בית״ר ירושלים 2014/15: חוזרים לאירופה אחרי 7 שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלי מתחן Member

זה לא דורש הרבה כישרון. לכל מועדון יש כמה נכסים שאפשר למכור בלי להתחשב בעתיד, החוכמה היא לעשות את הכסף וגם לדאוג לעתיד של המועדון.

2. Ice Cream חסה

טביב לא נעצר על ידי ה-FBI, להיפך הם הוציאו לו תעודות יושר. כן היו לי סיפורים לפני 23 שנה על סכסוך מזונות וגירושים מאשתו, אבל זה לא משהו שאמור לפסול בנאדם.
    לא שטביב הוא טלית של תכלת ואיש עסקים קלאסי שאני שמח שמנהל את קבוצת הכדורגל, ועוד שלי - אבל ככה מתנהל עולם הכדורגל. לכל אחד יש יתרונות וחסרונות.

לבוא בטענות למסננת שלא מונעת חרא זה כמו לבוא בטענות לכוח המשיכה.
    בכל מדינה מתוקנת ביותר יש איזה קבוצה שהבעלים שלה בקלות עונה להגדרה של אדם ביזיוני, אז עזוב אותך מקלישאות...

ההתנהלות של שני הצדדים בכאילו מכירה הזו כל כך מגוחכת שזה מרגיש כמו ספין. עאלק האחים לוי ישלמו סתם ככה 10 מיליון שקל לטביב, ועאלק טביב יסרב לקבל 10 מיליון ויבקש 20.

3. Ice Cream חסה

http://up415.siz.co.il/up3/tutyiz3nyqty.Xxx

מבית היוצר של הליצנים שהביאו את טביב לבית"ר: טביב יעשה טוב לבית"ר, טביב טען... כאילו הם לא ידעו מה הרזומה ומה הכוונות של האיש. אולי הם גם האמינו לו שטביב באמת אוהד בית"ר שרוף, חתמו איתו על חוזה מביך שאפילו לא נותן להם אפשרות לעבור על דו"חות כספיים, ועכשיו הם מתפלאים שטביב לא רוצה להראות להם. אבל הוא טען שהוא יעשה רק טוב לבית"ר!!

מה שהכי עצוב זה שהאנשים שכרגע מנהלים שם את העניינים הם מהיותר תקיפים כלפי טביב. לפני זה היו שם כמה שטוענים שכולם שם אינטרסנטים שרק מחפשים לפגוע בטביב, לפגוע בלה פמיליה וכו'.

4. Hapoel_Tel_Aviv Member

@Ice Cream
    הרבה יותר מפעם אחת, והרבה יותר ממזונות, הוא הורשע הרבה פעמים בהרבה עבירות, זיוף כרטיסים,זיוף מסמכים,התחזות,הונאה, ובכלל זה שנתנו לו להחזיק בכפ"ס למרות ההרשעות האלה זה בושה וזה שנותנים לו להחזיק בקבוצה למרות שהכה נער שהסתובב מול הבית שלו וע"פ בית המשפט הנער לא עשה כלום מלבד לקלל ובנוסף לזה מחק ראיות, זה בושה גדולה של ההתאחדות, מעבר ללוזון או ג'קי או כל מיני בעלים קומבינטורים, הבן אדם הזה הוא עבריין ובמדינה מתוקנת מחייבים אותו למכור את הקבוצה ומונעים ממנו בכלל להתקרב לקבוצת כדורגל.

5. Ice Cream חסה

אל תזרוק סתם מילים לאויר, תדייק.
    יש הבדלים בין "המשטרה עצרה", "עבירות על תקנון ההתאחדות", "תביעה בבית הדין לענייני עבודה" ודומיהן, לבין הרשעות בפלילים, וזה כבר לא "הרבה יותר מפעם אחת" אלא אם 3 אצלך זה הרבה יותר מ-1.
    2 מתוך ה-3 האלה זה הסיפור שהוא לא שילם מזונות לגרושתו וקיבל צו איסור יציאה מהארץ ובגלל זה הוא התחזה לשאלתיאל דאויל, זייף דרכון, יצא מהארץ בניגוד לחוק וכו', ועוד סיפור על שוטרים שבאו אליו הביתה והוא התחזה שם לרמי יצחק (לא יודע מה הטריגר של זה, אבל זה נשמע משהו מינורי), אבל 2 ההרשעות האלה הן מ-1991. עברו מאז 24 שנים, כמעט חצי יובל...
    על הסיפורים עם זיוף הכרטיסים בכפר סבא הוא לא הורשע ואפילו לא הוגש נגדו כתב אישום.
    יש לי תחושה שאם בבו קובו מחר אומר אומר שהוא רוכש את הפועל תל אביב, נותן צ'ק של 250 מיליון שקל שנפרס ל-50 מיליון שקל בעונה ומביא את ורמוט, זהבי, דמארי ועטר - ממש לא יהיה אכפת לך שגם אם נוסיף לטביב את פרשת הכאת האוהד ומחיקת המצלמות, וגם את עלילות החוזים הכפולים בבקרה (מכשול ביורוקרטי מיותר ולא יעיל), חומרת העבירות של טביב לא מתקרבות לחומרת העבירות לא של בבו קובו ולא של אלירן עטר לפי כל היגיון בריא...

אבל נגיד שאין לך סטנדרטים כפולים ומבחינתך כל בנאדם שהורשע הוא עבריין עד סוף ימי חייו גם אחרי שריצה את העונש שבית המשפט קבע לו והחזיר את חובו לחברה, בטח אם זה אחד שכל הזמן מסתבך בדברים לא מכבדים והוא גם הולך עם החולצה מחוץ למכנסיים ומעשן בפומבי שזה בטח לא התנהגות ראויה לבן-תרבות, זה עדיין לא אומר שב"מדינה מתוקנת" צריכה להיות ועדה שתבחן מי יכול להחזיק קבוצת כדורגל ומי לא. אני מאמין בשוק חופשי (הנה, הוצאתי את זה), ולפי זה דברים צריכים להתנהל.
    מי שלא רוצה שהכדורגל ישלט על ידי אנשים לא ראויים - שידאג שהכדורגל ישלט על ידי אנשים ראויים, כלומר שכל אותם "אנשים ראויים" יוציאו כסף מכיסם, ירכשו קבוצות ויממנו אותן, לא שתהייה ועדה מיוחדת שתקבע מי ראוי ומי לא. רק האוהדים צריכים לקבוע מי ראוי לנהל את הקבוצה שלהם.
    ובמקרה של טביב, אוהדי בית"ר רצו ועוד איך רצו שטביב יהיה הבעלים של הקבוצה שלהם. הם שרו לו משיח תימני למרות שהוא השאיר עיי חורבות ב-3 קבוצות לפני כן, עמותת האוהדים שזה הגוף הכי רשמי מטעם האוהדים שבעבר גם אני הייתי חלק ממנו, יזמה את המהלך ו"העבירה לו תקבוצה כי היא האמינה בלב שלם שטביב יעשה טוב לבית"ר מבחינה הישגים יציבות ודרך" למרות שבדיוק התנהל נגדו משפט על הכאת האוהד וגם פה בפורום @or_cohen ממש התלהב מהרעיון שטביב יכנס דרך העמותה ויקנה את בית"ר למרות שהוא הורשע בזיוף והתחזות, והוא לא היה היחיד פה בפורום. כמו שאפשר לראות גם אז לא רציתי את טביב בתור בעלים של בית"ר, וגם היום אני מעדיף שבית"ר תהייה בידי האוהדים הטובים שלה, והקבוצה שאני אוהד אכן נשלטת, מנוהלת וגם הרוח שלה מוכתבת על ידי האוהדים שלה, שאני חלק מהם. עכשיו רק נשאר לנו לגדול פי 20 לפחות בשביל להיות רלוונטיים ביחס לבית"ר שנשלטת על ידי השילוש טביב-עמותה-לה פמיליה.

6. Raulito Madridista

אתה סתם עוצם עיניים בנוגע לטביב וחבל. אין טעם לרשום את כל השערוריות שהוא מעורב בהן. מעבר לכך, הניהול שלו חרא, הוא חושב אך ורק על איך לעשות כסף. העכיר את האווירה עם מוני הראל דווקא ברגע השיא - ערב משחק הבכורה של הפועל בליגת האלופות, הפיטורים של קשטן שהיה במקום השני והשליט סדר בקבוצה, העובדה שכל שחקן עזב את הפועל בטעם מר וגם הקפריזות עכשיו עם גיא לוי או המצב הלוט בערפל דווקא כשבית"ר נמצאת בעונה אירופית מבחינתה והיא עבדה קשה בשביל זה.
    ומה הבעיה בזה שאוהדים שינו את דעתם בעקבות כל מיני דברים שהתרחשו ונהיה חכמים יותר בנוגע לקבוצה שלהם? כדורגל זה דבר דינמי, חייבים להחזיק באותה דעה כמה שנים? דעות מתחלפות גם בנוגע לדברים הכי בסיסיים כמו התנגדות לשחקן כזה או אחר שבסוף מתברר כהצלחה או להיפך.

- בוואלה ספורט כתוב שעידן ורד יחליט - או חזרה לבית"ר ירושלים(מופעל לחץ על טביב להחזירו) או ההצעה מאירופה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/15
    Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם למישהו עוד היה טיפה של ספק אז טביב נשאר, מחר מסיבת העיתונאים, תתכוננו לשקרים.

עידן ורד מועמד.
    דובב גבאי, נס זמיר ולירוי צעירי(מישהו הרי צריך להצטלם עם ממן וקליימן בפוזות מגרות בחדר ההלבשה) נמצאים במו"מ.
    שורה של שחקנים צעירים מהליגה הלאומית עשויים להגיע להתרשמות, השמות הם אורי מגבו, ניר לקס, בן אז'ובל, דודי תירם, טל איילה, דניאל אסקלינג ותומר לוי. גם רועי זיקרי שחוזר מהשאלה יגיע לפתיחת האימונים.
    בר שלום, דוד קלטינס ואור ועקנין יצטרפו לאבישי כהן ויעלו לבוגרים.
    מהשחקנים של העונה שעברה אז מלבד אנטל אני מעריך שכולם ישארו.

אגב אורי מגבו אני זוכר שכאשר הוא שיחק באשדוד לפני כמה שנים הוא דאג להתגרות באוהדים שלנו במשחק בטדי, מעניין אם מישהו זוכר.

8. Ice Cream חסה

אתה מתחיל בזה שאתה מספר איזה חרא מנהל טביב היה בהפועל (אתה צודק ואני מסכים ב-100%), וישר אחרי זה אתה כותב מה הבעיה שהאוהדים של בית"ר רצו את טביב, וכעבור 2 עונות מתפלאים שהוא עושה להם את מה שהוא עשה בהפועל תל אביב, בהפועל כפר סבא ובהפועל עלייה כפר סבא...

הוא יספר משהו שמצד אחד המשפחה לוחצת וכמעט התנקשו בו, ומצד אחר יש לו אחריות על בית"ר, אז הוא חוזר למיאמי ובינתיים ממנה איזה נאמן (מקורב שלו סטייל ניר שלום) שינהל את הקבוצה. כמובן שמה שזה אומר שטביב לוקח צעד אחורה שיפסיקו לתחקר אותו על כמה הוא השקיע וכמה הוא לקח, ובזמן הזה אותו מקורב ימכור את אזולאי, דסה אצילי והשאר ויעביר את הכסף לטביב, וככה טביב יכול לצאת בסדר לגבי מה שהוא אמר שהוא לא ימכור אף אחד, אלא זה בעל הבית החדש שגילה ככה וככה.

טל איילה לא יגיע אחרי שהסוכנים אמרו לו שלא יתאמן בלי לחתום. חוץ מאנטל גם בן רהב, תומר סוויסה ובן מלכה לא ימשיכו.

אני זוכר את אורי מגבו מאיזה משחק אימון מול עכו, שהאוהדים חשבו שהוא ערבי וקיללו אותו קללות גזעניות, אז הוא צעק להם שהוא לא ערבי שיפסיקו. מקרה די מביש גם מצדו.
    אני מקווה שהוא בא בתור מגן מחליף במקום שמוליק מלול, ואז זה סבבה לגמרי.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה לאוהדי בית"ר, איך אתם מסכמים את השנה של קליימן אצלכם?

10. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

עלה בנקודות יותר ממה שהביא.

11. זכאי Member

תענוג צרוף לראות את עמותת אוהדי בית"ר, חבורה של אנשים טיפשים עם תעודות, אוכלים את החרא שהם בישלו עם טביב
    איזה כיף
    רק לפני שנתיים התחננו בפניו שיבוא לבית"ר ועשו מהלך ביחד איתו, כמובן תוך הכפשת אוהדי הפועל כל הזמן, ועכשיו אוכלים את הדייסה.
    איזה כיף להגיד "אמרתי לכם"

12. DRORIKO Member

לא שאני חלילה בעד טביב מכל היבט כלשהוא,אבל דווקא את הביקורת על מינוי דראפיץ' אני לא מבין. נכון שזה אבסורד שפיטרו את לוי,אבל דראפיץ' הוא מינוי ראוי. אני שומע הרבה זלזול בו על זה שהוא אימן בליגה הלאומית,רק רוצה להזכיר לאותם מזלזלים שהמאמן הלאומי שלנו אימן במשך כמה שנים קבוצות מליגה א'. לא כל מאמן צריך להתחיל במכבי ת"א או מכבי חיפה. מחברים שעוקבים באופן קבוע אחרי הליגה הלאומית אני שומע שהוא מאמן מצויין שם וטוב בשבילו שהוא משתדרג לליגת העל. חבל בשבילו שזאת ליגה שמעמד המאמן בה הוא כשסמרטוט מלוכלך.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  13. Don Joan Roman Member

דראפיץ היה גם כמה שנים עוזר מאמן

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה דעתכם על השחקן הספרדי שאמור להצטרף אליכם?

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ממה ששמעתי עליו, זה עוד רכש טביבי טיפוסי, כלומר זר שיהווה שידרוג לקבוצה.

מצב נושא:
הנושא נעול.