בית ג': אין הכרעה בין ספרד לאיטליה

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Fratelli d'Italia, ‏9/6/12.

1. רמי Member

הוצאת לי את המילים מהפה.
    ספרד מוסרים את עצמם לדעת. פרט למהלך האחרון של צ'אבי לאינייסטה אני לא זוכר שום דבר שהם עשו חוץ מלהרדים אותי (כמובן שאח"כ "פרשני" ישראל יספרו על בונקר איטלקי).

השחקן הכי טוב בחצי הזה היה קסאנו, שגם כמעט בישל למוטה. אני מקווה מאוד שהאיטלקים ימשיכו ככה, וה1-0 שלהם קרוב מתמיד.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/12
  2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

רואים שהעמדה של דה רוסי לא טבעית לו (בדיוק כמו בקבוצה שלו), אבל מאוד מעניין לראות שחקן עם ראיית המשחק והמסירה שלו בעמדה כל כך אחורית. מבחינה הגנתית, אין לו שקט ואלגנטיות של בלמי העבר של הנבחרת, אבל הוא מחפר על כך בלחימה ועד עכשיו עמד בכל מצ' אפ מול החבורה הספרדית.

אם הייתי פראנדלי, הייתי מבקש ללכת יותר על צד ימין. מאג'ו דורס את המגן שלו בכל הזדמנות ורק סגירה טובה מאוד של צמד החלוצים לא איפשרה ליתרון הזה להתפתח לשערים.

3. skyday20 Member

כדורגל מאוד שלילי, לדעתי העייפות הכללית של השחקנים מהעונה לגמרי מורגשת ברמת המשחק. זה התחיל אתמול ונראה שמגמת הכדורגל המשעמם צפויה להמשיך, ואולי דווקא הנבחרות היותר קטנות הם אלו שיספקו את התצוגות המעניינות מבחינת רמת משחק.
    ----
    חייבים לראות את השחקנים האלו במחצית השנייה.
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/579965_429531480402077_30011497_n.Xxx

4. M_T_A Member

לא מבין את ההחלטה המוזרה הזאת של דל בוסקה.
    ספרד גם ככה נבחרת של הרבה מסירות ומעט תכלס. יש לך בסגל כמה שחקנים שמסוגלים לסיים את מהלכי המסירות האינסופיים האלה, למה להשאיר את כולם על הספסל?
    סך הכל ראינו פה כמה כניסות מעניינות לרחבה של אינייסטה ופברגאס, אבל האיטלקים כצפוי עומדים מצוין בהגנה וחוסמים כל דרך לשער. רואים שמאוד קשה לכל הנבחרת הספרדית להתמודד פיזית עם ההגנה האיטלקית. יש לך שחקן גבוה וחזק כמו יורנטה, למה לא להכניס אותו?
    ותרשו לי לנחש שדל בוסקה, כדרכם של כמעט כל המאמנים, יחכה לפחות עד הדקה ה70 עד שיכניס אותו. וזה פשוט חבל..

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

כל פעם שכדור מגיע לקסאנו, קורה משהו מעניין. כל פעם שהכדור מגיע לססק, קורה משהו מצחיק.
    ואני רוצה לראות עוד פעם את העקרב של בלוטלי.

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה יש לכם, אולי אתם צופים באיזה שידור ישראלי עם שדר מרדים. בפער עצום המשחק הכי איכותי עד כה בטורניר, וגם אם מישהו חושד בחוסר אובייקטיביות שלי בעניין, פתחו אינטרנט ותחפשו תגובות. אם לא התגובות פה, הייתי קורא לזה קונצנזוס. משחק נהדר.

7. Valencianista Member

לא יודע איזה משחק אתם רואים, אבל לפי מה שאני רואה ספרד משחקים מעולה מינוס הבעיטות לשער. אבל זה עוד יגיע.

8. Lupo Member

עזוב, יש פה כל מני מצחיקים שחושבים שהם יקבלו פה הצגות טיקי טקה. לכל אלה הייתי ממליץ לראות משחקי ידידות של ארגנטינה וברזיל.
    כדורגל איכותי במיטבו.

9. riquelme1 Member

והנה הגול מגיע, מגיע לך דל-בוסקה פחדן שכמותך, פשוט מגיע לך.

עכשיו אולי הדביל יכניס חלוץ, אבל זה כבר מאוחר מדי.

תודה לך ססק.

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אז מה עדיף, 30 קשרים או פירלו ושני חלוצים?

11. שער 7 Member

פשוט לא ייאמן, רק על די נאטאלה אפשר לסמוך בנבחרת הזאת, אחרת עוד 1000 מסירות גאוניות של פירלו לא יילכו לשום מקום.

עריכה : הנה פאברגאס מוכיח למה הוא צריך לשחק, וכמה "סירסו" אותו במונדיאל (אם כבר מדברים על "סירוסים" של דל-בוסקה)

12. -sAndmAn- Member

זה לא ברור למה די נטאלה לא מקבל יותר קרדיט בנבחרת, החלוץ האיטלקי הכי טוב ב3 שנים האחרונות

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

משחק מצויין, הכי טוב בטורניר עד עכשיו עם הרבה הזדמנויות ליד שני השערים וגם פרננדו טורס אחד, שקצת יותר ריכוז ופחות אנוכיות וספרד יוצאת כאן עם הנקודות. אבל בסך הכל מחצית שניה הרבה יותר טובה עם כדורגל נהדר מצד שני הצדדים, למרות שנראה לי שספרד יצאו פראיירים במידה וייגמר בתיקו. אגב, לא ראיתי מי מסר שם לפאברגאס את השיוויון אבל כדור פשוט כדור, וגם המסירה של ג'יובינקו לדי נטאלה, שעם קצת יותר ריכוז כובש את השני.

14. 亚历山大帕托 Member

אם די נטאלה פותח במקום האפס הזה באלוטלי, זה נגמר 2:0.
    אם טורס פותח מהדקה הראשונה, זה עדיין נגמר 2:0.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/6/12
  15. איגור .פ. Member

משחק מצוין במיוחד במחצית השניה כמה הזדמנויות נהנתי מהמחצית השניה.

ואני חולק על חבריי המלומדים שזה המשחק הכי איכותי ביורו משחק הכי יפה ומעניין ולמרות שאני אולי לא הכי אובייקטיבי היה של רוסיה. המשחק עם הכי הרבה אקשן משחק הפתיחה.

אירלנד קרואטיה נקווה למשחק מעניין ואני בעד האירים היום.