בית״ר ירושלים 2014/15: חוזרים לאירופה אחרי 7 שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

תלוי באיזה מחזור תמנו את אלישע :)

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני לא אומר שנרוץ לאליפות, אני אומר שבמקרה הכי אופטימי זה יכול לקרות. כאילו הסגל של קריית שמונה שנה שעברה היה איכותי בהרבה מזה שלנו.

3. קשר שמאלי Member

איזה אלישע
    הטאלנט דורש סכומים שטביב לא משלם

4. alexshw Member

זה תמיד ככה בתחילת עונה יש לו מאמן זול

5. אלי מתחן Member

מקום רביעי שוב יהיה הצלחה.
    כל עוד נסיים מעל הפועל, שכל מה שקורה שם מרגיש כמו בלוף עצום. נראה כאילו משה פרימו מנהל שם את הרכש על פי תקצירים בתוכניות שלו, מבחינתי זאת הצלחה.

6. DRORIKO Member

קריית שמונה עם כל הכבוד לא היתה קרוב אפילו לדגדג את מכבי. כדי להתמודד עם מכבי ראש בראש צריך קבוצה ממש חזקה,האחרונה שהיתה כזאת שהיא לא מכבי זאת חיפה של 2011

7. Don Joan Roman Member

נוער בסיכון: כך מפספסת בית"ר י-ם את הכוכב הבא
    זה יותר חשוב מכל אזולאי/מוראר/אצילי/דה לוקאס/דה ספין או כל שחקן אחר שיבוא לפה, פשוט מגעיל ודוחה אבל היי הוא מביא לבית"ר ירושלים שחקנים אז הוא בעלים מצוין, איכסה על הבעלים ועל הקהל שמאשר לו לעשות את זה

עידן444 ו-ocean99 אוהבים את זה.
  8. DRORIKO Member

זה לא כזה נורא. עדיף לא להשקיע כסף במחלקת נוער מאשר להשקיע הון עתק במחלקת נוער ובסוף לא להשתמש בה(כמו כמה קבוצות שאני מכיר מהליגה...)

על כל אופן טביב הוא בעלים של קבוצה,התפקיד שלו זה לא לדאוג לילדי ירושלים,בשביל זה יש ראש עיר.

9. ocean99 Member

האינטרס לטפח שחקנים צעירים צריכה להיות קודם כל של בית"ר ורק אחר כך של העירייה. בית"ר היא זו שתקבל עליהם את הכסף אם הם ימכרו אותם או תרוויח אותם כשחקנים אם הם ישארו בבית"ר.
    כמו שאומרים- ללא השקעה בהווה, לא יהיה עתיד.

קשר שמאלי ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  10. Raulito Madridista

להשוות בין בית"ר ירושלים לק"ש זה כמו להשוות בין שמן למים. וגם ההצלחה שלהם די מפתיעה אותי ואני מניח שבעונה הקרובה תהיה נסיגה ביכולת. לק"ש יש מאמן מצויין, מחלקת נוער טובה, עין מצויינת לרכש וגם את 'השקט של הצפון' ומדובר במקום נטול לחץ, בדיוק האנטיתזה לבית"ר ירושלים, ובקבוצה שלך הציפיות עלו אחרי העונה האחרונה. וכמו שאמרו כאן, היה ברור שלק"ש ייגמר הדלק בשלב מסוים, גם כשהיא הצליחה לרשום על טור נקי מהפסדים אחרי 17 משחקים. אגב, בואו גם נשים בפרופורציות את בית"ר מודל 2012/13: היו לה חודשיים מצוינים והיא ניצחה פעמיים את הפועל ת"א - במשחק ההוא בטדי(בלי האדום ההזוי לתמוז אי-אפשר לדעת איך המשחק נגמר) וגם אח"כ בבלומפילד. אבל חודשיים הם לא מדד לעונה שלמה. היא הוציאה נקודה מק"ש, הפסידה למכבי חיפה ובפתיחת העונה היא גם הפסידה בטדי לעכו ולאשדוד בי"א.

11. סמואל אטו Member

כשאתה בעלים של קבוצה, אתה גם בעלים של מחלקת הנוער. אם הוא רוצה שיסגור אותה לחלוטין במקום לשלם שכר בזוי למאמנים ולקחת סכומים אדירים מילדים על שום דבר.
    ומעבר לזה, לדעתי הדרך שבעלים מתייחס למחלקת הנוער שלו זה משקף יותר מהכל את האופי שלו וסגנון הניהול שלו כבעלים. הכל מתחיל משם.

ocean99, עידן444 ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  12. Doritoz FCBJ - RMCF

אני צריך עזרה.
    יש לי חבר שלצערו לא יוכל לצפות במשחק כי הוא לא יהיה בבית באותו זמן, יש דרך לצפות דרך האייפון במשחק היום ? אין לו supertv וכל האפליקציות שצריך מנוי בשבילם
    תודה לעוזרים.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

13. alexshw Member

יש מצב זה ישודר בתשלום או בלי תשלום באפליקציית ONE או באפליקציית ספורט 1. צריך לבדוק יותר קרוב למשחק.

בספורט 5 מדווחים שיש חשש כי מוראר הגיע פצוע בשרירי הבטן ואפילו עלול להחמיץ את פתיחת הליגה. רק אחרי אלטרסאונד ידעו בודאות.
    רגע לא ערכו לו בדיקה רפואית לפני החתימה?

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ספורט5 נמצאים בסכסוך עם בית״ר וינסו להוציא את הקבוצה רע בכל הזדמנות. אני זוכר שפשכה כתב לפניי איזה שבועיים על בלם שמועמד אלינו ״הוא שיחק 14 משחקים בלבד (או משהו כזה) מאז תום עונת 13/14״.

15. אלי מתחן Member

טביב מעוניין להרוויח מהקבוצה כרגע. לכן מחלקת נוער שחושבת לטווח הארוך זה בזבוז כסף. כשאנשים יבואו ויספרו לנו כמה הוא גאון שהוא מצליח להרוויח מכדורגל, זה רק בגלל שהוא מפרק את הקבוצה מכל נכס לעתיד כדי לגזור לעצמו קופון כרגע.

מצב נושא:
הנושא נעול.