בית ד' יוצא לדרך: אנגליה הפצועה פוגשת את צרפת

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י idans10, ‏10/6/12.

1. aloneli Member

מה שהיה חסר לצרפת בדומה לספרד זה חלוץ מטרה שיעשה תנועה לעומק.בנזמה שיחק יותר מידי מאחור או באגף ותמיד היה רחוק מהשער.לצרפת יש מספיק קשרים שיכולים להחזיק בכדור ולנהל את ההתקפה גם בלי בנזמה.בריאל אולי זה עובד כי יש שחקנים כמו היגואין ורונלדו שיכולים להחליף איתו מקומות,בצרפת זה לא עובד.
    מה שכן את בנזמה לא הייתי מספסל וקשה לי לראות את בלאן פותח עם ג'ירו בחוד ובנזמה באגף.אבל זה לא פוסל אפשרות לחילוף כזה במהלך המשחק.כנראה שצרפת בשלב מסויים האמינה שתיקו במשחק הראשון נגד אנגליה זה לא נורא.

2. xavi6 Member

אפשר להביע דעה נגד קבוצה שמתבנקרת בלי שתגידו מסי ובארסה? אני נהנתי לראות את כל שאר המשחקים, וגם שם קבוצות באו במטרה להיתגונן כמו דנמק נגד הולנד ואיטליה נגד ספרד, אבל ההבדל בינן לבים אנגליה שהן לא החנו את האוטובוס ברחבה. ראבאק, אני לא מבקש שאנגליה תפתח רגליים או לחילופין שישחקו כמו בארסה, אבל שיתקפו, שיזמו, שינסו לעשות משהו במקום להרוג את המשחק ולגרום לאוהדים להירדם. אפילו הקהל המדהים שלהם שלא מעז לנפנף במטפחת לא השמיע קול.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'לסי עצמה היתה טובה יותר לכל אורך הנוקאאוט באלופות בלי צל של ספק (אנשים אוהבים לזכור את הבונקריזם ב-2 המשחקים נגד בארסה ובגמר, אבל בואו נזכור שמול בנפיקה ב-2 המשחקים ומול נאפולי בגומלין צ'לסי היתה הצד הטוב ביותר), אנגליה נראתה מעליב להוציא אולי 5 דקות במחצית הראשונה, מעליב כמובן בהשוואה לנבחרת אנגליה ולגרסאות עבר שלה.

כשאמרתי שההחלטה של קאבאי היתה ברמה של פרננדס, חלילה לא רציתי להגיד שהוא שחקן לא טוב, אני חושב שהוא היה בסדר גמור, אבל במשחק שכזה, כשהיה ברור לכל שאנגליה תהיה כל חוץ מיצירתיות, ותשחק עם משחק הגנה מעובה, נוכח העובדה שצרפת התחפשה למיני ספרד עם מסירות חסרות תכלית ומשחק עומד במשך 90 דקות, תמוה בעיניי שבן ארפה, שכמובן לא תרם ב-7 הדקות ששיחק, לא נכנס במחצית או אפילו פתח.

4. golding מנהלים

תפסיק לדבר שטויות. כן, היא לא משחקת כדורגל טוב. אין לה את הכלים לעשות זאת, וכל אוהד אנגלי היה רוצה שהמצב יהיה שונה. אבל לא מגיע לה להיות שם? "איכסה" ו"הביתה"? מגוחך מאוד לצאת באמירות כאלה. אין בעיה עם לא לאהוב סגנון מסויים אבל כל עוד זה עובד (וכשאני אומר עובד אני מתכוון לכך שהם העפילו ליורו) אני לא רואה שום סיבה הגיונית לחשוב שהיא לא ראויה להיות שם. מה גם שהיא שיחקה נגד צרפת, נבחרת בהחלט מוכשרת יותר.

5. Gunners Member

אלון, אני אישית כן הייתי מחליף את בנזמה בז'ירו מסיבה אחת פשוטה והיא שהוא יותר מתאים לשיטה שבה הם משחקים וכמו שאמרת עושה תנועה חדה לעומק ובנוסף הוא גם יותר חלוץ רחבה, יש לו משחק ראש טוב והוא גבוה.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

במשחק הראשון מה שאפשר לומר זה שבעיקר צרפת איכזבה, לאנגליה אין את מה שצריך כדי לשחק כדורגל טוב מאוד והתקפי לאורך זמן, היא לא עושה את זה ואף אחד לא מצפה, לצרפת יש כלים כל כך איכותיים, שזה ממש לא בא לידי ביטוי במגרש, צרפת הייתה צריכה להראות טוב יותר. אנגליה נבחרת אפורה, אין מה לומר מעבר.

אוקראינה-שבדיה התחיל רע מאוד, רע. 2 הקבוצות היו כל כך לא מדוייקות, איבדו את רוב הכדורים- שבדיה המשיכה כך את סוף החצי, אוקראינה קצת התאפסה ונראיתה טוב יותר, שבצ'נקו צעיר יותר מסיים את החצי הזה עם שער, לדעתי יארמולנקו צריך לעבור על לאמצע על חשבונו של שבצ'נקו (או וורונין). אוקראינה נראית טוב, אבל בצד השני זלאטן יכול לעשות שער מכלום, כמו שמעט עשה, אוקראינה חייבת לכבוש, לפי החצי הזה מגיע לה, מקווה שתמשיך כך.

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/12
  7. היודע Member

בכל פעם שנכנסים מהצד בנזמה בורח מהרחבה כל עוד נפשו בו, זה לא חלוץ מטרה אלא חלוץ שני.

8. Raulito Madridista

בגדול אני חושב שהמחזור הראשון של הבתים היה קצת מאכזב. הרבה מאוד משחקים בקצב איטי וכבד (צרפת עשתה דברים יפים אבל - תרוצו, ראבאק!), שחקנים שבורים פיזית ומנטאלית מעונה מפרכת ולא מסוגלים לתת קצת אקסטרה מעצמם. רוסיה הציגה עד עכשיו את הכדורגל הכי טוב וזה אומר הרבה. בלאן במשחקי ההכנה העלה הרכב התקפי והיום הוא השתפן עם מאלודה שלא תרם מספיק לא בהגנה ולא בהתקפה. טענות גם לדל-בוסקה בעיקרון.

בנזמה אכן לא חלוץ שפיץ קלאסי. כשהוא מבצע חילופי מקומות בריאל מדריד והולך שמאלה נניח אז יש את כריסטיאנו שמגיע לרחבה בלי קשר. לפעמים בנזמה היה הולך ימינה והיגואין נכנס לרחבה(במשחקים המעטים שפתחו שניהם בהרכב כמו מול אוססונה ב-5:1). בצרפת אף-אחד לא עשה את הגיחות האלה מספיק טוב, גם לא נאסרי למרות שכבש.
    אני רוצה לציין בצרפת לטובה את פטריס אברה שבדרך-כלל משחק גרוע בנבחרת בלי העין הבוחנת של פרגוסון. יציב מאוד הגנתית וגם פעיל התקפית בזכות המהירות האדירה שלו.

עוד משהו בנוגע למשחק היום - הסגנון האנגלי לא יפה אבל זה מה שיש. הקרב על המקום הראשון פתוח כרגע וצרפת עוד עלולה להצטער על התיקו הזה בהנחה ותפגוש את אלופת העולם. אהה, רגע, גם ספרד פתחה עם תיקו...

9. JR-Riquelme Member

להגיד שאין לאנגליה כלים לשחק זה עלוב.
    כל הנבחרת שלהם מורכבת משחקנים של אלופת אירופה, אלופת אנגליה ומנצ'סטר יונייטד אז על מי אתם באים לעבוד?
    אני מבין שאלה לא השחקנים המוכשרים בקבוצות שלהם ואלה פחות או יותר סותמי חורים ועדיין, הם מסוגלים ליותר.
    והאמת, לא ביקשתי שישחקו יותר התקפי כי זה מגעיל לראות את הסגנון שלהם, בסה"כ זה יותר טוב בשבילם כי ככה לא יהיה להם צ'אנס ביורו הזה. נגד נבחרת כמו צרפת עם הגנה וקישור אחורים מאוד בינוניים אי אפשר להוציא משהו?
    גישה שגויה לדעתי

10. Milevskiy Member

שבההההההההההההההההההההההההההההההההה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx :aaa021: :aaa021: :aaa021:

11. שער 7 Member

ללא ספק, המשחק הטוב ביותר ביורו עד עכשיו. אני מתכוון לאוקראינה - שוודיה כמובן.
    ספרד - איטליה טוב, אבל לא מספיק.

כמו שאוקראינה נראית, היא תביס את האנגלים ומסוגלת להוציא ביום טוב תיקו מצרפת.

עריכה : שוודיה היא הפרגוואי של אירופה. כמה תיקולים, כמה פיזיות, ללא טיפת יצירתיות.
    לולא זלאטן ספק אם היה לה בכלל מה למכור.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מדהים שבצ?נקו מדהים! קצב נהדר, אוקראינה משיגה מה שמגיע לה, השאלה איך תיראה כאשר היא מובילה. שבה בצמד של סקורר, ענק.

13. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

איזה כיף לראות את שבצ'נקו כובש צמד.
    תענוג של משחק עד עכשיו.

14. Alta Tensione Member

שבצ'נקו של 2004 קפץ לביקור.

איזה קילריות,איזה אינטלגנציה.ים של פלאשבקים מציפים אותי עכשיו.

15. Milevskiy Member

חבר'ה אני בן 23, אוהד מכבי חיפה מגיל 6 מאז שעליתי לארץ, ידעתי הרבה רגעי שיא בתור אוהד, המסע בגביע המחזיקות, המסע בליגת אלופות, החמש אפס על אוסטריה ועוד אין ספור רגעים שלא עולים לי כרגע.
    את האהבה לדינמו קייב העבירו לי אחיי הגדולים זה חילחל גם לנבחרת האוקראינית, והיום..וואלה היום אני הגעתי לשיא מבחינה ספורטיבית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

הלכתי לעשן..