בית ד' יוצא לדרך: אנגליה הפצועה פוגשת את צרפת

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י idans10, ‏10/6/12.

1. LIVERPOOL87 Member

מילנר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    הזדמנות של משחק....

2. Telkiyski Member

המשחקים ביעד לא אטקרטיבי, המחירים להבנתי מופקעים והנבחרת האנגלית באה בלי צפיות
    כנראה ששילוב של כל אלה הביא למצב מביך של אצטדיון חצי ריק במשחק בין אנגליה לצרפת

בכל מקרה 1-0 לאנגליה ואם זה נשאר ככה (או אפילו 1-1) האנגלים ישכחו הכל ושוב יחזרו להיות מועמדת ודאית לתואר מבחינתם

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/12
  3. 亚历山大帕托 Member

דיארה פשוט אפס. איך הוא מועדף על פני מ'וילה?

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי משחקת אנגליה עם הרבה פחות לחץ מאשר בדרך כלל. יש מספר פצועים, היא משחקת עכשיו נגד נבחרת שעל הנייר אמורה להיות יותר טובה. מילנר כבר היה צריך להעלות את אנגליה ליתרון, אבל אלוף אנגליה יודע כנראה רק להבקיע עם רגל ימין...

בנתיים כבר 1-1...נאסרי עם שער יפה. השיוויון מוצדק. אנגליה הלכה יותר מדי אחורה ונענשה.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

שער נהדר של נאסרי, הבונקר לא עזר לאורך זמן... קדימה למהפך!

6. 亚历山大帕托 Member

כבר מצאתי את זה באוקראינית למרות שאני לא משם. אתה בושה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

7. Gunners Member

גול אדיר של נאסרי וביינתים צרפת משחקים כדורגל כל כך יפה הנבחרת השניה המועדפת עלי בטורניר הזה אין ספק.
    סוכן כתום?
    מ'וילה פצוע למשחק הראשון ויחזור במחזור הבא.

8. 亚历山大帕托 Member

בדיוק חיפשתי את הספסל של צרפת כדי לבדוק אפשרות שייכנס במחצית... תודה!

אני מקווה שהוא יחזור וייכנס ישר להרכב כי דיארה מתחת לכל ביקורת במשחק הזה.

9. snake eyes Member

יש למישהו לינק טוב שלא נתקע כל שניה למשחק? ( לא סופקאסט)
    נתקע לי הלינק עכשיו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ההרמה של ג'רארד נפלאה אבל מלבד ההרמה הזו הוא משחק יותר מידי מאחור לטעמי. היתרון הגדול שלו, הבעיטות מרחוק, הכניסות לרחבה, הוא לא עושה שום דבר שקרוב לזה כשהוא משחק כל כך מאחור. הוא מאבד מכל האפקטיביות שלו. לדעתי חייב לשחק הרבה יותר קדימה.
    הצרפתים ניראים משוחררים יותר, כיף לראות אותם גם אם לא כל הניסיונות אכן מסתיימים בכדי מצבי הבקעה.
    אם האנגלים לא ישנו את המערך ההגנתי, אני צופה מהפך צרפתי.

11. Eric Cantona Member

הודסון סביר בהחלט ומשתמש לא רע במה שיש. אנחנו עומדים טוב בהגנה, מסודרים יפה וזה מאוד מקשה על צרפת שיש לה המון כישרון. בתוכנית משחק כזו צריך מתפרצות קצת יותר מסוכנות וזה חסר. כאן הודסון לא עשה את העבודה טוב מספיק בהכנה. ביכולת של היום אפשר לעבור קבוצות גדולות בהמשך, בעיקר בגלל ההגנה. בנתיים אני אוטפימי יותר ממה שהייתי לפני המשחק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/6/12
  12. Igi Member

האנגלים משחקים הגנתי מידיי ובונים על מתפרצות עם המהירות של וולבק ועם החלק ההתקפי החלק החלש שלהם זה די מובן. משחק די שקול עד עכשיו לטעמי, למרות שהצרפתים מחזיקים בכדור ומנסים לתקוף יותר, אבל חוץ מהגול הנהדר ומההצלה של הארט מהנגיחה הם לא הצליחו לייצר מצבים מספיק מסוכנים. החמצה גדולה של מילנר מצד שני. מחכה לראות מה יהיה במחצית השניה.

13. JR-Riquelme Member

צרפת נראה לי מנסה לחקות קצת את הספרדים במשחק ההתקפה עם המסירות הקצרות והסבלנות הרבה, והאמת אין סיבה שלא ינסו כי החלק ההתקפי שלהם מאוד טכני, כמו של הספרדים פחות או יותר. כמובן שההבדל זה הקישור האחורי שאני חושב שלא יצליח לעמוד נגד נבחרות חזקות עם חלק התקפי קצת יותר מוכשר

14. Raulito Madridista

כשצרפת תוקפת רואים את ההבדל המשמעותי ביכולת האישית של השחקנים שלה וגם את המשחק הקבוצתי הטוב יחסית על מטר. ההתקפות של צרפת יותר מעניינות ומסוכנות(וחבל שבן-ארפה שהוא גאון כדורגל פתח על הספסל, מאלודה לא תורם לא הגנתית ולא התקפית), אבל בגדול אנגליה עומדת לא רע בכלל ותוצאת התיקו משקפת. הבעייה שאנגליה לא מצליחה להחזיק כדור יותר מחצי דקה וכבר מאבדת. ג'רארד עבר את החצי מעט מאוד. יאנג צריך ללכת לקו לפעמים כדי לעשות סדר. צרפת יכולה להיות יותר טובה גם עם מה שיש כרגע על המגרש כלומר בלי חילופים - נאסרי הוא השחקן הבולט בינתיים כשבנזמה חוץ מפריצה אחת לא עשה כלום וריברי עדיין טעון שיפור - הוא לא עושה מהלכים שלמים כלומר רץ יפה על הקו אבל מסירת הרוחב טעונה שיפור, ושינסה לבעוט יותר לשער.

המשחק נפתח חלש מאוד בדומה לעוד משחקים איכותיים ביורו על הנייר אבל אחרי הגול הראשון הקצב השתנה וזה מעולה.

15. Rushie Member

אנגליה עושה הרבה יותר מדי כבוד לצרפת ולא ברור לי למה. בעצם כשאני נזכר מי המנג'ר אז כן ברור.
    אין ניסיון מינימאלי לשחק כדורגל, המגנים לא זזים על הקווים, ג'ררארד ופארקר עברו את החצי אולי פעמיים היום, הכל מתבסס על מצבים נייחים או על איזה מסירה מפתיעה של יאנג בהתקפה. הם עלו בבירור במטרה קודם כל לעצור את צרפת, נדיר שדברים כאלה עובדים. כבר עדיף שיכניסו את קארול ויתחילו לשלוח אליו מרגמות, לפחות שיראו רצון לנסות להבקיע כאן עוד שער היום.