בית המוות: הולנד חוזרים!

הנושא בפורום 'פורום יורו 2008' פורסם ע"י Nesta, ‏9/6/08.

1. AVISEY Member

הוא היה מחוץ לקווים, נבדל .

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/08
  2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם היה ספק-לפטר את דונאדוני עכשיו,עכשיו! ברגע זה!

מה אמברוסיני עושה בהרכב? אם הוא לא פותח במילאן הוא ייפתח בנבחרת? איך לעזאזל הוא שם ודה-רוסי לא?!

איך לעזאזל אתה מפגר 2-0!! ולא עושה שום שינוי,למי אתה מחכה בדיוק? מה אתה חושב שאתה עדיין בליבורנו שלוקארלי יציל אותך מירידה?! יש לך כולה שלושה משחקים אי אפשר לחכות ולא לעשות כלום!

אמברוסיני החוצה-קאסנו פנימה די נטאלי החוצה-דל פיירו פנימה
    לעבור ל4-3-1-2 כשפירלו גאטוסו וקמוראנזי בשלישית הקישור קאסנו מאחורי החלוצים דלפיירו וטוני בחוד!

דונאדוני-הביתה!

3. דניאל א. Member

מחוץ לקווים=לא קשור למשחק ומה שהולך על כר הדשא.
    אתה מודע לזה?

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מאה אחוז, זה לא נבדל.

5. Raulito Madridista

2-0 תוצרת מדריד! עד עכשיו שלושה שערים כבשו שחקני ריאל מדריד ביורו הנוכחי.
    אומנם היה נראה שהשער הראשון הושג מנבדל ברור של ואן ניסטלרוי(כבר חשבתי שזו בושה שהקוון לא ראה, אחד הנבדלים שהייתי הכי בטוח לגביהם, אבל שכחתי את השחקן האיטלקי שנפל ), אבל יש שחקן איטלקי שנפל ולכן הגול חוקי, טעות שלי. מה גם שהאיטלקים האחרונים שיכולים לבוא בטענות לרמאות. הולנד ברמה אחת מעל האיטלקים, כל הכבוד להם על משחק התקפי נפלא. השער השני פשוט מדהים, ככה עושים מתפרצת גדולה. ווסלי סניידר השחקן מספר אחד על המגרש. כמו גם בריאל מדריד, לא מפסיק לשרוף שטחים וגם נמצא במקום הנכון ובזמן הנכון. הגול שלו זה בונוס למחצית אדירה שלו. הוא וואן דר והארט שפחות מעורב, מכפים על היעדרותם של רובן(כמה כיף לראות אותו מחייך על הספסל)וואן פרסי. חאליד בולארוז נתן מחצית יפה יחסית לשחקן שבקושי שיחק בשנה האחרונה. בינתיים נקי מטעויות ולא מתבייש להרחיק לכל עבר. חבל שרוד לא גמר את המשחק, האיטלקים עדיין יכולים לצאת מפיגור של 2-0, לפחות להשיג נקודה.
    אבל העניינים ממש לא נראים ככה. שום חולייה אצם לא מתפקדת. מרכז ההגנה חלש מאוד, לא זוכר הופעה עלובה כזו של החלק האחורי של האיטלקים כבר הרבה זמן, אולי בהפסד 3-1 לצרפת במוקדמות היורו. מטראצי מזכיר את התקופות הפחות יפות שלו באינטר. במונדיאל הקודם הוא היה ענק משום שהיה לידו את קנבארו האדיר, אבל כעת, שהוא צריך להיות הבלם המוביל, רואים שאין לו את זה, בכלל לא. בראצלי מפוחד מידי ולא מספיק טוב גם הוא. כל כדור עומק חותך את ההגנה האיטלקית. האיטלקים אפילו לא מצליחים להחזיק בכדור על אף הקישור המעובה שהעלה דונאדוני. חבל שבמקום אמבורסיני לא עלה דה רוסי או אקווילאני.
    דונאדוני חייב להגיב ולהכניס את קאסנו במקומו של די-נטאלה. אני הייתי משאיר את קאמורנסי.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

על המשחק אני יגיב בסוף, יש עוד מחצית וזה לא גמור.

אבל תבינו, שחקן של איטליה יצא החוצה במהלך משחק משוחק, הוא נחשב לשחקן האחרון ולכן זה לא נבדל. שער חוקי.

7. FelaKaT Member

וואלה, איפה זה כתוב?

8. דניאל א. Member

עד הגול היה דווקא משחק שקול, ואפילו האיטלקים היו מסוכנים וטובים יותר.
    לא חושב שהולנד עד כדי כך בעליונות, מה שבטוח- ההגנה של איטליה, זאת כ"כ לא איטליה!

9. Commander vimes Member

לירן צודק, בדיוק עכשיו מדברעם על זה בערוץ שאני צופה בו (אלג'זירה ספורט+1), אם השחקן בחוץ הוא האחרון במגרש.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני ישאל אותך שאלה. יש 2 שחקנים על המגרש מול שחקן הגנה אחד, שחקן ההגנה רואה שהשחקן השני בא למסור קדימה לשחקן השני ואז מחליט לצאת מתחומי המגרש כדי לגרום לנבדל, נראה לך הגיוני? לא, אין דבר כזה.

11. Ampelmann Member

אם אחרי שאיטליה העפילה לטורניר הזה על חשבון סקוטנלד רק בזכות שריקה הזויה ומטונפת כמו שרק האיטלקים יודעים, הנבחרת הזו תישבר בגלל שער בנבדל- הרי שהצדק נעשה. אני בעד.

בהולנד דיברו על זה שההגנה של הכתומים לא עומדת בסטנדרטים של הרמות הגבוהות ולכן רק משחק התקפה איכותי יחפה על האורנג'. סו פאר סו גוד. ההתקפה המעניינת ביותר בטורניר עובדת שעות נוספות ובניגוד להתקפה הגרמנית ההחלטית, אצל ההולנדים יש יותר אילתור ויצירתיות.
    ואן ניסטלרוי עושה מה שבא לו. האיטלקים נופלים כל פעם בפח הזה של החזרה של ואן ניסטלרוי מנבדל. כל פעם מחדש הוא מקבל את המסירה בדיוק בשניה שבה יש קו אחד ופורץ קדימה. גאוניות של ואן בסטן (אם זה אכן היה רעיון שלו).

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

משפט פרדוקסלי משהו,אם שחקן מחוץ למגרש אז הוא האחרון בתוך המגרש?

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

חברים, צאו מהסרטים, לא היה נבדל. וזה בטח גם לא הסיבה שהולנד מובילה.
    הולנד פשוט טובה יותר מאיטליה, וכל הביטחון האיטלקי דרך החלק ההגנתי שלה היום מתפורר.

ואכן דונאדוני מפגר! איך דה רוסי לא משחק???

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תכתיב את זה איך שאתה רוצה... אני אומר באופן חד משמעי שזה לא אופסייד על פי החוקה.

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכל אופן לא בגלל הנבדל נפסיד,טעויות קשות וקריטיות בניהול ותוכנית המשחק של דונאדוני...
    אני עדיין שובר את הראש מה דה-רוסי עושה בחוץ ואיך אחרי שקבלנו גול הוא לא שלח את אלכס וקאסנו להתחמם,שלא לדבר על זה שלא עשה שום שינוי...