דה רוסי :aaa8: כל כך מתאים לקבוצות של פראנדלי לקבל גול כזה נאיבי מיד אחרי שער שצריך לתת לנו רוח גבית. עשינו הכל נכון,ולמרות שהייתי חותם על תיקו גם לפני המשחק-זה קצת מרגיז. בלי שום ספק המשחק הכי איכותי בטורניר עד כה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
נהניתי מאוד מהמשחק ומשתי הנבחרות. אני רוצה להגיד שהגיע לספרד לנצח וטורס דפק להם הכל אבל אני לא יכול פשוט כי 2 הנבחרות הגיעו להזדמנויות שיכלו לתת להם את המשחק והם לא ניצלו... ספרד עדיין לדעתי הנבחרת הכי איכותית שיש ביורו, אבל בלי חלוץ זה יהיה הרבה יותר קשה מהיורו הקודם. אינייסטה - וואו. אין מילים
עוד משחק אדיר ביורו הנפלא הזה, איטליה הפתיעה את כולם והיתה מצוינת, שיחקה כמו שמתבקש ועצרה את ספרד למינימום מצבים..לאחר השער שנבע מטעות גדולה בהגנה האיטלקית הספרדים הגיעו לעוד כמה מצבים אך הכדור לא נכנס.. תיקו די משקף את מה שקרה במשחק
Nereo Beretta-Rocco לחץ על הכדור זה חשוב, אבל במשחקים בטורניר כל כך קצר וכל כך מלחיץ, אתה קודם כל צריך חלוץ שינצל באחוז גבוה את המצבים שלו. בהעדרו של אינזגי, לא חושב שיש חלוץ איטלקי שמתקרב לדי נאטלה ביכולת לנצל מצב אחד במשחק גדול (ואני יודע שאין לו היסטוריה ענקית במדי הנבחרת, הכוונה היא מהאופציות הקיימות). אפשר לנתח דברים מצאת החמה ועד צאת הנשמה, בסוף צריך מישהו שיפוט את הבול אין זה נט. ואגב, די נאטלה חלוץ הרבה יותר נייד התקפית, כלומר כתובת הרבה יותר טובה למסירות האומן של פירלו.
אפילו אוגבונה כובש את המצב שבאלוטלי הגיע אליו... ויסלחו לי בופון, צ'ך וקסיאס, אבל נוייר הוא היום השוער הטוב בעולם ביי פאר... ראינו את זה אתמול.
לחפש אוביקטיביות לגבי ראול אצל דור, זה כמו לחפש שיערות בראש של ריינה. הבעיה שהוא גם דוחף אותו לכל משפט שני. כל כך חבל על ההחמצות של טורס, פעמיים מול בופון, אבל עדיין ראינו כמה שספרד משחקת עם חלוץ היא הרבה יותר מסוכנת, טורס עדיין לא חד ואני לא יודע למה אני מתעקש לתת לו חסד. מסכים עם יותם שהכניסה של נאבאס הייתה משמעותית יותר מטורס, נאבאס הוא כלי חשוב מאוד בהתקפה הספרדית, הוא לא סקורר, אבל הוא מרווח את המשחק של ספרד שכל הזמן כמעט הולכת מאמצע, והוא בילבל לא מעט את ההגנה היאטלקית. פברגאס סוף סוף שובר את הבצורת שלו, עם גול יפה וכל כך קלאסי שלו שהוא מגיע מאחורה ומסיים בצורה כל כך אופיניית. אני פשוט פנים ואופן לא מסכים עם המערך של דל-בוסקה ה4-6-0, היה הרבה יותר טוב עם ססק היה משחק במקום בוסקטס שלדעתי היה השחקן הכי חלש בנבחרת עם איבודי כדור נוראים. סה''כ אני מסכים שהיה משחק מהנה, היה קצב מצויין, והאיכות הייתה גבוה מאוד, זה לא סותר את זה שספרד לא ממצא את מלוא הפוטנציאל שלה, ולדעתי במערך אחר ספרד הייתה מנצחת היום ואולי אפילו מפרקת את האיטלקים, החוסר במחץ היה בעוכריה.
אינייסטה שחקן טופ 4 ברוב הרישמות המקובלות בכדורגל העולמי (ESPN בחר אותו לשחקן השני בטיבו ביורו אחרי רונאלדו, הוא גם נחשב לשחקן עם הערך הכספי השני אחרי רונאלדו ברשימה אחרת שפורסמה). הוא קצת נפגע מזה (ברמת תארים אישיים) מזה שהוא משחק עם מסי בקבוצה (לעניות דעתי הוא היה צריך לזכות בבלון דאור ב2008/9 ולא מסי), אבל להגדיר אותו כאנדרייטד או משהו בסגנון הזה, זו הגזמה גדולה. אחד השחקנים הגדולים בדורו, נקודה. ריקלמה, בוסקטס חיב לשחק כי הוא הקשר האחורי הטיבעי היחידי של ספרד. אלונסו הוא 50/50, נגד נבחרות רציניות הוא לא יכול להחזיק לבד את הקישור ההגנתי. אגב, נוייר השוער הטוב בעולם? ראיתי את באיירן השנה באינספור משחקים. הוא גרם הרבה יותר נזק מועלת.
סדרו, אני מקבל את הדברים שלך, אבל השוני ביניהם רלוונטי גם כשמתחשבים בזהות היריבה. טוב שאמרת אינזאגי, כי במובן מסויים די-נטאלה הוא גרסה סופר טכנית של פיפו. הוא פיפו במובן שהוא חי על לשבור את קו הנבדל ולהבקיע באחד על אחד. אם אני לא טועה, הוא השחקן שנתפס הכי הרבה פעמים בנבדל העונה בחמשת הליגות הבכירות. מול נבחרות שישחקו מול איטליה עמוק (א-י-ר-ל-נ-ד), הוא יאבד הרבה מאוד מהיעילות שלו. הוא כן פינישר טוב בערבוביות וכו' (גם נוגח סביר), אבל הוא חי של שטחים פותחים כמו שפיקה השאיר לו. מבחינתי יש פה כאב ראש רציני בהתקפה.
רגע, אדון עמי - מי שואל אותך בכלל אם לכתוב ראול? אם בא לי אני אכתוב את השם שלו במקום לסיים משפט עם נקודה, יש? פרננדו טורס הבקיע את השער החשוב בגמר יורו 2008 ואת זה אף-אחד לא יקח לו. באותו זמן הוא גם היה חלוץ טוב, מהבולטים ביבשת. אבל כבר שנתיים שהוא הצל של עצמו, מבקיע בממוצעים של ליגה לאומית ומשחקים שלמים אפילו לא מגיע להזדמנויות. הוא קיבל קרדיט לא הגיוני במונחים של אלופת עולם, וגם לפני התקופה השחורה הזו הממוצע שלו בנבחרת הוא רע, רקורד נחות משמעותית מזה של ראול ששיחק בנבחרת ספרד פחות טובה הרבה יותר. לראול לא היו צ'אבי ואינייסטה מאחוריו, רביעיית הגנה כזאת טובה וגם פרטנר תותח כמו דויד ויאה. במונדיאל כשהוא שיחק היינו עם 10 שחקנים. המחצית השנייה היום הייתה כדורגל ברמה אחרת, אבל החצי הראשון סביר. אני באמת חושב שבהתחשב בכדורגל הלא-טוב שאנחנו רואים בזמן האחרון, בטח ברמת הנבחרות - אנשים מחפשים בכוח להגדיר משחקים כאיכותיים, אולי משקרים לעצמם. באלוטלי תמיד היה צב. והיה צפוי שהוא לא יכול לבעוט ישר, הוא חייב להתחכם. בכל-מקרה, ראמוס עם כל האהבה שלי אליו ממש מעצבן עם העודף ביטחון הזה לפעמים.
אגב, זה היה המפגש השביעי של איטליה וספרד בטורנירי גמר (אליפות אירופה וגביע העולם). כאשר, אם לא מחשיבים פנדלים, המאזן עומד על 3 נצחונות לאיטליה ו-4 תוצאות תיקו. ומאזן השערים 6-3.
תוציא את בוסקטס ואיטליה נותנים להם 3-4 חתיכות. אבל זה ברור שהוא לא יקבל כבוד ברגע שהוא נמצא באותו קישור עם אלונסו צ'אבי וססק אני תמיד בדיעה שכל עוד בופון עומד בין הקורות הוא הכי טוב
מה התכונות שעושות את באלוטלי לכזה כישרון גדול? אין לו דריבל, הוא לא מוסר גדול, הוא לא גולר ענק. הוא אתלט מצוין, אבל כאלה יש לא מעט. ויש לו בעיטה נהדרת. שחקן טוב? אין ספק. לא ראיתי אף פעם מה עושה אותו לכישרון כל כך מדהים.
כשמגיעים למאני-טיים, בופון הוא היחיד שיכול להתחרות בנוייר. את צ'ך כבר ראינו מול רוסיה וביורו הקודם, קסיאס לא היה כזה פקטור ביורו הקודם...