 ימים אתה תגיד לי כל הזמן "אני לא רוצה להגיד אמרתי לך,אבל אמרתי לך ש...".
    אחרי כל המרור שאכלתי בכל שנותיי כאוהד בית"ר ,אני מתקשה להיות אופטימי,מעדיף להיות פסימי כי זאת המציאות.
    הלוואי שבעוד שנה נשב על המרפסת ונספור ציפורים נודדות במקום לדבר כאן על כל הבעיות.
    הלוואי שבעוד שנה בית"ר תגיע כל כך רחוק ,ביחד עם אוחנה שאתה לא תדע נפשך מרוב אושר בגלל שצדקת ואני טעיתי.
    הלוואי שזה יקרה.

7. Ariel Member

אינטרטוטו מלהיב קבוצה כמו ב"ש?
    בעונה שעברה הגיעו בקושי 100 אוהדים למשחק מול ולאז'ניה. זה נקרא להלהיב? רוב האוהדים הצהירו עוד לפני תחילת המשחקים שהם מעדיפים שהקבוצה תוותר על המקום שלה(הם ידעו למה..).
    את רוב האוהדים זה בכלל לא עניין.

לעומת זאת ביתר לא רק שהביאה 4 אלף צופים למשחק נגד קבוצה שאפילו חצי מהם לא יודעים לבטא את שמה נכון, גם היה עומס של 30 אלף אוהדים על אתר האינטרנט של הקבוצה שגרמו להפלתו(ככה היה כתוב בעיתון למרות שקשה לי להאמין).

אז בוא נדייק בעובדות את מי מלהיב האינטרטוטו.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/05
  8. נדב מיכאלי Member

זה הדהים אותי ,באו 4000 צופים ביום שבת חם כדי לראות את בית"ר באינטרטוטו (!) ,זה בהחלט הפתיע אותי וזה רק הראה בפעם המי יודע כמה,שיש לבית"ר פוטנציאל אדיר שלא ממומש.
    הקהל של באר שבע לא התלהב מהאינטרטוטו,אבל אני זוכר תגובות של שחקנים בב"ש לפני שנה,די דומות לתגובות שמפזרים שחקני בית"ר הנלהבים .
    ומה עם נתניה ?
    אני זוכר איך הם חגגו בטדי את העליה לאינטרטוטו,אני זוכר הצהרות "השנה נרוץ לאליפות",קיבלו תיאבון ומה יצא מכל זה?
    3 מאמנים בעונה אחת,הרבה בלאגן,ירידת ליגה.

9. Ariel Member

ידוע שלבית"ר יש פוטניאל אדיר, היא הקבוצה היחידה בארץ שמסוגלת למלא 2 איצטדיונים במקביל.

ואפשר להבין איכשהו את ההתלהבות, בכל זאת משהו שקרוב לאירופה אחרי כמה שנים טובות. לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת כמה אירופה חסרה לבית"ר.

אינטרטוטו מתאים לקבוצות קטנות יותר, ולא סתם הכרטיס אליו מוביל ממקום 4 או 5(במידה ויש מחזיקת גביע ממקומות 1-4). שזה בול מרכז טבלה פחות או יותר.
    אך בשנים האחרונות "נדחפו" קבוצות קטנות אל הצמרת או הגביע ולקחו את הכרטיסים לאירופה ונוצר מצב שקבוצות גדולות שנשארות מאחור הולכות אל המפעל הזה.

10. bensror Member

לא מיזמן אמרו לי שבעונה ה"נוצצת " של ביתר עם גד זאבי הם הציגו את השחקנים בתשעה באב וכניראה אסור לחגוג בזמן הזה , אז הרב אמר שבגלל זה יהיה להם 7 שנים של מזל רע , מה שאומר שנישאר לנו רק עוד שנה לסבול . http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכל הקבוצות הגדולות שמצטרפות לאינטרטוטו בסיבובים 2 ו-3 (עודכן בדיון של האינטרטוטו) בית"ר קיבלה את ההגרלה הפחות קשה...ועדיין גם היא קשה.

12. bensror Member

שזה אומר שהגדולות לא הצליחו כל כך השנה בליגה שלהם .

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי השנה יש יותר גבולות כמו לה קורוני ולנסיה לאציו ומארסיי אבל זה לא אומר שכל שנה אין גדולות כי יש...

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואם יהיה טעם לגומלין אז יבואו יותר מ-4,000 צופים.

15. נדב מיכאלי Member

כל הכבוד לאלה שבאים.באמת הפתיעו אותי לטובה.
    קראתי השבוע שניסים בכר אמר לרון עמיקם במשחק הראשון בבלומפילד "חשבתי שאני אהיה כאן לבדי" והיו ביחד איתו עוד כ-4000 צופים.
    תיראה בשביל בית"ר של שנות ה-2000 האינטרטוטו זאת קפיצת מדרגה,אבל אני עדיין מסתכל בבית"ר הגדולה של שנות ה-90 ,אינטרטוטו היה נחשב לכישלון .
    היום זה נחשב להצלחה בגלל הבינוניות של בית"ר בשנים האחרונות.