בית ד' יוצא לדרך: אנגליה הפצועה פוגשת את צרפת

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י idans10, ‏10/6/12.

1. Eric Cantona Member

הם דווקא מנסים לשחק מהר מהאגפים אבל ההגנה האנגלית מצופפת וזה דורש מהם סבלנות ולחפש את הפירצה. לפעמים זה נכפה עליך ולא בדיוק מתוכנן.

לאלו שמתלוננים שאנגליה לא משחקת טוב מספיק בהתקפה אז זה חצי מוצדק וחצי לא. אנגליה לא מנסה להניע כדור כי אין לה סיכוי מול הכישרון הצרפתי. אין ברירה וצריך לשחק יותר מבוקר כדי לעצור אותם ולהוציא משהו מהמשחק הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/12
  2. 亚历山大帕托 Member

לא שמתי לב איך עברו 52 דקות ללא צלילה של ג'רארד... אולי כי זו היתה הפעם הראשונה שהוא הצטרף להתקפה והתקרב לרחבה.

3. 亚历山大帕托 Member

השחקן הכי טוב במחצית השניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx, אבל עדיין גרם לאיבוד של 3 נקודות קלות מול הנגרייה של אנגליה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/6/12
  4. Ricky van Wolfswinkel Member

באמת שאני לא מבין מה בלאן מוצא במאלודה.
    ובאמת חם שם כל כך עד שהחשקנים עלו גמורים למחצית השנייה?

5. alexshw Member

המשחק הכי חלש עד כה ביורו. בסך הכל נבחרת אנגליה די צפויה במשחק המאוד אפור שלה.
    אפשר להיות מרוצים מהתוצאה. גלן ג'ונסון לטעמי המצטיין בשורות האנגלים.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנגליה - צרפת - המשחק הכי גרוע ביורו 2012 בלי צל של ספק. 90 דקות של עמידה, ואם לא עמידה, זחילה איטית. צרפת נראתה כל כך עקרה, לפתוח עם קאבאי במקום בן ארפה, החלטה ברמה של לואיס פרננדס, ומתי להכניס את בן ארפה? דקה 80 כשכל שאר הפנטזיסטים שמסביבו כבר לא יכולים לעמוד על הרגליים, ואנגליה עומדת עם כמה? 7 8? בהגנה? תוצאה שמשרתת את אנגליה העלובה והמביכה, חסרת כלום, עלייה לרבע גמר תהיה אשכרה הישג עבור הממלכה. צרפת כל כך פראיירית, כי בדרך כלל אנגליה שווה משהו בטורנירים, הערב היא פשוט היתה אפורה ברמה שאני לא זוכר, אפילו אצל ההוא מטוונטה היה יותר ברק במשחק. הלוואי שהיה לי את מי לציין אצל אנגליה במשחק הזה, טוב נו לסקוט וטרי, שיהיה. הארט עם ידיים חמאה לפחות 3 השמטות, כיאה לדיוויד סימאן/ג'יימס שנות ה-2000. אם אני יילך לטריקולור - ריברי במשחק מאכזב מאוד, נאסרי נקודת אור, באמת היחידי שניסה לחתוך למרכז, לנסות לאיים ועובדה שהוא כבש. בנזמה 30-35 מטר מהשער, תכליתי כמו מים בטאנק של דלק, משחק אפור, 2 נבחרות שבאו להעביר את הזמן וסיכמו על תיקו, ואל תתנו לזה שהיה איזה 14-15 קרנות לסנוור אתכם, זה היה משחק נוראי, ותעיד על כך העובדה שהצרפתים הגיעו להזדמנויות מסוכנות בין הדקות 40-45 וזהו, והאנגלים בערך עם הגול ועם ההחמצה של מילנר. 90 דקות, 4 מצבים על 7-8 דקות, מה הפלא ששתי הנבחרות האלה אפילו לא מילאו את היציעים?

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו צריך לחכות מה יקרה במשחק השני. לי אין את הרושם ששתי הנבחרות האלו יטיילו לסיבוב השני. ברור שאנגליה, כמו איטליה אתמול, סיימה את המשחק בהרגשה יותר טובה. העניין הוא מה יקרה אם אנגליה תצטרך לתקוף? במחזור השני זה יהיה שבדיה שלבטח לא ממש תרצה לתקוף כמו שצרפת עשתה היום.

לי יש הרגשה שהבית הזה יהיה צמוד ומתוח עד לדקה התשעים של המחזור השלישי.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בשורה התחתונה, לא זה המשחק שיקבע אם אנגליה תעלה שלב או לא, המבחן יהיה מול הנבחרות שאי אפשר לעשות מולן בונקר.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מחצית שנייה חלשה מאוד, של שתי הנבחרות.
    לא ברור לי למה בלאן חיכה, עם כל הכבוד לבצע חילופים בדקה ה 82 זה מאוחר מידי, גם אם זה חילוף כפול. ירידה דראסטית ביכולת של הצרפתים במחצית השנייה, נראה כאילו נפלו מהרגליים. אין לי ספק שאם בן ארפה היה נכנס מוקדם יותר, סביב הדקה ה 60 במקום מאלודה, צרפת הייתה ניראית טוב יותר. לבנזמה יש בעיטה אדירה, חבל שלא בעט יותר.
    אנגליה? המשיכה את אותה המגמה של המחצית הראשונה למעט 10 הדקות הראשונות בפתיחת המחצית.

10. JohnTerry26 Member

ממש לא, קבאי צריך לשחק במרכז המגרש של הצרפתים, מי שהיה צריך להישאר על הספסל זה מאלודה.
    לא ברור למה בלאן חיכה עד דקה 83 לעשות את החילופים המתבקשים, צרפת היתה צריכה לנצח פה.

11. AW forever Member

וואו זה היה ממש לא נעים לצפייה וגם נרדמתי בחמש דקות האחרונות. אנגליה עם אפס כישרון בחלק הקדמי ובלי רצון של ממש לעשות משהו גנבו גול ממצב נייח והחנו את האוטובוס מול השער. זה בחיים לא יספיק לשום דבר מעניין בטורניר הזה. צרפת הייתה די אובדת עצות מול הטקטיקה הזו, לא מספיק תנועה בחלק הקדמי. שיעמום.

12. Igi Member

אולי היה נכון מבחינת הצרפתים להכניס שחקנים יצירתיים יותר בהתקפה בשלב מוקדם יותר של המשחק כי לפי מה שאני ראיתי לאנגלים לא היה סיכוי כל כך גדול לכבוש שער, אבל מי אני ליד מאמן בסדר גודל לורן בלאהן ואני מניח שהוא עשה את השיקולים שהוא הרגיש לנכונים עבור נבחרתו. מבחינת האנגלים, הם יכולים להיות מעודדים ממשחק ההגנה והלחימה שלהם. מבחינת ההתקפה, יכולה להיות להם בעיה במשחקים מול הנבחרות הפחות חזקות של הבית. למרות זאת וולבק נראה מסוכן במידה וישחקו איתו יותר בהתקפה ואני מקווה שהאנגלים בכל זאת יפתיעו התקפית במשחקים הבאים.

13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אנגליה בתצוגה שהזכירה במעט את צ'לסי של השנה בצ'מפיונס (ומזל שרק במעט..), ומנגד צרפת כאילו 'הפנימה' שאנגליה מתבנקרת ולא סיכנה בעצמה יותר מדי, למעט הבלחה פה ושם.
    בקיצור, ציון 3, לשתיהן. למרות שאנגלי האני מניח יוצאת די מרוצה מהמשחק, שסה"כ השכילה להוציא נק' מהנבחרת הפייבוריטית בבית (לצידה אולי..). עכשיו היא תעמוד במבחן כשתצטרך ליזום ולא להסתגר, זה כבר יהיה סיפור אחר וקשה יותר עבורה לדעתי..

לא ברור למה הצרפתים לא ניסו לעבור למערך התקפי יותר הרבה קודם. מלכתחילה אמרתי שזה קצת תמוה לעלות מול האנגלים של היום עם חלוץ בודד וקישור מרכזי חזק. בשביל מה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

14. xavi6 Member

כל המשחקים ביורו הזה היו כייפים. קבוצות באו לשחק כדורגל פתוח, התקפי וגם טאקטי, אבל לא ראינו קבוצה שמגיעה במטרה אחת וזה להרוס ליריבה את המשחק. גם קבוצה שהגיע כנחותה מול היריבה כמו איטליה נגד ספרד שמרה על טיפת הכבוד שלא ויצאה להתקפותוגם כבשה וסיכנה את הספרדים. אבל אנגליה פשוט בושה, מעתיקה מאלופת אירופה הגאה כמובן. איכסה. עופו הביתה, לא מגיע לכם בכלל לעלות ליורו. היה עדיף את ישראל עליכם. בכלל, מה ההבדל?

הכדורגל התחיל באנגליה ומת שם.

15. ראיין אדלי Member

נו באמת, זה שהתרגלת לראות את צ'אבי ומסי זה לא אומר ששם הכדורגל נגמר והשיטה היחדה היא הטיקי טקה. בונקר זה חלק מהמשחק, אנגליה באה כאנדרדוג, וניסתה להתגונן ולעקוץ במתפרצות. זה מה שהיא יכולה להביא כרגע, אפשר להגיד שהיא חושבת כמו נבחרת קטנה והמבחן האמיתי שלה יהיה במשחקים הבאים מול אוקראינה ושבדיה. למרות שהמשחק שלה לא היה דומה בשום צורה למשחק של צ'לסי, היא לא העיפה כדורים לשמיים וניסתה לארגן התקפות מסודרות.
    צרפת היא המאכזבת העיקרית, נבחרת שמבטיחה כל כך הרבה ונראית כמו הצל של עצמה.

לבנתיים היורו מספק אחלה משחקים. נראה מה יש לאוקראינים להציע מול זלאטן וחבריו