לכאורה גם הולנד עולה על דנמרק בכל פרמטר, אבל בסה"כ זה משחק כדורגל והכל יכול להיות ב90 דק', בטח ובטח שמדובר ב3 משחקים בלבד. כרגע, 2 תיקויים יספיקו לקרואטיה. אילטיה וספרד לא נמצאות כרגע במצב שהן יכולות להגיד את זה, עובדתית. בנוגע למשחקים היום; איטליה, באופן מוזר ולא אופייני לאיטלקים בד"כ, דווקא אחרי שער היתרון פתחה את האמצע ומשחק ההגנה שלה פתאום נראה גרוע מתמיד. אלמלא דל בוסקה היה בוחר לפתוח עם חלוץ אמיתי בחוד, ומכניס חלוץ במקום טורס האפס (אין מילה אחרת לתאר...), זה היה נגמר עוד יותר גרוע מבחינתה של איטליה, שללא ספק קונה את התיקו הזה ב2 ידיים. המשחק מול קרואטיה יהיה מוקש עבור שתיהן. למרות שלא התרשמתי מקרואטיה היום (למרות הניצחון..), מדובר בנבחרת עקשנית עם שחקנים לא רעים ומאמן מצויין על הקווים (מה שאני לא יכול להגיד בפה מלא על מאמני איטליה וספרד..). במשחק השני סה"כ קרואטיה עשתה את המוטל עליה, באדיבותם הרבה של שי גיבן וההגנה 'המצויינת' שלו. לא התאמצה יותר מדי, גם לא שיחקה טוב, וזה מול הנבחרת החלשה בטורניר. אני ממליץ לביליץ' לעשות חושבים בעיקר בנוגע למשחק ההגנה שלו, כי אם אירלנד הצליחה לדגדג אותו כ"כ הרבה (יחסית...), אז משהו פה לא בסדר. אירלנד מצידה יכולה לקוות שהמשחק לחימה שלה יספיק להוציא איכשהו נקודה כדי לא להתבזות, אבל אם נגד הקוראטים הם לא הצליחו........... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
ודאי שהכל יכול לקרות בשלושה (עכשיו זה כבר שניים) משחקים נתונים, ולא מן הנמנע שקרואטיה תצליח "לגנוב" 1-0 מול אחת מהפייבוריטיות, כפי שעשתה דנמרק אתמול (מי יודע, אולי דווקא אירלנד תפתיע אותן). הנקודה שלי היא שספרד ואיטליה עדיפות בהרבה על החבורה של ביליץ' מבחינה מקצועית, ולכן, במקרה שאלמנט המזל לא ישחק תפקיד בהתמודדויות, קשה לי לדמיין תרחיש בו הקרואטים ישכילו לגשר על פערי האיכות בעזרת משחק הגנה חכם (בעיקר משום שהמושג הזה אינו נמצא בלקסיקון של הנבחרת הנוכחית) ויוציאו נקודות נוספות.
ראה ערכים: *שיפוט מושחת *המונדיאל המושחת בהיסטוריה המודרנית. בוא ניפגש נבחרת מול נבחרת בלי טעויות שיפוט מזעזעות. סך הכל אני הרבה פחות פסימי ממה שהייתי אחרי רוסיה ורק בכמה נקודות: * אני בעד ניסיון נוסף לבאלוטלי, אני חושב שאולי די נטאלה עדיף כג'וקר מהספסל בשלב זה. *למה פראנדליי החליף את מוטה רק בדקה ה87? הוא היה בגדר רוח רפאים..אולי נוצ'רינו יכל לעשות קצת יותר בלאגן לפני כן. * דה רוסי עם משחק הקרבה נהדר, הסתגל היטב לעמדה ובכלל ההגנה הייתה מאוד טובה ואגרסיבית. ג'אקריני נתן משחק מעולה לדעתי. * תודה לך פרנדדו טורס! :aaa021:
אין ספק שהמשחק של קרואטיה היום הוא לא מדד לכלום (ואולי אפילו הראה את המגבלות ההגנתיות שלהן...), אבל סה"כ אירלנד היא לא איטליה \ ספרד, ואני מאמין שזה גם יבוא לידי ביטוי בשיטת המשחק הקרואטית, שכן 2 תיקויים מספיקים להם. השאלה היא אם באמת הם יכולים לשפר את ההגנה שלהם... למה אתה כ"כ מחזיק מבאלוטלי? לא רק שהוא לא עשה כלום במשחק (וגם מה שהצליח לעשות עשה גרוע, איטי ואנמי מדי..), אלא גם היה עצבני לאורך כל המשחק ולחלוטין הראש שלו לא היה במשחק. די-נטאלה הכובש המצטיין שלך בליגה האיטלקית, והיה ברור לכולם שהוא היה צריך להיכנס, וטובה שעה אחת קודם.
מה בעיניך הופך אותו למגעיל? הוא בועט באנשים? הוא דורך להם על הידיים? הוא צולל? הוא מיתמם? הוא מנסה להצדיק את הבעיטות שלו באנשים? באלוטלי הוא שחקן שמגיב לדברים, בלי קלאסה. זה לא הופך אותו לשחקן מלוכלך או מגעיל. אם אוהדי רומא יורדים עליו כי הוא שחור, שיוציא להם לשון אחרי גול. ושיקפוץ לו טוטי. הוא מגיב לפרובוקציות, והוא סה"כ ילד שרוצה לשחק כדורגל בכיף שלו. אני מאוד אוהב את הסגנון שלו, הוא לא עושה חשבון לאף אחד, ומעל הכל-הוא יודע להעריך אומנים.
אם איטליה הייתה טובה באמת, היא הייתה מנצחת גם ללא טעויות השיפוט. ולא זכור לי ששני הגולים של אוליץ' ורפאיץ' באותו משחק נבעו מטעויות שיפוט, אלא מטעויות בהגנה האיטלקית.
אז אתה צריך לעשות בדיקת ראייה ידידי. השופטים פסלו שני שערים חוקיים לפחות ממה שאני זוכר (לא צפיתי שוב בסרטון הנ"ל). עם האווירה באותו המגרש באותו היום איטליה לא יכלה לנצח. נקודה.
המשחק בין איטליה לספרד לא היה רק המשחק הטוב ביותר בטורניר עד כה, אלא גם הבליט את העובדה שאסור להספיד את האיטלקים. למרות שבמיוחד בדקות האחרונות בעיקר היתה ספרד טובה יותר, מגיעים כל המחמאות לאיטליה, אחרי המהלומות שנפלו עליה, פשוט משחק נפלא של האיטלקים וניכר שהדברים של החברה האיטלקים כאן לגבי העובדה שיש לאיטליה מאמן טוב, מה שלא היה לה בשנים האחרונות, היו מדוייקים. הנבחרת נעה כמו יחידה וידעה בדיוק מה היא רוצה להשיג ואיך לעצור את המכונה הספרדית. לגבי ספרד היכולת שלהם כמובן לא מפתיעה אף אחד, נבחרת שקשה להצביע על נקודת חולשה בה (אולי בעמדת החלוץ, אבל אני בספק אם זה יעמוד בדרכם). לגבי המשחק השני, מלכתחילה היה ברור שאם הקרואטים כובשים האירים לא חוזרים למשחק, אלא שבדיוק זה קרה והאירים כן חזרו למשחק. בסיכומו של דבר אבל הם גם היו הנבחרת הפחות הטובה וגם ההגנה של הקבוצה של טראפ לא בדיוק היתה בשיאה. קרואטיה אומנם ניצחה אתמול, אבל יש שני משחקים קשים מאד בהמשך, שלוש נקודות והיא תעלה, אלא שאני בספק אם היא תוציא אותן (מבחינה הגנתית אין לה יותר מדי מה למכור מול איטליה וספרד כמו שנראו אתמול).
המשחק לא היה כזה טוב כמו שמספרים.מחצית ראשונה ספרד לא עשתה כלום ולא היה יותר מידי כדורגל.במחצית השנייה הקבוצות התעוררו עם החילופים של די נטאלה וטורס ושם כבר ראינו כדורגל יותר איכותי. באלוטלי איכזב בענק בצ'אנס שהיה לו.די נטאלה הוא הסקורר הטוב ביותר של איטליה,קסאנו יותר הולך לאגף ופורץ את ההגנה,ומבלוטלי קשה לדעת מה תקבל.בעצם בלי די נטאלה יהיה קשה לאיטלקים להבקיע שערים. בנוגע לספרד.טורס למרות ההחמצות כבר הגיע למצבים יותר טובים מכל הקשרים ביחד.אולי קשה לדל בוסקה לספסל את אחד הקשרים או שהוא מנסה לעשות משהו לא מוצלח בכח אבל אף אחד כולל פאברגס הוא לא סקורר.בלי טורס הנבחרת הזאת מאוד אפורה.
הא?! לא תכליתית אני מבין אבל אפורה? אם כבר יש יותר מידיי ברק. לא חושב שיש ויכוח על היכולות האישיות של השחקנים וגם לא לגביי השטף הקבוצתי. אין בסגל חלוץ שהוא בעל יכולות מתאימות או שנמצא בכושר הבקעה טוב וזו הבעיה העיקרית. הניסיון להתחמק מזה ע"י משחק עם שישה קשרים היה הימור שכשל. גם טורס בכושר הבינוני שלו עדיף על זה לדעתי.
זהו שהברק שאתה מדבר עליו לא היה קיים אתמול עד שטורס נכנס. טורס בשתי תנועות לעומק מה שלא עשה אף קשר חוץ מהגול של ססק והגיע לשני מצבים של אחד על אחד. בלי חלוץ אמיתי נבחרת ספרד היא נבחרת אפורה ואפילו משעממת.זה בזבוז של כשרון שדל בוסקה עולה עם מוסרים כל כך טובים שאין להם למי למסור לעומק.טורס בכמה דקות קיבל כל כך הרבה מסירות והמשחק השתנה לגמרי. אפשר לוותר על ססק ולהכניס את טורס זה רק יעשה טוב לספרד.
בשום שלב של המשחק זו לא נבחרת אפורה. עדיף להם אולי חלוץ, אבל גם בלי חלוץ הם נבחרת דינאמית והשחקנים שלה יצירתיים ובלתי צפויים. ספרד הגיעה להזדמנויות כל המשחק והייתה טובה. משחק מול איטליה זה משחק שקשה להגיע להזדמנויות וזה לא עושה אף אחת מהנבחרות לאפורות. http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/198352_10151204814619899_1735886739_n.Xxx איטליה סוגרת את איניסטה