בית״ר ירושלים 2014/15: חוזרים לאירופה אחרי 7 שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Roma מנהלים

ב"ש שכחת? הבלם הישראלי הכי טוב בליגה חתם וגם אחד הזרים הטובים. בנוסף שגורש לא פחות טוב מאג'ידה.
    מכבי חיפה, הרכש יגיע וגם רוני לוי הגיע וזה כבר יותר ממה שיש בבית"ר.
    על מכבי ת"א אין מה לדבר בכלל כן?

הבעיה היא לא הרכש, השקעת כל כך הרבה להגיע לאירופה ובסוף תעוף בסיבוב הראשון בגלל הסגל הדל הזה. מחליף מאמנים על שטויות. נמאס מניהול שכונה הזה.

2. Raulito Madridista

אין צורך בפאניקה, זה נכון, אבל ההתנהלות של טביב מעצבנת, על כך אין עוררין, ואני לא מדבר דווקא על סיפור אופיר קריאף(בטוח שגם הוא לא פירט מבחינה אובייקטיבית את מה שקרה). שכחת לציין את באר-שבע בנוגע לקבוצות שעושות רכש מאסיבי. מה שכן, בית"ר כן מאבדת או קרובה לאבד שחקני מפתח, נניח אנטל, נניח הבלם ארסו, ואולי גם דסה ואזולאי. וצעירי שחקן סבבה ונס זמיר בסדר אבל השאלה אם בית"ר לא מחפשת בכוח שחקנים בגרושים ולא הופכת להפועל פ"ת. הרבה ציפו שאחרי העונה היפה אשתקד המטרה תהיה להשתדרג, אולי לפתוח קצת את הכיס. הרי אף-אחד לא רוצה שהעונה שעברה תהיה הבלחה. ונכון שיש צעירים מוכשרים שיכולים לתת יותר כמו לידור כהן או אצילי, אבל עדיין חסר קצת ניסיון.

- אגב, בוריס קליימן לא רק שלא הביא נקודות אלא גם הפסיד לבית"ר כמה נקודות פה ושם. בית"ר חייבת אותו בכושר טוב יותר בעונה הבאה

Don Joan Roman ו-Roma אוהבים את זה.
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מכבי תל אביב - בן חיים הבלם הגיע.
    חיפה - הקשר הסרבי.

אז בזמן שאתה מדבר עתידית ובכלל לא יודע על מה אתה מדבר (בהנחה שאתה לא צופה עתידות), אני מדבר עובדתית. וגם אם נוסיף את באר, אלה עדיין שתי קבוצות וחצי מתוך 14. כמו שאמרתי, פאניקה מיותרת. בית״ר איבדה את ארסו, שאף קבוצה ישראלית בסופו של דבר לא קפצה עליו מה שאולי מעיד שיש אמת בדבריו של טביב על הסיבות לשחרורו, ואת אנטל שאכן זו אבדה קשה לדעתי. אבל חוץ מזה? שלומי כאן, דסה כאן, פריירה כאן. יש עוד חודשיים לליגה וטביב תמיד פוגע בזרים. אז איך אומר בנט? די כבר.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://cafe.themarker.com/thumbnails/t/296/402/3/file_0_b.Xxx

Don Joan Roman ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני לא טומן את ראשי בחו״ל, אני לוקח דברים בפרופורציות והגיון. ההעפלה לאירופה דפקה לכם את הראש.

6. Roma מנהלים

אז בוא נדבר עובדות.
    טביב איבד 2 זרים שהיו פגיעות בול ומהטובים בעמדות שלהם בעונה שעברה, אנטל וארסו. גם אם הוא ייפגע שוב בזרים אז לא התקדמנו לשום מקום.
    דסה לא יהיה בבית"ר לפי כל השמועות, איזה מחליף יגיע? אורי מגבו?
    אופיר קריאף גם לא יהיה בבית"ר. איזה מחליף הגיע? נס זמיר וצעירי? שחקנים שמומחים בירידת ליגה.

אני לא בפאניקה, ידוע שטביב בראש הפירמידה לא תתקדם לשום מקום. וגם אם כן בטעות, אז הוא יחזיר אותך חזרה למצולות כמו עם כל הקבוצות שהוא ניהל עד עכשיו.

הגענו לאירופה אז למה לא להשקיע?

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

- טביב איבד את אנטל, אבל ארסו? כולם יודעים כמה אני מעריך אותו, אבל כל הסימנים מעידים שבאמת הוא הלך מסיבה מקצועית. אחרת, למה להחתים בלם צרפתי שמרוויח אותו דבר? או למה אין אף קבוצת צמרת ישראלית שקפצה עליו? אם נביא שני זרים מחליפים באמה, לא הלכנו אחורה כמו שטענת קודם.
    - שמועות. זה מה שהן. בינתיים דסה איתנו.
    - עדיף מומחי ירידת ליגה ממומחי ססטוסים, לא ככה?

בית״ר עדיין יכולה לבנות סגל שיותר טוב מהעונה שעברה. אם יביאו עוד שניים שלושה שחקנים חזקים וישאירו את הסגל הקיים, התחזקנו משמעותית אפילו מכיוון שעכשיו גם יש עומק. אגב מגבו, הוא יהיה הפתעה נעימה העונה.

8. JR-Riquelme Member

קשר אמצע בלם וחלוץ, כל אלה ברמה סבירה ואין ספק שביתר השתדרגה, או לפחות לא ירדה ברמה.

אני הייתי מוכר את דסה בשביל רייכרט וכסף(למרות שמבחינתי רייכרט איכותי יותר)

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארסו חתם באא"ק אתונה.
    אא"ק אתונה ירדה לפני שנתיים מיוזמתה לליגה השלישית ע"מ להיבנות מחדש(ירדו לליגה השניה על המגרש) ותוך שנתיים עלו 2 ליגות ובעונה הקרובה הם ישחקו שוב בליגה הראשונה ומתכננים לבנות קבוצה טובה שתתמודד בצמרת. אל ארסו מצטרפים בינתיים רפיק ג'אבור האלג'יראי, רונאלד ורגאס מונצואלה ועוד שני שחקני הרכב מהליגה הפורטוגלית.
    אבל היי, במכבי חיפה לא רצו אותו אז מה הוא שווה.

שיהיה בהצלחה לססאר, אחלה גבר והעיקר שהוא ממשיך לשחק בצבעים הנכונים.
    בעתיד תחת בעלים אחר אין לי ספק שהוא עוד יחזור אלינו.

https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11148815_1617834271832368_5027820947782817444_n.Xxx?oh=4f41d0e331f587edb2141658f92e3132&oe=5622C1EF

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

היי, שני שחקני הרכב מהליגה הפורטוגלית. אז מה אם אפילו טביב הצליח להביא אחד כזה (פריירה), זה מעיד על קבוצה חזקה!!!!!!

דראפיץ׳: ״טביב הבטיח שדסה ואזולאי ישארו אצלנו״.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשהייתי בכרתים, קניתי חולצה וצעיף שלהם ומדי פעם אני נוסע איתם למשחקים של מכבי נתניה.

http://up415.siz.co.il/up1/gnymwwmezjjy.Xxx

מבחינתו, זהו מהלך מבורך. הוא הולך לשחק בליגה טובה יותר, באחד המועדונים המרגשים בכדורגל היווני והאירופי. לא ברור לי איך אלי טביב לא עשה יותר כדי להשאיר אותו, בטח כשלוקחים בחשבון שידעו מראש שמוקדמות הליגה האירופית יוצאים לדרך בשלב מוקדם מאוד של הקיץ ושחבל על הזמן.
    קשה לי מאוד לראות את ביתר ירושלים עוברת שלב, אלא אם כן הקזחים חלשים מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/15
    Don Joan Roman ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
  12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו מה אתה אומר בזה בעצם?
    כולנו יודעים מה קלאודמיר שווה וכמה הוא רמה מעל הליגה כאן והנה אא"ק החתימה שני שחקנים בולטים מפורטוגל, ועל כך כל הכבוד להם. אפשר רק להחמיא להם ולהבין שארסו חתם במועדון רציני(וגדול מאוד ביוון אסור לשכוח) ושטביב ויתר עליו אך ורק בגלל כסף.

ויפה שטביב מרשה לדראפיץ' לדבר לעיתונאים, אולי אם הוא ימשיך ככה הוא גם יבחר בגביע הטוטו את ההרכב.

Don Joan Roman ו-yakov_y אוהבים את זה.
  13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כי אם שחקן מקבוצת אמצע מהליגה הפורטוגזית הסכים להגיע לבית״ר אחרי עונה כושלת ואפילו לחכות חודש, זה מעיד על הליגה ועל רצת הפיתויים בה. אגב, אחד שהם קנו באמת שחקן טוב והשני עבר 10 קבוצות בקריירה והכל בהשאלות. מעיד משהו.

בקיצור, אתונה לקחו אותו כי אף אחד לא לקח אותו. אני בטוח שסזאר היה חותם בחיפה אם היה מקבל מהם הצעה. אגב, הגיוני שטביב מנהל מו״מ עם בלמים שמרוויחים פחות או יותר כמו סזאר והוא ויתר עליו בגלל כסף. השנאה שלכם לבן אדם עיוורה אתכם, גם אני לא אוהב אותו אבל אני יודע להסתכל על כל התמונה מנקודת מבט אובייקטיבית.

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה העסקה עם דה לוקס נפלה ? כבר היגיעו לסיכום איתו ועם הקבוצה שלו

15. Don Joan Roman Member

טביב התווכח איתו חודשיים על 5000 דולר ואיכשהוא גרם לשחקן להתפשר אבל לטביב זה לא הספיק כדי לשלוח חוזה ולחתום והוא משך עוד קצת ואז השחקן קיבל הצעה מרוסיה וחתם שמה.

מצב נושא:
הנושא נעול.