בית המוות: דנמרק מדהימה את הולנד

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏8/6/12.

  1. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

    הצטרף ב:
    ‏7/1/11
    הודעות:
    4,547
    לייקים שהתקבלו:
    49
    תכניס כבר את הונטלאאר, קיבינימט
     
  2. JohnTerry26 Member

    הצטרף ב:
    ‏10/3/11
    הודעות:
    4,881
    לייקים שהתקבלו:
    763
    מה עוד סניידר צריך לעשות מה? אולי להכניס בעצמו וזהו...
    מחצית מדהימה שלו.

     
  3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    המסירה של סניידר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
  4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    OFFIZIELLE Aufstellung:

    Neuer - Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm - Khedira, Schweinsteiger - Müller, Özil, Podolski - Gomez

    פאקינג לא יאמן, גומז והומלס בהרכב...
     
  5. שער 7 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/07
    הודעות:
    2,256
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אף על פי שהמשחק לא גמור עדיין - אין מה להספיד את הולנד. שכן גם פורטוגל צריכה לפגוש את דנמרק ולפורטוגל יש סיוטים רק מלשמוע את השם "דנמרק". כבר 2 טורנירי מוקדמות רצופים שפורטוגל מפסידה לדנמרק לפחות פעם אחת, וזה לא ישתנה ביורו עצמו. הולנד צריכה להתמקד במשחק שלה מול פורטוגל - משחק המפתח מבחינתה בבית הזה.
     
  6. skyday20 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/7/09
    הודעות:
    7,340
    לייקים שהתקבלו:
    3
    מה הבעייה בזה.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
     
  7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    נהפוך הוא אני מופתע לטובה, לפי כתבי השטח של סקיי גם מרטסקר וגם קלוזה לא כשירים במאה אחוז
     
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    נגמר לנו הטורניר הזה, ניצול מצבים עגום, רביעיית הגנה ברמה של ליגת העל, בלמי כל כך כבדים ומכנים, בנטנדנר נראה לידם סילון.. לא ייאמן.

    הפסדנו את המשחק בגלל החמצות של שחקני התפה לא אחראים, סניידר לא היה במשחק, ואן דר וארט עדיף היה שנשאר על הספסל. וסקומינה... נתן לדנמרק 3 נקודות שלא ראה יד ברורה.

    אין תירוצים, הפסדנו לנבחרת החלשה בבית, מקומנו בבית.
     
  9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/3/04
    הודעות:
    9,326
    לייקים שהתקבלו:
    460
    כל הכבוד לדנמרק. ניצחון מוצדק לגמרי, המשיכו לתקוף ולהניע כדור בצורה אפקטיבית גם ביתרון רגיש (איזה רוגע בהנעת הכדור - ממש כאילו יצאו לטיול בחיק הטבע), הולנד מנגד נכנסה לתסכול קצת יותר מדי מוקדם והסף שבירה שלה היה נמוך מדי.

    אני חייב לומר שאני מבין לגמרי את אוהדי באיירן שעצבניים על רובן, לדעתי אחד האוברייטדים הגדולים בעולם כיום, זה מגיע למצב שהוא עושה יותר נזק על המגרש מתועלת.

    מחזיק אצבעות שההולנדים עדיין יעלו. ואוהד שרוף של הגרמנים הערב. נאני ורונאלדו... הולך לראות את המשחק עם שקית הקאה.
     
  10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏9/1/03
    הודעות:
    15,930
    לייקים שהתקבלו:
    174
    מין:
    זכר
    כנראה שהולנד לא מסוגלת להיות פייבוריטית. משחק מעולה של דנמרק...עבדה טוב מאוד לפי התכנית עבודה של אולסן ומאוד נהניתי מההגנה הדנית ובמיוחד מקיאר, אחלה משחק אחרי עונת מסויטת ברומא.
     
  11. Mellow29 Kopite

    הצטרף ב:
    ‏21/1/11
    הודעות:
    9,072
    לייקים שהתקבלו:
    3,608
    בראבו לדנמרק! דילמה רצינית מי הוא איש המשחק. מצד אחד השוער אנדרסון עם משחק נהדר, עצר כמה מצבים ברורים מואן פרסי, הונטלאר ורובן. הוא אמנם כמעט ובישל שער אחד עם טעות רצינית אבל למזלו רובן פגע בעמוד. מצד שני סיימון קיאר, פוטנציאל גדול מאוד לפני כמה שנים אחרי קדנציה מוצלחת בפלארמו. בזמנו הוא קושר לליברפול ופינטזתי על צוות הגנה דני איתו ועם אגר. מאז הוא הספיק לעבור לוולפסבורג, כמעט לרדת ליגה ולחרבן לעצמו לגמרי את המוניטין - אבל היום משחק ברמה מאוד גבוהה שלו. שקט ונקי.

    התוצאה לא מפתיעה אף אחד שבחן לעומק את הדינמיקה בבית הזה. דנמרק אולי נבחרת פחות טובה משלושת האחרות, אבל הסיכויים שלה לסיים ב-2 המקומות הראשונים הם לא נחותים מאף אחת מהנבחרות האחרות.

    ועכשיו למנה העיקרית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  12. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,538
    לייקים שהתקבלו:
    26,839
    מין:
    זכר
    אין שירות טוב יותר לבית המוות, כאשר האנדרדוג מנצח.
    במה אפשר לנחם את ההולנדים? את הטורניר היחיד שלקחו, הם פתחו עם הפסד 1:0 לברה"מ. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

    באשר למשחק, הולנד גילתה אופי חרא ודי ויתרה ככל שהדקות נקפו וכמו שקורה הרבה פעמים בסוג כזה של משחקים, אז גם לא נותנים לך פנדל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

    שום דבר לא אבוד, הולנד מספיק איכותית לצאת מהברוך, אם כי ההגנה שלה תקשה על המשימה. הגנה בינונית ביותר.
     
  13. Ajax Amsterdam Member

    הצטרף ב:
    ‏14/3/09
    הודעות:
    4,851
    לייקים שהתקבלו:
    1,898
    פשוט בונקר ענק של דנמרק ואנחנו נבחרת שלא יודעת לנצל מצבים.גם לא ראינו נבחרת שמשחקת כמו נבחרת שרוצה לנצח.


    והאשם הכי גדול לדעתי ואן מרוייק הולנד צריכים לשחק 4-3-3 לא אכפת לי כמה ההגנה שלנו תהיה חלשה.

    אבל יש עוד סיכוי לאוראנייה

    עוד משהו למה לא זימנת את עמנואלסון ואתה שם מגן בן 18 ואן מרוייק!
     
    נערך לאחרונה ב: ‏9/6/12
  14. JohnTerry26 Member

    הצטרף ב:
    ‏10/3/11
    הודעות:
    4,881
    לייקים שהתקבלו:
    763
    לירן סניידר במחצית השנייה סידר לפחות 5 מצבים מצויינים לחברים שלו, ועוד כמה מצבים לא רעים בכלל. ואן פרסי, הונטלאר ורובן, בעיקר הראשון, במשחק רע.

    הסיכוי שלכם לא נגמר, פורטוגל בקלות יכולה לגמור עם לא יותר מנקודה, ודנמרק במקרה די אופטימי מבחינתם תסיים עם 4. ניצחון על פורטוגל ותיקו עם הגרמנים זה לא בשמיים.

    רק אצלי כל התמונות בפורום לא עולות?

     
    נערך לאחרונה ב: ‏9/6/12
  15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    קייאר נראה כמו שהוא נראה בפאלרמו, כלומר איך שהוא נראה כשהוא משחק תחת מאמן שיודע להעמיד הגנה. הקטסטרופות שהוא עבר והפגין בוולפסבורג ורומא זה לא מדד לכישורים שלו. כמובן גם ששיתוף הפעולה עם בלם ברמה של אגר תורם עוד יותר לרמת המשחק שלו.