בית״ר ירושלים 2014/15: חוזרים לאירופה אחרי 7 שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

משען חתם?

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיין לא, בינתיים העסקה בהקפאה.
    כרגע דסה נשאר וגם ירוחם לא ממהר לעזוב ומעדיף להישאר ולהילחם על מקומו.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

Don Joan Roman ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  4. Doritoz FCBJ - RMCF

אתמול שמעתי אותו ב-2 תוכניות שונות. באמת שכבר יצא לי מכל החורים, הוא מזכיר לי טבעוניים שבכוח מדביקים לך שבשר זה רצח. סבבה אנחנו יודעים.
    אבל הוא לא מבין שמנגד למועדון יש מליון מסמכים והוכחות שהיו מגעים וסיכומים עם שחקנים ערבים ואין לו סיכוי במאבק הזה.
    שמעתי אותו ברדיו ירושלים, ויושבים שם שני אנשים שביום יום אנחנו נהנים לרדת עליהם - דני נוימן ויורם ארבל, ופשוט השתיקו אותו כל רגע עם נתונים ועובדות כמו למשל שבנוער משחקים ערבים וכדומה.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  5. alexshw Member

לפי רמת הסיקור בכדורגל המקומי זה כנראה יותר פרס מעונש

Doritoz, Nigel de Jong ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  6. סמואל אטו Member

קשה לראות את דסה לוקח עט וחותם על חוזה במכבי רגע אחרי שהוא אמר את מה שהוא אמר. בכלל, קצת מוזר לי שהוא אמר את זה, הייתי בטוח שהוא זה שדוחף לעסקה עם מכבי, אבל כנראה שזה לא היה נכון.

7. Don Joan Roman Member

דסה לא דוחף לעסקה עם מכבי, לא דחף ולא ידחוף.
    היחיד שדוחף לכיוון הזה הוא אלי טביב שכרגיל מנסה לזרוק את כל ההאשמה על השחקן, כל עוד זה תלוי באלי דסה הוא יישאר במועדון הזה כקפטן וכשחקן משמעותי לאורך שנים (כמובן שהוא לא יסרב להצעה מאירופה ואם יכריחו אותו לחתום במכבי הוא גם לא יוכל לעשות דבר) , מי שהאמין שאלי דסה מסוגל לעשות שביתה איטלקית, לביים פציעה וכל הקשקושים האלה הוא לא פחות מפטי שנופל בקלות לרשת של שאלתיאל דאוויל.

לעניין בורוביץ': האיש הזה יותר מעיק ומציק מהקיצוניים ביותר שבלה פמיליה, שיישב בשקט ויעזוב אותנו כבר עם השאלה מהטופשת הזאת של ערבי בבית"ר, היה ניסיון לשים 2 מוסלמים וראיתם מה קרה, זו חוצפה לבקש מהמועדון להחתים שחקן ערבי בכוח.
    לעניין הסיקור - בואו נראה את העיתונאים ואתרי הספורט בארץ לא מסקרים את בית"ר שזה המועדון שלאורך השנים נותן להם הכי הרבה פרנסה עם כל הצרות, הסיפורים והדרמות שלו, עוד "עיתונאי" כזה ואבדנו

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אף אחד לא דוחף לעסקה עם מכבי, האנטי שלכם לטביב חוצה גבולות. מה, לא יכול להיות שקבוצה שאין לה מגן ימני בכיר תרצה לקנות שחקן גם אם הוא או הבעלים שלו לא רוצה? די כבר, דסה כאן וטביב אמר עוד מיוני שדסה ישאר כאן.

סיקור מפורט על שרלרואה:
    חדשות בית״ר ירושלים - Beitar news | פייסבוק

9. alexshw Member

כנראה האקס הכי מפורסם שלהם במגרשי הכדורגל היום - דנטה
    http://i58.tinypic.com/2co0lrb.Xxx

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותר מאיתן טיבי? לא יכול להיות.

יש סיכוי טוב שקבאנו יעבור לאנדרכלט עוד השבוע ולא ישחק מולנו, בלעדיו אני מעריך שהם קבוצה שונה לגמרי ואני מקווה מאוד שהוא ילבש סגול בהקדם.

בעניין דסה אז לדעתי הוא רוצה להישאר בבית"ר מאשר להיות חלק מהרוטציות במכבי, ראינו מה קרה לשפונגין, ורמוט ובן-בסט שהגיעו למכבי כשחקני הרכב נבחרת ונשכחו כלא היו, גם לדסה זה יכול לקרות ומעבר למכבי מבטיח לו כרגע רק שידרוג כלכלי, מקצועית הוא יכול ללכת אחורה. טביב נראה לי מת למכור ולעשות עליו רווח ומחכה לזמן המתאים כמו הדחה מאירופה או איזה קנס ש"לא יותיר לו ברירה" כדי ל"אזן את התקציב".

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  11. Don Joan Roman Member

דסה כאן כי מכבי לא מוכנה לשלם מיליון יורו וטביב מנסה לסחוט את הלימון עד תום לא בגלל שום דבר אחר כי אם מכבי היו מוכנים לשלם מיליון יורו דסה היה במכבי גם אם הוא היה מתבצר בבונקר ביחד עם נסראללה.

עכשיו נחכה ונראה מתי הוא יצטרך למכור את דסה בגלל ש"לא עוזרים לו" או בתרגום אמיתי: מתי הוא יחליט שכבר אין לו איפה לסחוט את מכבי כי דסה בהתבטאות שלו סגר לטביב את פתח המילוט של "השחקן רצה לעשות הכל כדי לעזוב"

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

איציק, אני אוהב לדבר עובדות. העובדות הן שטביב הצהיר כמה פעמים שדסה ואזולאי ישארו בבית״ר, וגם דראפיץ׳ אמר שטביב הבטיח לו שהם ישארו. עובדתית גם מדברים שמכבי רוצה את וובה בראון כי יש קשיים רציניים במו״מ על אזולאי, ושעל דסה הם בכלל ויתרו.

אז אם אני בוחן את העובדות, אתם מדברים שטות גמורה.

13. Don Joan Roman Member

העובדות בינתיים אומרות שאלי טביב ניסה בכל כוחו להפיל על דסה תיק שלא הוא תפר (או שאני צריך להזכיר לך את כל הכתבות שבהן מצוטטים "מקורביו" של אדון שאלתיאל ובהן לכלוכים רבים על דסה וטענות כאילו הוא עושה שביתה איטלקית) ולבית"ר ירושלים יש מזל גדול שמכבי לא היו מוכנים לשלם יותר מחצי מיליון יורו על דסה ושדסה פיצץ לשאלתיאל את הבועה עם ההתבטאות שלו אחרי המשחק בחמישי.

גם מצחיק אותי שאתה אומר שאתה אוהב לדבר עובדות ואתה נותן לי את ההתבטאויות של אלי טביב כדוגמא לעובדות, כאילו שהבן אדם לא משקר בערך בכל ראיון וסותר את עצמו בערך בכל משפט שני, הכדורגל הישראלי כבר עייף מכל השקרים, הרמאויות, התחמנויות והקומבינות של שאלתיאל דאוויל.

נערך לאחרונה ב: ‏12/7/15
    Nigel de Jong ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  14. Telkiyski Member

אם אני לא טועה בביקור היחיד שלה בבלגיה בית"ר קיבלה 3-0 מברוז' (אפילו זכור לי שאחד השחקנים קיבל אגרוף של אדום ישיר מפאדיגה שגם כבש עעבור ברוז' באותו משחק והשופט התעלם).
    בתכלס קשה לי לראות איך ביתר לא באה אנדרדוג לצמד המשחקים האלה. לא שאני כזה מכיר את שרלרואה, אבל בכל זאת.

15. Don Joan Roman Member

בית"ר אנדרדוג אין ספק, אבל שרלרואה זה לא קלאב ברוז' עם כל הכבוד

מצב נושא:
הנושא נעול.