בית המוות: הולנד חוזרים!

הנושא בפורום 'פורום יורו 2008' פורסם ע"י Nesta, ‏9/6/08.

1. Quaresma Member

אוי אוי איטליה, דווקא נגד הולנד.......
    אבל זה לא גמור יש עוד מחצית שלמה.

2. שגיא Guest

המשחק הזה הבטיח וקיים. משחק קצבי וטוב. אני מאוד נהנתי לראות את הולנד במחצית הראשונה שללא ספק מגיע לה להוביל.

לגבי השער הראשון. אני לא מודע למה החוקה אומרת אבל אני מקבל את הטיעון של לירן, ואם כך אז כל הכבוד לקוון.

3. Pipe Member

לעניות דעתי,
    אם השחקן האיטלקי היה מקבל טיפול או מחליף נעליים או כל מצב אחר בו השופט היה מאשר לו להיות בחוץ ומודע למיקומו שם, זה היה נבדל שכן השחקן לא היה נחשב חלק מהמשחק.. היות והשחקן נשכב בחוץ בלי אישור השופט לכן הוא נחשב לחלק מהמשחק, ולכן ואן ניסטלרוי לא נמצא בנבדל.

סך הכל מחצית לא רעה בכלל. ההולנדים מפתיעים את כולנו עם משחק נקי מטעויות ואלגנטי מאוד בהתקפה, בעוד האיטלקים מאוד אנמים. אמברוזיני החוצה ומהר, כשגם הכנסה של דל פיירו במקום קאמורנסי השקט יכולה להועיל. ההולנדים פשוט צריכים להמשיך לשחק באותה דרך ולנסות לעקוץ במתפרצות במחצית השנייה.

4. Dimitar Berbatov Member

איזה תענוג של מחצית. מי היה מאמין, דווקא בלי רובן וואן פרסי הולנד עושה במחצית הזאת בית-ספר לאיטליה. מהשנייה הראשונה הם שולטים במשחק. ואן דר וארט וסניידר פשוט נפלאים. מספקים כדורים מצוינים לואן ניסטלרוי ודירק קויט. השער של סניידר היה מדהים ביופיו. ג'יו מציל שער בטוח מצד אחד, ומצד שני שועט קדימה, הרמה נפלאה לקויט שמוריד לסניידר ושער כמו שכתוב בספר. מגיעות מחמאות גם לדה יונג ואנגלאר שעושים עבודה טובה מאוד במרכז המגרש. קויט מפתיע לטובה עם מחצית נפלאה.

והאיטלקים? רע, רע מאוד. דווקא מרכז המגרש עם פירלו, אמברוסיני וגאטוסו, החוליה הכי חזקה של האיטלקים כביכול, לא מתפקד מול הקישור של הולנד. דונאדוני עשה טעות גדולה שפתח עם אמברוסיני על חשבון דה רוסי או אקווילני שנתן עונה מצוינת ברומא. ועוד לא הזכרתי את מרכז השדה שבלי קנאברו הפצוע ונסטה שפרש כבד מאוד ולא מסוגל להתמודד מול המהירות והאיכות של הולנד.

איזה יום. אם הולנד מנצחת בסופו של דבר הבית הזה פתוח מאין כמוהו.

5. FelaKaT Member

שחקן לא צריך לקבל אישור מהשופט בשביל לשכב מחוץ לתחומי המגרש. על פי כל חוקי הכדורגל שאני מכיר, היה פה נבדל וחצי.

טוב, מסתבר שאני טועה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/08
  6. תומר22 Member

הולנד נהדרת עד עכשיו. מריו קמפס בהתלהבות בעמדת השידור (אני רואה עם ESPN deportes) בעיקר מקאוט ואנגלאר.

יש באגף השמאלי של איטליה מישהו שמתחזה לזמברוטה. קאוט מתעלל בו, וצריך לשאול את השאלה: למה לא גרוסו?

7. משוגע בירוק Member

נבדל או לא זה כבר לא מעניין אחרי שהמשחק הזה גמור.

הכי חשוב כרגע זה להעיף את המאמן (חבל שאי אפשר אחרי המשחק הזה) ולהחליף את כל רביעיית ההגנה.

8. Sir Alex Las' Killa

שכחת את ראולללל... מיירלס!
    אני מוכן לגאול אותך מיסורך הרבים, פטיש מטורלל שכמוך. אבל חשוב שתדע את האמת לפניכן - שער חוקי ותקני ע''פ חוקי פיפ''א. עכשיו, תמשיך בצוואה המטומטת שלך. אני אגש לצפות בקצת כדורגל טוב אחרי הרצח ממדרגה ראשונה של צרפת-רומניה.

נראה לי שזאת ההופעה הכי חלשה שראיתי מבחרת איטליה אי פעם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מטראצי הוחלף על ידי גרוסו, פאנוצ'י וברצאלי במרכז ההגנה. יש לי הרגשה שלא נראה יותר את מטראצי בהרכב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/6/08
  10. kadm Member

קאסנו עומד להיכנס

11. k_700 Member

פשוט תענוג VDS איזה שוער!!!! כמה אנרגיות יש לו בגיל 38.
    שמישהו יגיד לי עכשיו שהוא לא מ3 השוערים הטובים בעולם.

12. Becks Member

3-0 להולנד, כול-כך מגיע ל-Gio להבקיע את השער הזה.

13. דניאל א. Member

על ג'ג'י בופון, איקר קאסיאס ופטר צ'ך יצא לך לשמוע?

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

עמרי, מזה מחוץ למגרש?

חברים, בואו אני יסביר את זה ואני מקווה שרגשי הנחיתות שלכם יפסקו.
    הסצינה: בופוון יוצא להגבהה ומאגרף לא בכדור אלא בשחקן איטלקי, זה נופל לתוך שערו ההוא ונשאר שרוע על הדשא. ההתקפה נמשכת ...שהכדור הוגבה השחקן האיטלקי היה עדיין שרוע בשערו הוא. שער חוקי למהדרין

15. Sir Alex Las' Killa

קויט הבול עץ מבשל לג'יו שנוגח פנימה את השלישי, איטליה נקרעת לחתיכות! :aaa021: