בית״ר ירושלים 2014/15: חוזרים לאירופה אחרי 7 שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לי להאמין שקריאף ירצה/ימצא קבוצה בחו"ל שגם תשלם לו כמו שצריך, צריך לזכור שהוא רק הציע נישואין לחברה שלו ולבטח יחפש מקום אטרקטיבי יחסית באירופה ככה שרק מעבר למכבי חיפה עומד על הפרק. קשה לי להאמין ששחר "הנדבן" ישלם עליו מיליון וחצי ש"ח, הוא ירצה לקבל אותו בחינם ולתת לבית"ר שחקנים בהשאלה מתוך נדיבות וטביב(אני מקווה) ידרוש לקבל את הכרטיס של תורג'מן או שחקן אחר, אני גם לא אופתע אם נראה בסופו של דבר את קריאף עושה פרסה וחותם על חוזה חדש בבית"ר, הוא נמצא בסוג של מלכוד בגלל דמי ההשבחה, אולי איזי או אלונה יקחו אותו.

המחליף של ארסו יהיה כנראה אחד מהשניים איניגו לופס או סדריק קאמבון.
    לופס(33) שיחק בעונה החולפת בקורדובה וירד איתה ליגה ולפני כן גם לבש את המדים של ויגו, פאוק וגראנדה.
    קאמבון(28) ירד ליגה עם אוויאן אצלה שיחק מאז שנת 2009, שיחק גם בליטקס לובאץ' ומונפלייה. אוויאן הציגה העונה מרכז הגנה לא מרשים ודי חדיר, קאמבון עצמו הוא גם לא בלם מאוד פיזי אלא כזה שיותר מסתמך על ראיית משחק ומציג גם משחק ראש לא רע. בליגה הראשונה הוא כבר לא ישחק השנה ודובר על מעבר אפשרי שלו לנאנסי מהליגה השניה, גם הפועל מעוניינים, לבית"ר של טביב הוא אמור להספיק.

גם:
    - חנן ממן עשוי להישאר, חודש המו"מ.
    - אלי דסה לאן? כנראה למכבי, עד אז נראה משחקים מצד המגן וטביב, דסה יסרב לשחק ולהתאמן וטביב רוצה 800 אלף יורו בנוסף להעברת איינבינדר, ברסקי, בן יאיר וגם את מיטרוביץ' בהשאלה.
    - אם מישהו עוד פינטז על אנטל אז הוא בדרך להפועל, המחליף שלו אולי יהיה אויאמה האסטוני שבית"ר רודפת אחריו כאילו מדובר בדוד ז'ינולה.
    - ממן, קריאף, ירוחם ורהב הלא חתומים נרשמו לאירופה, יוכלו לשחק במידה ויחתמו על חוזה עד המשחק.
    - חיימוביץ' ששוחרר חתם ברעננה, קפילוטו עדיין מועמד.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה עם זהבי? טביב שכח אותו...אייבינדר, ברסקי, בן יאיר וגם מיטרוביץ'. שיגיד תודה אם יקבל את ברסקי כטובה ואת אייבינדר כחלק מהטרייד.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיגיד תודה? הוא לא חייב למכור אתה יודע.

oranfu, alexshw ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

עומר, אתם צריכים את ההעברה הזו הרבה יותר מאיתנו.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  5. Doritoz FCBJ - RMCF

הכרטיסים לגומלין מול הקזחים (אני אמות לפני שאצליח לבטא את השם שלהם בקלות) אני חושב נמכרים בקצב קצת איטי ממה שציפיתי.
    כבר יומיים מאז שנפתחה המכירה ועדיין יש כרטיסי נוער, אאל''ט במקרים קודמים זה נחטף הרבה יותר מהר, אני זוכר מקופנהאגן שבערך בזמן הזה כבר לא יכלת לקנות כרטיסי נוער.

6. Hapoel_Tel_Aviv Member

יש הבדל בין קופנהאגן שזה משחק של ליגת אלופות עם יריבה רצינית לבין משחק סיבוב 1 של ליגה אירופאית מול איזה יריבה נידחת, אם תצליחו להביא 15,000 זה באמת אדיר.

מה הסיפור על חקירה של משרד הכלכלה ואופ"א, משהו רציני או סתם חרטוט? ראיתי את זה רק במעריב וספורט 1 אז זה נשמע לי מוזר.

7. Doritoz FCBJ - RMCF

זה לא משנה, ליגת האלופות... ליגה אירופית או גביע אירופה למחזיקי מפתחות. אירופה זה משהו שלא ראינו 7 שנים, גם אם לא מבסוטים מההתנהלות של טביב אפילו, זה משהו שאמור לעורר את הקהל הזה.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קהל יגיע אל דאגה.
    זה טבעי שלאור החודש המלהיב שטביב העביר אותנו, העזיבה ההמונית והרכש הלא משכנע האוהדים לא רצים לקנות כרטיסים(במיוחד שיש עמלה), אני חושב שגם הרבה אוהדים מחכים לתוצאה של המשחק בקזחסטן כי גם בכל מצב שלא יהיה יש לנו אצטדיון מספיק גדול כדי שיהיה אפשר לקנות כרטיס ביום המשחק.

הסגל שנרשם לסיבוב הראשון באירופה:
    שוערים:

1. בוריס קליימן
    30. סתיו שושן
    77. בן רהב.
    הגנה:
    2. אלי דסה
    3. דוד קלטינס
    6. טל כחילה
    23. תומר ירוחם
    25. אור זהבי
    26. אורי מגבו
    81. דושאן מאטוביץ'
    90. דניאל אסקלינג
    קישור:
    7. עומר אצילי
    8. שלומי אזולאי
    10. חנן ממן
    14. קלאודמיר פריירה
    15. דני פרדה
    17. לידור כהן
    20. עומר נחמני
    21. אור ועקנין
    24. אופיר קריאף
    27. לירוי צעירי
    28. נס זמיר
    התקפה:
    9. איציק כהן
    12. אבישי כהן
    16. דובב גבאי

9. סמואל אטו Member

ממן וקריאף? אפשר לרשום שחקנים בלי חוזה?

ocean99 אוהב/ת את זה.
  10. Doritoz FCBJ - RMCF

הם יכולים להירשם בקבוצה האחרונה שהם שיחקו בה גם אם הם נחשבים שחקנים חופשיים.

11. Drama Guest

אסקלינג הולך לשחק בלם במשחק של הליגה האירופית ? חבל בית"ר לקחו לחיפה את המקום.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק, בפעם הבאה נבטל את הליגה ונחלק את הכרטיסים לאירופה בעזרת הצבעות בSMSים.

וטביב רוצה להחתים בלם זר עד המשחק, אם לא יצליח להחתים אחד כזה אז השבדי יפתח.

13. Drama Guest

בנתיים הוא לא זז, מעניין אותי אם הוא חם על המגנים של מכבי פ"ת איך הוא נתן להרצג (בעיקר) ודימוב לחמוק. הרצג בשכר סביר יכול לאייש את עמדת הבלם בהצלחה.
    אבל לפתוח עם אסקלינג זה לא פונקציה. שחקן חלש. חבל דודי תירם לא חתם היה עדיף.

14. Roma מנהלים

מה ההרכב הצפוי למשחק באירופה? קליימן, ירוחם-כחילה-אסקלינג-מאטוביץ', קלאודמיר-צעירי, נחמני-לידור כהן-אצילי, גבאי.

אחרי עונה כל כך טובה, במקום להתקדם הולכים אחורה.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

- דסה ואזולאי פצועים.

מעניין אותי אם אוהדי בית״ר שמים לב שחוץ מהפועל ואולי ק״ש, אף קבוצה לא עשתה רכש מאסיבי בשלב כזה של העונה. חלאס עם הפאניקה המיותרת, תסכמו את שוק ההעברות בספטמבר.

מצב נושא:
הנושא נעול.