בית המוות: דנמרק מדהימה את הולנד

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏8/6/12.

1. Landon Donovan Member

כבר הרבה שנים שרונאלדו "נהנה" מהמוניטין הלא מזהיר של נבחרת פורטוגל - על כל כישלון סולחים לו בגלל שהשחקנים שמסביבו "לא מספיק טובים". לצערי, הפעם זה מדוייק, והשחקנים שמסביבו הם באמת חבורת גרוטאות שלא ראויות לצחצח לו את הנעליים. בטורנירים הקודמים היו מסביבו שחקנים טובים מאוד כמו דקו, מאנישה, ריקארדו קארבליו, וסימאו. היום אין אף אחד שיכול לעזור לו להוביל את הנבחרת להצלחה. גם פלה ומארדונה לא היו מצליחים עם הנבחרת הזאת. אם רונאלדו יוביל את הנבחרת לכל הישג שהוא מעבר למקום שלישי בבית יהיה הצלחה עצומה מבחינתי ויהווה פיצוי על שלושה טורנירים גרועים שלו.

לא מבין מה הקשר של מסי לדיון, אבל לצורך העניין הוא חוטף הרבה יותר ביקורת מרונאלדו על הכשלונות עם הנבחרת.

2. Civil Anti Madridista

רבע שעה מהפתיחה, עדיין בלי שערים אבל הולנד לוחצת חזק על הדנים ומגיעה למספר מצבים

ואן-פרסי עד עכשיו עם החמצה שלא מאפיינת את העונה האדירה שלו בארסל, מצב שבעיניים עצומות הוא עושה מזה שער

3. Raulito Madridista

זה ישמע דרמטי מידי אבל לואן מרוייק יש מחצית אחת כדי להציל את הטורניר עבור הולנד. לדעתי עדיף חילוף במחצית מאשר לתת עוד רבע שעה לחבר'ה. לא צריך שני קשרים אחוריים שלא תורמים דבר להתקפה כשדנמרק מתגוננת בצורה כזו. יש למאמן הרבה אופציות - אם זה ואן דר-וארט, לצרף את הונטלאר אולי במקום סניידר ועוד. המחצית השנייה תיהיה מעניינת - זה בטוח.

אריאן רובן בעט לקורה ויהיו את החכמולוגים שיקפצו וימשיכו עם תדמית 'הלוזר', אבל ואן-פרסי למשל החמיץ שני מצבים הרבה יותר נוחים, הזדמנויות שבארסנל הוא כובש מתוך שינה. רובן גם תמיד נסגר על-ידי שני שחקנים(לא ברור למה ואן דר-וויל הפסיק לתמוך בהתקפה אחרי רבע שעה) מה שאומר שיש שחקן אחר פנוי. הוא בקיצור יותר פעיל מאחרים כשסניידר ממש לא מעורב והאמת נראה קצת עצלן היום.

הגול של דנמרק- חביב, מהלך ממזרי ומהיר. משוער ברמה של סטקלנבורג אני מצפה לעצור כדור כזה, אבל הולנד תצטרך להתאמץ עכשיו. אני חושב שהיא לפחות תשווה.

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מה אפשר להגיד על המחצית הראשונה?
    במקום 0-3 ברור להולנד, מופיע שוב המשפט הידוע: שלא כובשים סופגים.
    ולמרות זאת יש להולנד את חוליית ההתקפה בין הטובות בטורניר, אבל מבחינה הגנתית...אלוהים ישמור.
    המשחק רחוק מלהיות גמור, אבל ואן פרסי ואפלאיי חייבים לחדד קצת את הבעיטות שלה. משחק שבקלות יכול להגמר בתוצאה אסטרונומית בזכות ההגנות החלשות

5. Ajax Amsterdam Member

איזה מחשק מעצבן אני רוצה את הונטלאר בפנים,איזה עצבים עם ההגנה הדנית!

6. איגור .פ. Member

מחצית בשליטה הולנדית למרות שהיא לא מרשימה ו1-0 לדנמרק שרואים שהשער נתן להםם בטחון גדול...סניידר חייב להכנס למשחק אני זוכר את ההופעות של בגביע העולם ביחד עם רובן זה היה הדבר הכי חזק של הולנד האגפים...אני במקום המאמן ההולנדי מוציא את אחד מהקשרים האחורים ומכניס שחקן בעל אופי התקפי יותר.

אבל מה שכן מי שלא ספר את דנמרק נוכח לדעת שהם יתנו הרבה דברים בבית הזה...איבוד נקודות מול הדנים יכול לעלות בהופעה בשלב הבא.

והדבר הכי חשוב שאחרי 2 משחקים ומחצית אחת יש לנו 8 שערים שרק ימשך כך

7. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רואה את ההרכב שהולנד העמידה והוא נראה מצויין, לא הייתי ממהר לעשות שינויים במחצית,
    הולנד צריכה להיות סבלנית והשער יגיע.

8. Mellow29 Kopite

ואן פרסי עסוק בלחלק מרפקים וסטירות לקיאר ואגר, אין פלא שהוא לא מסוגל לפגוע במסגרת ממצבים שבהם היה עושה שער בעיינים עצומות. הולנד אמנם חסרת מזל, אבל ההגנה שלה חלשה מאוד והיא לא עוזרת לעצמה כשהיא משחקת בלי שכל גם כשלא הולך.

דנמרק מצוינת. אמנם השוער נורא שייקי אבל לזכותו רשם עצירה נהדרת. אגר וקיאר במשחק סולידי, בהתקפה תענוג לראות אותם. לא מגיע להם להפסיד.

9. Herrmann Member

סניידר חלש מאוד. ההתקפה של הולנד מצוינת אבל לא מדויקת, וההגנה נוראית.
    רובן שחקן עם כישרון מטורף, אבל פשוט מטומטם (אמרו את זה כבר הרבה פעמים, אבל אני פשוט חייב לכתוב את זה).
    נקווה שדנמרק תנצח בסוף, ושלהולנד ייפצעו כמה שיותר שחקנים לקראת המשחק מול גרמניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. AronB Member

מחצית ראשונה טובה ומעניינת, למרות שהאווירה באצטדיון קצת רגועה לטעמי. הולנד חלשה מאוד ולא נראית כמו שאנחנו רגילים: אין קישור, אין ברק. הבעיה שלהם לא מתחילה ברובן, או בהגנה הרעועה, שלטעמי היא הסיבה לכך שדנמרק נראית כמו שהיא נראית, אלא בעובדה שאין להם הרבה מה לתת מהספסל; רק הונטלאר, שלא בטוח שהיה משנה משהו במחצית הזו, ורפאל ואן דר-וארט, שהוא בעצם האופציה היחידה שלהם לשינוי. צריך להיכנס במקום דה יונג או אפלאיי, לא מתאים להולנד 2 קשרים אחוריים.
    מנגד, מיכאל קרוהן-דלי נראה נהדר, אבל אני לא בטוח שההופעה הנהדרת שלו ושל שאר חבריו להתקפה היא לא תוצר של ההגנה הרעועה של ההולנדים.

11. Ajax Amsterdam Member

לא כיף להיות אוהד הולנד

12. חוצפן חיובי Member

איזה עצבים
    בהתקפה אנחנו מגיעים להמון הזדמנויות, ואן פרסי ורובן מול השער, סניידר ואפלאיי בבעיטות מרחוק, פשוט שום דבר לא הולך.
    מילה על ההחמצה של ואן פרסי - הוא בדיוק עשה תנועה אחורה כדי להשתחרר מנבדל, ולכן הוא לא הספיק לעשות את המטר קדימה בשביל להשתלט טוב על הכדור. הוא היה צריך לקבל אותו לרגל.
    דנמרק עשו גול מהתקפה וחצי, אבל ידענו מה שווה ההגנה שלנו.

מילה על השיפוט - פשוט ביזיון, מעבר לפנדל הברור הגיעו לנו עוד שתי בעיטות לא ישירות מתוך הרחבה, אחת על ההחזרה לשוער (לאן הבלם בעט בדיוק?) ואחת על הרמת הרגל של אגר.

לגבי המחצית השנייה - מצד אחד אנחנו מגיעים להזמדנויות ופשוט מחמיצים אז לא בטוח שצריך לשבור את הכלים כבר בתחילת המחצית, מצד שני דנמרק יכולה לעלות עם בונקר שפשוט יתקע אותנו. הכל תלוי באיזו צורה הקבוצות יעלו למחצית השנייה, אם נשיג שער מהיר אז כנראה שיהיה בסדר, אם לא אז אנחנו בצרות.

13. Armstrong Member

הולנד לא משחקת את המשחק שלה. לא כיף להיות אוהד הולנד היום.

14. Rushie Member

הכל מתנהל לפי התכנית של אולסן. הדנים לוחצים ולא נותנים להולנדים לפתח את המשחק שלהם בשום חלק במגרש ואפילו השער היה נחמד מאוד. אם הולנד מתעשתת ומתחילה לשחק יותר מהר ועם יותר שחקנים בהתקפה אני רואה את הדנים טועים ומאבדים פה נקודות. אם הונטלאר יעלה ליד ואן פרסי לא הייתי פוסל כאן גם מהפך.

15. Amit_K Member

לפחות בדקות הראשונות של המחצית השנייה הולנד פשוט שוטפת את חצי המגרש של דנמרק, אבל עדיין הבעיטות מרחוק לא נכנסות וואן פרסי מסרב להבקיע פשוט.. הדנים מצדם עומדים בלחץ ומי יודע אולי יבקיעו גם את השני עם טיפת מזל..
    השאלה כרגע היא מתי ון מרוויק יתעשת ויבין שרק עם הונטלאר הואיוכל להוציא משהו מהמשחק הזה.
    כמות הזמן שתשאר אחרי החילוף ההתקפי בהולנד היא שתקבע את תוצאת המשחק.

שיהיה לכתומים בהצלחה :)