אני לא בטוח שדנמרק תשיג עוד משהו בטורניר הזה. היא איכזבה אותי מאוד במשחק ההתקפי שלה - בעשר הדקות האחרונות, כשהולנד יצאה קדימה, הדנים פשוט לא ידעו מה עושים. אז נכון שאריקסן יצא, ועדיין זה היה פשוט מביך לראות אותם מנסים לתקוף ועושים שטויות. גם ההגנה לא היתה מי יודע מה, ולך תבנה על זה שבפעם הבאה שהיריבה תחתוך אותך מספיק פעמים במשחק כדי להבקיע 6-7 שערים, תצא מזה עם רשת נקייה. בקיצור, גרמניה ופורטוגל הן המנצחות הגדולות של המשחק הזה. בונוס בלתי צפוי.
נו די אור... אני יודע שאתה לא תופס ממנו, אבל מה קיאר צריך לעשות כדי שתזרוק איזו מחמאה? משחק מושלם? ההולנדים בעטו כביכול הרבה פעמים לשער, אבל לא באמת היו להם עד כדי כך הרבה מצבים באמת טובים.
אמיר כנראה שהציפיות שלך היו מוגזמות כלפי דנמרק. קבוצת נגרים טיפוסית, שברור לחלוטין שתתרכז במשחק הגנה ובעקיצות. הכל עבד לפי התוכנית שלה, ההיפך מגיע לה רק כל הכבוד. ניצלו את כל הכלים המוגבלים שעומדים לרשותם.
גרמניה- נוייר; להאם, באדשטובר, המלס, בואטנג; חדירה, שווינשטייגר, אוזיל, פודולסקי, מולר; גומז. פורטוגל- פטריסיו ( :aaa8: ); פריירה, פפה, ברונו אלבש, ז'ואאו פריירה; מיירלש, מוטיניו, ולוסו; נאני, כריסטיאנו, פושטיגה.
לא קורה הרבה שאני שמח בהפסד קבוצה שלי...אני אפילו לא מתייחס כרגע לליצן של שופט שלא רואה פנדל של מיליון אחוז (הדני שיחק פעמיים במהלך אחד בכדור עם ידו). הולנד עם כל הכשרון ההתקפי לא צריך טעות של שופט דיביל כדי להרגיש מקופחים מול נבחרת נחמדה. מבחינתי זה הניצחון של הצדק. ואן מרווייק עשה בשבועות באמת כל טעות אפשרית ורצה בכל הכוח להמשיך את הצלחת המונדיאל. מי שחי בהולנד יודע שהפרשנים פה צדקו, אבל המאמן, ואן בומל, סניידר, ואן פרסי ואפלאיי פתחו חזית מול כולם שלא הסכימו איתם. עכשיו? בהצלחה מול גרמניה ופורטוגל, אנחנו צריכים 6 נק'... בהצלחה לגרמניה מול פורטוגל. כולי תקווה שהדנים יעלו עכשיו מהמקום השני. מגיע להם רבע גמר נחמד מול רוסיה והליכה הביתה...
סה"כ אני מסכים עם אמיר ע' ומוראד. ההגנה הדנית לא הייתה מה שעושים ממנה היום. הולנד הגיעו למספיק הזדמנויות בשביל להכריע את המשחק לטובתם (מלבד שני הפנדלים שהגיע להולנדים) אך חוסר הריכוז הזה של ההולנדים יכול לעלות על העצבים. סניידר עם אחת המסירות הכי גדולות שראיתי בחיים הקצרים שלי, הונטלאר עוצר את הכדור נהדר, אבל איפה הסיומת? ו-ואן פרסי... נותר לי רק לתהות על כמות הברכות שהוא קיבל מצד אוהדי אייאקס. רובן גרוע, צפוי וכל הדברים ההפוכים מהדברים הטובים. לגבי הדנים, אהבתי את זה שהם לא רוצים לבעוט סתם את הכדור ומעדיפים להניע אותו. פעם אחת זה כמעט עלה להם ביוקר (רובן פגע בקורה) אבל סה"כ, אני אהבתי את זה. ועדיין, בסוף המשחק, כשכל ההולנדים היו בהתקפה, למה לא לנסות ללכת ולגמור את המשחק? למה לשחק לרוחב כשבמסירת עומק אחת ולא הכי מסובכת אתה יכול להשאיר שחקן מול השוער? לא ברור. בכל אופן, אני חייב להגיד שנהניתי מאוד מהמשחק הזה. הלאה למנה העיקרית.
זה או הוא או אלמיידה (להזכיר לך את ההחמצה שלו נגד ארגנטינה). אולי פושטיגה יוכיח לנו שבעצם בנבחרת הוא בעצם ההפך מפאולטה, שחקן שגרוע בכל מסגרת שהיא אבל טוב במאני טיים.
רק דבר אחד לגבי דנמרק. הם כן סיימו לפני פורטוגל את הבית המוקדם...לדעתי פורטוגל היא כמו הולנד. הרבה רעש, אבל לא קבוצה אחת. אם הפורטוגלים לא יהיו מרוכזים כמו ההולנדים היום אז לא מן הנמנע שנראה את דנמרק אחרי שני משחקים עם 6 נק'. שלא יגידו שלא אמרתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
פושטיגה הוא זבל שכבר 8 שנים חי על הגול מול אנגליה. הייתי מעדיף לעלות בעשרה שחקנים. עריכה: בקושי הספקתי לשלוח את ההודעה והאפס התחיל במופע הליצנות שלו...
לא ציפיתי להמון, לא חשבתי ש-80 הדקות הראשונות ייראו אחרת. אבל אני כן מצפה מנבחרת שמגיעה ל-16 האחרונות באירופה לפחות שיהיה לה מושג איך לצאת קדימה במתפרצות מול הגנה מדוללת, עזוב את הקטע של לשים ממש את הכדור ברשת. הם פשוט לא ידעו מה עושים, זה היה מביך.
אני לא יודע אם זה החיסרון של קלוזה, הסגירה הטובה של הפורטוגזים או העובדה שגרמניה פשוט לא בכושר, בכל אופן משחק הקישור הגרמני רע מאד ולראיה שחקן הקישור הטוב ביותר שלנו הוא קדירה, אני חושב שזה אומר המון. ההגנה עומדת לעומת זאת יחסית יציב, פרט לטעות הקשה במצב של פפה.
ממש כך, זה לגמרי קלוזה. חסר העזרה שלו לקישור ומשחק המסירות הקצר. גומז לא הולך אחורה ונגע 3 פעמים בכדור כל המשחק וגם אותו הוא איבד.
באופן מפתיע (או שלא), שלושת הנציגים של ריאל בנבחרת משחקים טוב, וכל השאר חושך. קונטראו עושה עבודה טובה גם בהגנה וגם בהתקפה, ופפה פשוט ביום מעולה והגיע לו להבקיע. רחמים על רונאלדו שצריך לשחק גם בתור קיצוני וגם בתור חלוץ. פושטיגה, בנוסף להיותו גרוע, הוא גם כסחן וצוללן מגעיל. מי יתן והוא יוחלף/יורחק/ישבור רגל/ייחטף ע"י חייזרים במחצית.