בית ג': אין הכרעה בין ספרד לאיטליה

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Fratelli d'Italia, ‏9/6/12.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאירלנד אין ממש מה למכור בכדורגל, בקהל מנגד הם נותנים אחלה תצוגה ועושים אווירה מדהימה, צריך לציין שגם הקהל הקרואטי לא פראייר בכלל ולא מפסיקים לעודד לשניה.

מחצית ראשונה טובה מאוד של הקרואטים שהגיעו לכמה מצבי בעיטה טובים, אירלנד במצב היחיד שלהם כבשו וכמה שזה "מפתיע" זה ממצב נייח, אני מקווה בשביל הקרואטים שהם ישכילו לכבוש את השלישי לפני שאירלנד איכשהו ישוו ואז לא יודע אם קרואטיה תצא מזה

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

תואר אחד כבר יש לאירלנד, האוהדת הכי יפה בטורניר. הבלונדינית שהראו בפתיחה ואחרי השער יותר יפה מכל אוהדת אחרת שראינו או שנראה בטורניר.

בעניין המשני, כדורגל...קשה לומר שראינו הפתעות גדולות. אותה נאיביות אופיינית לנבחרות האיזור, אין הרבה מה להציע בהתקפה, והחבר'ה בעיקר נלחמים. אני די בטוח שהיה אופסייד בגול השני.

סיכום המחצית במשפט-יכול היה להיות הרבה יותר גרוע.

3. Leoforos Member

אחלה משחק, כדורגל טוב של קרואטיה, אהבתי את המערך של ביליץ'.

יורם ארבל זה בידור נטו כל שידור ביורו זה פרק ב"הוצא מהקשרו"

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא היה כאן נבדל. ילאביץ היה בנבדל בזמן הבעיטה של השחקן הקרואטי, שפגעה בשחקן אירי, ואם אחרי הפגיעה הזו הכדור היה מגיע אליו אכן היה מדובר בנבדל. אבל אחרי הנגיעה הראשונה בשחקן אירי באה הבעיטה המכוונת לגמרי של וורד הנגר, שממש לא היתה דיפלקשן, שהלכה בטעות אחורנית במקום קדימה, ואפשר להתייחס אליה כאל מהלך חדש ולא כאל המשכית לבעיטה של הקרואטים. ובמסירה אחורנית של ההגנה כמובן שאין נבדל...

5. Milevskiy Member

גם בבונדסליגה מנדז'וקיץ נוגח ככה? אין דברים כאלה איזו עוצמה יש לו בראש.
    2 הפרש זה מספיק לפי דעתי שביליץ' יחליף את אחד הבלמים ויכניס את בולי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx :aaa021:

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/12
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע נראה שקרואטיה עושה את המוטל עליה ותנצח את הנבחרת החלשה בבית הזה. זה הופך את הבית הזה ליותר נחמד היות שקרואטיה תוכל לעת עתה להתמודד על המקום השני. די ברור עכשיו שאם ספרד ואיטליה ימשיכו להציג את אותו כדורגל כמו שראיתי במשחק הראשון אני לא ממש בטוח שהקרואטים יצליחו במשימתם, אבל במחזור השני זה יום חדש ומשחקים חדשים...

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא אני חושב שהמשחק איטליה-קרואטיה יכריע במחזור הבא, אם קרואטיה מנצחת היא מעפילה וזה לא כזה תסריט הזוי... האיטלקים למרות המשחק הטוב היום יכולים בקלות להיראות זוועה במשחק הבא וקרואטיה נבחרת מצוינת שזה לא יהיה הפתעה אם תעלה על חשבונם

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

על זה אני בדיוק חושב. איטליה הגיעה היום למשחק בידיעה שהפסד הוא תסריט אפשרי ולכן אני משוכנע שהם הערב מאד שמחים. במחזור השני איטליה תבוא למשחק כפייבוריטית ברורה ומנטלית זה מצב אחר לגמרי. קרואטיה תתחפר בידיעה שתיקו זו תוצאה לא רעה שמשאירה לה סיכוי נגד ספרד.

שם המשחק במחזור השני יהיה גם לעמוד בלחץ ובציפיות. קרואטיה עומדת כרגע בקטע הזה, בעוד מספר ימים נראה אם איטליה תוכל לעמוד בזה.

9. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי ויכוח ראול-טורס, גם אם אהיה אוהד ברצלונה שיכוונו לו כדור לרכה (אם אני כבר אוהד ברצלונה אז למה שלא אקבל את מה שמגיע לי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx), אעדיף את אותו ראול שנכשל בכל פעם ופעם מחדש עם נבחרת ספרד ושישחק עם רגל שבורה, מאשר את אותו טורס שראינו היום ובכלל בעונה האחרונה. מצידי שטורס היה מבקיע חמישייה באותו גמר נגד גרמניה, היום מדובר בשחקן פח. אפילו שטורס הבקיע שער משמעותי אחד יותר מראול, המלך עדיין עשה הרבה יותר מטורס (44 שערים פתאום זה כלום ושום דבר? אפילו עם כמות המשחקים הגדולה שיש לראול בנבחרת). מבחינת איכות השחקן ומי היה חלוץ טוב יותר בכללי, פה זו באמת בושה להזכיר את טורס באותו משפט עם ראול ואני מאוד מקווה שאני לא צריך להסביר לאף אחד מכם למה.

זה כבר סוג של התחכמות. אני מניח שאתה יודע טוב מאוד את הבדלי הרמות בין הקישור בדור של ראול לבין הקישור בדור הנוכחי ואני לא צריך להסביר לך למה זה נכון לכתוב שראול היה יכול להביא הרבה יותר תפוקה עם הקישור של היום כשהוא היה בשיאו. כמובן שגם הדור של ראול היה טוב מאוד והחלוץ המדרידאי היה צריך לעזור לנבחרתו הרבה יותר ברגעים החשובים.

בקשר למשחק היום באמת שאמרו הכל, אז לקראת ההמשך אני רק אקווה שדל בוסקה יאמץ קצת שכל, מה שהיה חסר לו מאוד בשנתיים האחרונות, ויעלה עם יורנטה כחלוץ ולא עם אף אחד אחר. לא רוצה לראות כל מיני חילופי מקום בין שחקנים כמו ססק, סילבה ואינייסטה, שרחוקים מאוד מלהיחשב כחלוצים, לא רוצה לראות את טורס הפח ולא רוצה לראות את אלברו נגרדו.

בינתיים אני שמח לראות את קרואטיה מנצחת את אירלנד - מוסיף עוד קצת לתחרות הקשה שתהיה בבית ואני מאוד אשמח לראות את ביליץ' וחבורתו עולה במקום האזורי, אבל הדרך עוד ארוכה.

10. שער 7 Member

להזכיר לכם, לקרואטים יש זיכרונות טובים מאיטליה. במונדיאל 2002 היא ניצחה את איטליה בשלב הבתים (לא שזה עזר לה להעפיל), כאשר קרואטיה הייתה גרועה יותר מזו הנוכחית ואיטליה הייתה טובה יותר מזו הנוכחית... אז לא לזלזל בקרואטים.

11. 亚历山大帕托 Member

לא דיברתי על התרומה שלו כשחקן גיבוי/רוטציה (אל תצחיק אותי עם שלושה משחקים בקופה איטליה), אלא על היכולות הפיזיות והטכניות שלו שלא עוזרות לו להפוך לשחקן שהוא יכול להיות בגלל המנטליות, שהיא בערך הדבר הכי חשוב בכדורגל אחרי היכולת לרוץ. יש כל כך הרבה שחקנים מוכשרים שלא יצא מהם כלום בדיוק בגלל זה, ומצד שני, יש כל כך הרבה נגרים שהובילו קבוצות לכל תואר אפשרי. הוא לא עשה מספיק בשביל להפוך לשחקן הרכב בנבחרת, אבל הוא כן הראה עד עכשיו שמבחינה מנטלית הוא אפס מוחלט שלא ראוי לזה. אני יודע שאין שום אלטרנטיבה (למרות שהייתי שם את דסטרו לפניו) כי זה הדור הכי גרוע של חלוצים איטלקיים אי פעם בערך, אבל זה לא הופך את מעמדו של באלוטלי בהרכב ללגיטימי.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לזה קוראים ריאליטי-צ'ק. זאת אירלנד, זה מה שיש לה למכור, אלה הפערים בינה לבין שלוש הנבחרות האחרות, ועצם ההעפלה היא הישג נפלא.

13. uri מנהלים

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרואטיה נתנה שעה של משחק טוב מאוד, לאחר מכן נראה כאילו מעדיפים לשמור כוחות למשחק הבא מאשר לנסות ולהגדיל את התוצאה..

כל הכבוד לקרואטיה על ניצחון יפה ומוצדק, הבית הזה פתוח לחלוטין

15. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

תרשו לי להסתייג מהמחמאות שניתנו לקרואטים. אמנם, הנצחון שהשיגה מעמיד את החבורה של ביליץ' בעמדה מצוינת לקראת המשך המאבקים בשלב הבתים, אך מלבד התוצאה הסופית, סבורני כי לא ניתן לזקוף ולו נקודה אחת לזכותה: ההגנה של "הלוהטים" נראיתה חדירה מאוד, לפרקים (בעיקר במצבים הנייחים), כאשר גם משחק ההתקפה היה רחוק מלהשביע רצון.

למזלם, הערב עמדה מולם נבחרת מוגבלת וחד גונית, ששם התואר "בינונית" מהווה מחמאה גדולה עבורה: למען ידידינו השכחניים, אזכיר כי האירים העפילו לטורניר הזה בחסד גמור - דהיינו, בעזרת כמויות בלתי נתפסות של מזל (אשר התבטאו בהגרלות קלילות ובשיפוט "ביתי" ומוטה במשחק מכריע מול ארמניה). מי שצפה בתצוגה הדלה שניפקו חניכיו של טראפטוני בוודאי לא ימצא עצמו מופתע מכך.

בסופו של יום, חרף ההתפתחויות המעניינות שהתרחשו במחזור הראשון, אני עדיין מוכן לשים את יהבי על העפלה של ספרד ואיטליה מבית C - וזאת כיוון ששתיהן עולות על קרואטיה בכל פרמטר.