אין לי מושג, ובנוסף מדובר בבנאדם הכי מגעיל שכנראה משחק כדורגל היום. וזה לא כזה קל בעולם שבו יש נבחרת צרפת.
לא התכוונתי אנדרייטד כמו שאתה חושב, לכולם ברור שהוא לפחות בין ה4 הטובים בעולם, אני פשוט חושב שבלי מסי- כשחקן הכי טוב של קבוצה מסויימת, כמנהיג הבלעדי בהתקפה, השם שלו היה אפילו עוד יותר גדול. זורק שם לאוויר ואולי טיפה מגזים... זינאדין זידאן. לא שאני חושב שהוא צריך לעבור קבוצה או משהו כזה...
טכניקה ביחס לגודל פיזי שני רק לזלאטן. הוא מהיר, חזק, טכני, בעיטה אדירה, לוחץ טוב (כשהוא רוצה)... יחס שערים פר דקות מהטובים ביבשת העונה. בגיל 21 יש לו זכייה בצ'מפיונז, 4 אליפויות ו-2 גביעים, כשכל זה בשתי ליגות שונות (כלומר התאקלם בשני סגנונות שונים). בכל הנ"ל היה לו חלק משמעותי, גם אם בזכייה בליגת האלופות התרומה הייתה עקיפה יחסית. של נעלייך מעל רגלייך כשאתה מדבר על זיזו...
צ'ך בכלל לא ראוי להיות ברשימה עם שוערים כמו בופון וקסיאס. הצכי שוער סביר שעבר עונה בינונית עם הרבה מאד פאשלות בחצי הראשון ורק 2 משחקים טובים (לא גדולים) גרמו לאנשים משום מה לכלול אותו ברשימת השוערים הטובים. בופון וקסיאס עדיין רמה מעל כולם. נוייר עושה הרבה שטויות והוא לא עולה על בופון בשום פרמטר. נוייר אולי טוב מקסיאס בשליטה ברחבה בעיקר בכדורי גובה. חוץ מזה שום דבר.
הנימוק שלך מורכב מ-: - פירוט היכולות הפיזיות והטכניות שלו (שיש לעוד הרבה שחקנים מוכשרים), אך לא תורמות דבר כאשר מדובר במקרה של אדם חדל אישים בעל מנטליות של אפס שלא קשור לרמה והמעמד הללו. - רשימת הישגים ששחקנים טובים ממנו בהרבה השיגו עבורו כשהוא במקרה הטוב היה שחקן רוטציה (העונה האחרונה) וזה אחרי שהידרדר במעמד בגלל היותו אפס.
לא ברור לי למה לך מותר לכתוב מה שבא לך אבל לאחרים אסור לגחך על מה שאתה כותב... וזה כבר שער משמעותי אחד בנבחרת יותר מראול. מהדברים שלך משתמע שראול הוביל את נבחרת אנדורה לחצאי גמרים והצלחות כנגד כל הסיכויים. במציאות כמובן הוא נכשל באופן עקבי להוביל נבחרת טובה מאוד להישג שמתקרב להצלחה. כאילו ששיחק לצידו יניב עזרן או משהו כזה...
גול מצצב של בבעיטה חופשית הוא לא מוזר, ולא נראה לי אירי במיוחד. כל הכבוד לירוקים שהחזירו את עצמם למשחק אחרי התחלה לא פשוטה למשחק. עכשיו הם קצת יותר בטוחים בעצמם, למרות שקרואטיה ממשיכה לסכן את השער מדי פעם. Fantasy league Points ילביץ 2-1! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
אתה מגוחך ודברים נוספים. לרבים יש תכונות פיזיות כמו שלו, לרבים יש תכונות טכניות כמו שלו, למעטים מאוד יש את שניהם יחדיו. אתה תגיד "לא תורם כלום", אני אגיד שבגיל 21 יש לו כבר 55 שערים בשתי קבוצות שזכו בשלל תארים בתקופות שבהן שיחק אצלן. שחקנים אחרים השיגו עבורו? אם לא באלוטלי אינטר בחיים לא לוקחת טריפלטה, כי בזמן שסניידר ושות' לא עמדו על הרגליים בין כל המאבקים מול הברצלונות והצ'לסים של עולם הכדורגל, הוא זה שסחב אותה במשחקי הליגה. אני צריך להזכיר לך מה הוא עשה באותו קמפיין קופה של אינטר כשהוא היה בן 17-18 ואיך אשכרה הוא לבד לקח אותה לגמר במו רגליו? העונה הוא כבש 13 שערי ליגה ב-23 הופעות ובישל שער אליפות בדקה ה-95'. אתה קורא לזה "לא תרם"... אני חושב שכדאי שתפסיק להביך את עצמך. נ.ב. 80% מאלו שנהנים לקטול את באלוטלי עושים את זה לא בגלל דעה שהיא נטו מקצועית. בין אם בצדק ובין אם לא, מכרו לכם בתקשורת דמות של אנטיפט מסריח וזה מעוות כמעט כל דעה שקראתי על הבחור.
איטליה הייתה יכולה להוציא יותר וחבל, ספרד הראתה שהיא ממשיכה להיות נבחרת אפורה ומנסה בכל הכוח לחקות את ברצלונה, שישנו כבר את הגישה של הפסים הלא מועילים באמצע הרחבה טורס זה כבר סיפור אחר, הבחור פשוט ענק!
אי אפשר שלא להעריך את המלחמה של אירלנד, כי חוץ מזה אין להם מה להציע וכמובן שהקהל שלהם פשוט פאקינג מדהים!