בית״ר ירושלים 2014/15: חוזרים לאירופה אחרי 7 שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אם הייתם באמת קוראים את הכותרת הייתם מבינים שכל מטרתה היא להתנגח בקורצקי, מה ששלומי אהרוני עושה כבר המון המון זמן.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  2. אלי מתחן Member

התקשורת מחפשת סיפורים, זה תמיד נכון, אבל הבעיה היא האופי המקולקל של שחקנים ירושלמים, והעובדה שבית"ר לא מתייחסת לאופי של שחקן כשהיא חושבת האם להביא אותו.

3. Nike2013 Member

מפה לשם, הצלחנו לחבר שתי ניצחנות ולהתמקם במקום ה - 4 עם ייתרון של שתי נק' על פני אשדוד שבמקום החמישי כשמעלנו מדורגת ב"ש עם 9 פור עלינו. כולם יסיכמו שאנחנו לא שווים מקום - 3 בשום מצב וגם קשה מאוד מאוד יהיה להתמקם בשלישייה הראשונה, כך שנותר לנו להתחזק בצורה חכמה ולנסות לסיים את העונה במקום ה - 4 שמוביל לאירופה? תקנו אם אני טועה.

אלירן עטר... כן, זה בהחלט חלוץ איכותי שיכול לשדרג אותנו מאוד. במידה ויבוא ונסיים במקום הרביעי שמוביל לאירופה (אם הוא מוביל), אפשר להחתים כאן עוד 2/3 ישראלים איכותיים ובנוסף עוד איזה זר טוב, ואולי להיות קבוצה לגיטימית יותר בעונה הבאה.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקום רביעי שווה אירופה רק אם אחת משלושת הראשונות זוכה בגביע.
    ואסור להסתנוור מהמיקום בטבלה או מהנצחונות האחרונים, בית"ר מסוגלת להפסיד בכל מגרש ומול כל יריבה ובליגה שלנו 2-3 משחקים ללא נצחון ואתה יורד לסביבות המקום העשירי.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  5. סמואל אטו Member

עכשיו שסוויסה ואיציק כהן פוגעים יש לטביב תירוץ לוותר על עטר.

6. Don Joan Roman Member

או להפך, סיבה לחזק אותם בעטר כי שלישייה התקפית של עטר, איציק כהן וסוויסה יכולה להיות נהדרת

7. Civil Anti Madridista

המספרים של איציק כהן בשני המחזורים האחרונים באמת עושים רושם על מישהו? מדובר בחלוץ בינוני ומטה לליגה לאומית
    תומר סוויסה לעומתו שחקן ליגה טוב מאוד, הוא נזרק מב"ש רק בגלל הגעת הליגיונרים ואין לי מושג למה קורצקי לא סופר אותו בבית"ר.

8. JR-Riquelme Member

זה לא חלוץ בינוני זה פשוט לא חלוץ לליגת העל וזה יתפוצץ לכולם בפנים... סוויסה גם שחקן בינוני מאוד אבל יש לו מה לתת בניגוד לכהן.
    בקיצור טביב חייב לפתוח את הכיס כי חוץ מאצילי אין שם מישהו שבאמת שווה מקום גבוה בליגה

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקווה לראות את עטר מגיע זה שילוב מוצלח ל-2 הצצדים,עטר עם הקהל הגדול שרק מחכה כבר שינחיתו לו שחקן שאפשר להתחבר אליו ושיחדחוף אותו ויחיזר לו את הביטחון . אבל עם טביב באמת שאי אפשר לדעת.

10. itzik.miro Member

"איציק כהן לא חלוץ לליגת העל" אבל בשקט בשקט הוא בינתיים בקבוצות שמשחקות הגנתי ועם הרבה משחקים בספסל נמצא עם 11 שערים ושישה בישולים שזה מאזן לא רע בכלל, איציק כהן הוא לא שחקן שנזכור בעוד 15 שנה אבל הוא בהחלט חלוץ לגיטימי לקבוצת אמצע טבלה בליגת העל, למעט שלושת הראשונות אני לא מוצא באף סגל חלוץ ישראלי טוב יותר מאיציק כהן.

לעניין סוויסה, בליגה שלנו הוא יכול להיות שחקן מצויין ושובר שיוויון במאבק על הפלייאוף העליון יש לו לא מעט איכויות

נערך לאחרונה ב: ‏4/1/15
  11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לאיציק שום דבר מיוחד במשחק שלו. מהירות, טכניקה, דריבל, מסירה, בעיטה, תנועה, נגיחה..הכל בגדר הסביר פלוס ובעיקר מינוס, אבל גולים הוא יודע לתת ובליגה שלנו זה שווה משהו. בתור חלוץ לרוטציה הוא בסדר גמור, הבעיה שכבר עונה וחצי הוא ספק השערים הראשי שלנו וכאן נמצאת הבעיה של בית״ר.

לגבי עטר אני לא חושב שזה תלוי בטביב כל עוד באר-שבע כביכול בתמונה. אבל עוד מעט הפועל מגיעה לטדי ואולי לפני או אחרי המשחק התימני יקבל תיאבון וינחית כאן את עטר.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני לא חושב שאנחנו רלוונטים כל כך מבחינת עטר. הוא מעדיף את מרכזי הבילוי במרכז. נראה שהוא קרוב להפועל תל אביב.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רואה את עטר שמגיע לב"ש,גם ככה כמות האגו שם בחדר ההלבשה מלאה עד אפס מקום,ואיפלו לאלישע יהיה קשה להתמודד עם עוד אחד. מה גם שאם אני לא טועה הוא בסיכסוך עם בוזגלו.
    לגבי הפועל ת"א,אין שם כסף,זה הכול ספינים.
    כמו שזה נראה הכול תלוי בטביב.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

עטר יסיים בבית״ר לדעתי.

איציק כהן שחקן סבבה, אבל אני מסכים שסוויסה עולה עליו בהכל. סוויסה פוטנציאלית שחקן של 10-15 שערים בעונה ומספר בישולים יפה. אני מאוד מחזיק ממנו.

15. אלי מתחן Member

מודה שכשראיתי את איציק כהן בפעם הראשונה היה נדמה לי שהוא הולך להגיע רחוק, חבל שאין לו את הדרייב הזה שיגרום לו להתאמץ גם כשהוא כבר בטוח בהרכב. את סוויסה לא ראיתי הרבה, אבל הוא לא כל כך הרשים אותי. הוא לוקה מדי בפעולות הפשוטות והורס יותר מדי התקפות כשהוא צריך לחשוב מהר. עושה רושם שהוא יותר שחקן לקבוצות קטנות, וכן אני יודע שבית"ר קבוצה קטנה.

מצב נושא:
הנושא נעול.