בית״ר ירושלים 2014/15: חוזרים לאירופה אחרי 7 שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

בושה. באמת כמה חלטורה אפשר לעשות בקבוצה אחת?? בית"ר זה לא שוק ירקות. בושה שככה מתנהל מועדון בכיר בשנת 2015.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אז כנראה שכל המחמאות לקורצקי על כך שהעמיד סוף סוף את טביב פעם אחת במקום והתלונן על ההתנהלות שלו היו מוקדמים.
    אחרי הראיון היום נראה שהוא לקח צעד אחד אחורה ויישר איתו קו.

3. אלי מתחן Member

חשבתי קצת על הקבוצה שלנו השנה, ונראה לי שפשוט מעולם לא הייתה קבוצה בארץ, וכנראה שגם בעולם, שהיה לה פער כזה עצום בין החמישייה האחורית, לבין החמישייה הקדמית.
    מטוביץ', דסה, ארסו, חיימוביץ' ופריירה זה אולי החלק האחורי הטוב בליגה, ולראיה כמעט ולא כובשים נגד בית"ר במשחק רץ. מנגד, החלק הקדמי מקבל חופש פעולה חסר תקדים, ושם אין לבית"ר שום יכולת סבירה. באף קבוצה אחרת בקליבר של בית"ר אופיר קריאף יכול לעשות דריבלים באמצע המגרש בכזאת חופשיות בלי שיפחד ממתפרצת.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  4. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אני מסכים שההגנה באופן יחסי טובה יותר מההתקפה (לא חכמה כאשר זה מה שיש לך בחלק הקדמי..), אבל דווקא במצבים נייחים, קרנות, או סתם הגבהות... ההגנה שלנו כושלת שוב ושוב, בעיקר לאחרונה. מדובר פה בעיקר על מרכז ההגנה דווקא, ודווקא חיימוביץ' הוא לא הבעיה..

5. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

בסיכומו של דבר, מדובר בכסף של אלי טביב, ועם כל הצער והקמצנות אין לנו מה לבוא אליו בטענות. קורצקי כנראה לא הבין לאן הוא נכנס ופתאום נבהל לאבד את הכסף שלו, אחרת אין הסבר לפארסה הזאת.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועוד איך יש לך,לקורצקי ולכול האוהדים של בית"ר על מה לבוא בטענות.
    אם בתחילת השנה החתימו לך חלוץ,זרקו קוראץ' ואז כשבינואר מגיע הזמן לשלם עליו לזולטה,פתום מחליטים להעיף אותו "כי הוא לא מספק את הסחורה" (5 שערים ב-10 משחקים). ואז אתה גם לא מביא חיזוק במקמו כי זה נטו קמצנות והתנהלות של שוק,ועוד מצפים שקורצקי ישיג תוצאות טובות מינוס חלוץ.
    בכעייני זה התנהלות מבישה,שבאמת לא לרמה של מועדון גדול כמו בית"ר,לא לרמה של קורצקי ששמים לו רגליים וקושרים לו את היד,וגם לאוהדים לא מגיע כזה בעל בית,גם אם הוא הציל את הקבוצה מפשיטת רגל.
    באת למועדון כמו בית"ר תתנהל בהתאם,לא מתאים לך,לך הבייתה.

7. אלי מתחן Member

זה נטו עניין של אימון. קורצקי עם כל הכבוד, לא מאמן ברמה יותר מסבירה.

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

3 מתוך ה5 בפנדלים, וקוראץ' לא חלוץ.
    אני לא אומר שההתנהלות של טביב היא טובה, ההיפך הוא הנכון, אבל הדוג' הזאת מעט בעייתית.

אלי מתחן, אני לא חושב שלהגן במצבים נייחים זה תורה מסיני ומשתנה בצורה מהותית בין מאמן למאמן. או שאתה יודע, או שאתה כנראה לא..

9. Don Joan Roman Member

אז מהו קוראץ' אם לא חלוץ? בלם? זה שהוא לא סיפק את הסחורה באופן כללי לא אומר שהוא לא חלוץ ובטח שאתה לא משחרר חלוץ ונותן למאמן שלך להיתקע רבע עונה בלי אחד כזה, ולעניין הזלזול בפנדלים - אני חושב שבגביע קיבלנו שיעור שלא כל כך טריוויאלי לבעוט פנדל לרשת וקוראץ' עושה את זה באומנות ושקט בלתי יתואר, זה לא ניתן למדידה אבל אין לי ספק שאם הוא איתנו אנחנו עבורים את אשקלון בבעיטות הכרעה.
    והנה עכשיו רבים עם דיאק על עשרת אלפים יורו.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום לפני 12 שנה(ע"פ לוח השנה העברי) נרצח אחד מהאוהדים המוכרים והמסורים של בית"ר "סבא" מאיר חיים ז"ל בפיגוע בתחנה המרכזית הישנה בת"א כאשר היה בדרך לביתו באזור לאחר שביקר באימון של הקבוצה. רק מי שהיה בדקת הדומיה בטדי במשחק שלאחר הפיגוע זוכר את השקט המחריש והעצב שהיה באצטדיון.

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10426334_203008813203011_7827124729578634415_n.Xxx?oh=e509da4282fa04444de970df76c6c801&oe=552657AE

דקת הדומיה בתחילת הסרטון:

לירן, Civil, Don Joan Roman ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  11. Don Joan Roman Member

הסירטון הזה תמיד גורם לי להזיל דמעות מחדש.
    אם מישהו חיפש את ההגדרה לישראלי היפה ולאוהד המסור ביותר אז אני חושב שמאיר חיים ז"ל הוא הדוגמא הטובה ביותר לכך, איש נעים הליכות שמגיע לכל משחק, לא משנה תנאי מזג האוויר, לא משנה באיזה חור ולא משנה מה צריך לבטל כדי להגיע, הוא היה שם באכזבות ובשמחות ותמיד הוא שמר על נעימות, כבוד הדדי וכל מה שתרצו, לא פלא שגם אוהדי הפועל ת"א וגם אוהדי בית"ר שמו למענו את הכל בצד, מגיע לבן אדם הזה שנכבד אותו ושנזכור אותו לכל החיים.

לא נשכח לעולם את הסבא שחי ונשם כל חייו רק את בית"ר

נערך לאחרונה ב: ‏22/1/15
    לירן אוהב/ת את זה.
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הודעה שרשמתי בפורום ב- 13/1/2003:

Abu George, itzik.miro ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
  13. itzik.miro Member

הסיפור שלך לירן ממחיש בצורה הטובה ביותר את האיש

14. Nike2013 Member

מצד אחד טביב דורש מקורצקי פליאוף עליון, מצד שני - אין שום רכש בינואר. לא מבין את הקמצנות הזאת, צריך להתחזק בלפחות 2/3 שחקנים ושום דבר לא זז.

הפועל ת"א בימים בודדים הביאה 4 שחקנים שאחד מהם הוא דודו ביטון, חלוץ מעולה שיכל להגיע לכאן, אבל העיקר שלנו יש זמן.

האסטרטגיה של טביב אומרת - לרכוש שחקן צעיר ככל שיהיה בשביל לגזור עליו קופון ולמכור אותו. טובת המועדון לא עומדת כאן, ורואים את זה ברכישות שטביב עשה עם לידור כהן, פרדה, איציק כהן והוא ממשיך בנסיון לצרף את אח של אחד הזרים כאן שמשחק כאן.

בית"ר ברכש איכותי של אלירן עטר, דודו ביטון ועוד זר איכותי, יכלה להתברג לפלייאוף העליון ללא כל בעיה, כאשר במשחקי הפלייאוף העליון, היינו יכולים להביא המון אוהדים שיכניסו לא מעט כסף למועדון. ראינו כבר במשחק האחרון שהגיעו סביב ה 22 אלף אוהדים שזאת הכנסה נאה לגמרי, אז תוסיפו לזה את שחקני הרכש שאני ציינתי, מה שהיה יוצר כאן באז ענק.

צר לי שמועדון עם עבר מפואר, אצטדיון של 34 אלף מושבים והמון אוהדים, נשלט ע"י בעלים קמצן שמתאימה לו קבוצה קטנה.

15. itzik.miro Member

אם המועדון היה נשלט רק על ידי הבעלים אז היה לזה פתרון.
    ברגע שמי ששולט על הקבוצה זה בעלים כמו טביב וארגון כמו לה פמיליה אז הבעיה היא קשה שבעתיים

Nike2013 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.