פרופורציות אנשים. תירגעו זה בסה"כ אינטרטוטו ועם הגנה כזאת אנחנו נובס במשחק הראשון של גביע הטוטו. המשחק הזה זאת הכנה לליגה : יש לנו התקפה נהדרת,נבקיע המון שערים אבל נספוג כמעט אותה כמות.
אל תשכח שקורנפיין לא שיחק, אוחנה עוד לא הביא את החיזוק שרצה. וכמובן ממוצע הגיל של השחקנים בהגנה היה 12.5.
בדיוק זה לא ההרכב הראשון של בית"ר בהרכב ראשון של בית"ר היה נגמר כאן 10-1 שתי שחקנים טובים להגנה ובית"ר לוקחת אליפות
עכשיו חזרתי מהמשחק, אל תמהרו להתלהב מהניצחון של שחקני הבית של בית"ר מכיוון שהמקדונים הם לא קבוצה טובה. הגולים שלהם באו אחרי טעויות מפחידות של שחקני ההגנה והשוער שלנו, לעומת זאת אפשר לראות בחלק ההתקפי שלנו ניצוצות מבן שושן וברוכיאן שכבשו וממליקסון שהטריד וסיבסב את הגנת המקדונים. והיו הרבה יותר מ1500 צופים, שערים 2 ו13 היו 70% מלאים באוהדים (ואני לא מחשיב את הצפיפות), חוץ מזה הייתה אווירה של משחק אליפות גם בעזרת האקוסטיקה של הגג בבלומפילד
מליקסון הראה דברים יפים? בן שושן היה כזה טוב או שהגולים לא באו בהכרח מדברים שהוא עשה? *י'זונות הצפתם את כל הדיון תוך כמה שעות אין לי כוח לקרוא הכל... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
שמעו לא יודע אני חושב שאחד הדברים שמיחדים אותנו אוהדי בית"ר זאת האהבה לקבוצה זאת האופטמיות אני זוכר לפני שלוש עונות שיוסי מיזרחי היה מאמן לא היה לנו סגל בכלל ואני זוכר שהיו דיבורים על אליפות לפני תחילת העונה אבל בקשר לעונה אני חושב שהילדים שלנו כבר יותר מנוסים הזרים שלו איכותים ובכלל יש לנו קבוצה טובה חבל שהמאמן לא באותה רמה.
תגיד לי, מה אתה מתלונן? אתה מעדיף את הדיונים המדכאים אחרי הפסדים? עד שסוף סוף יש קצת נחת משחקני הבית - תן להנות, לפחות מהרגעים האלה.
Nי מתלונן... זאת הייתה תלונה חיובית! אתה יודע מה מפליא אותי לשמוע... שאתה נהנה מבית"ר, מוזר ביותר... *עומר, איך סולומון היה?
מנצחונות אני נהנה - מכל ההתנהלות סביב הקבוצה, ממש לא! אין לנו בכלל הגנה, וזה מדאיג. עם ה"הגנה" הנוכחית אנחנו נהיה בשר התותחים של הליגה. נראה איזה קאסטאניטות מאיר ואלי יביאו לנו ( אם בכלל ) מארחנטינה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אני בסוף לא יצא לי להיות במשחק, אבל אתה מוזמן לשאול את Joe Cool שבאמת אולי יעביר לנו רשמים וחוויות מהמשחק באשר ליכולות של שחקני בית"ר...
הגול השלישי של המקדונים היה באשמתו, בעיטה חופשית בחצי גובה לא חזקה מדי והוא ניסה עדף ישר לרגל של שחקן מקדוני. ובית"רי צודק, אם המקדונים האלה שאתם לא מתארים לעצמכם כמה הם גרועים הבקיעו נגדנו 3 שערים אנחנו במצב די קשה
אבל אתם צריכים לזכור שההגנה ניראתה כך: בשער: גיא סולומון. בהגנה: יוני קים, אלי ששון, יוני אליאב, אלירן דנין. אף אחד מהם כניראה לא ישחק בהרכב בית"ר בעונה הבאה..
חכו, צריך לבוא רכש הגנתי, נקווה שאוחנה ופניג'ל לא נסעו סתם להביא ליצנים או לחזור ולהגיד שהם לא שיחקו כמו עם הבלם ההוא של נבחרת קיבינימט... ג'ו קול אולי תן לנו איזה סיקור קטן על כל שחקן כי נמאס לי להוסיף כל הודעה שלי שאלה לגבי השחקנים ששיחקו
כשפניג'ל התראיין השבוע בערוץ הספורט הוא אמר שהם יביאו עוד שני בלמים, מגן ימני, וקשר אחורי. אם זה יקרה- יכול להיות שיהיו קצת פחות בעיות בהגנת בית"ר.