בית״ר ירושלים 2014/15: חוזרים לאירופה אחרי 7 שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר דודו ביטון הוא חלוץ 9 אמיתי שמשחק בעיקר ברחבה בדומה לקוראץ' צריך לקבל את הכדור ב-16 כדי להבקיע. בן-בסט חלוץ הרבה יותר מהיר וטכני מקוראץ', הוא יכול לשחק גם בשמאל וגם כחלוץ שני והוא שחקן מצוין להתקפות מתפרצות, מהיר עם סיומת נהדרת אתה באמת מעדיף את יצחקי עם הכרס ואחרי קרע ברצועה על פניו? ולא שיש באמת התלבטות כזו כי טביב לא יביא אף אחד מהם, הוא בטח מחפש מציאות זולות או שחקן שאפשר להשביח.

2. Don Joan Roman Member

אני מעדיף את אלירן עטר האמת חח.
    ולא יודע, מה שאני זוכר מבן בסט זה שהוא בעיקר חלוץ רחבה שיודע להבקיע שערים בראש וברגל אבל לא מסתדר יותר מדי מחוץ לרחבה.
    לעניין יצחקי - עם כרס, בלי כרס, עם רצועה, בלי רצועה, זה עדיין ברק יצחקי ואין לי ספק שבעוד חצי שנה מהיום אתה גם תסכים איתי שהוא חיזוק משמעותי למועדון בשפל כמו בית"ר.

3. Bon Argumentum Ad Hóminem

לפעמים אני באמת שואל את עצמי למה אוהדי בית"ר, למודי האכזבות והקרבות, עושים את זה לעצמם עם הספקולציות והשמות הללו...

4. itzik.miro Member

לא עושה לעצמי כלום אחי, גם אני וגם אדם יודעים שהסיכוי שנגמור את החלון עם שחקן משמעותי הוא כמעט אפסי

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

באמת שאני חושב שאם טביב היה משקיע בקבוצה שהיתה רצה גבוה, (לאו דווקא אליפות), הכמות צופים שהיו מגיעים +הפלייאוף העליון היה מחזיר לו את ההוצאות אבל טביב היה ונשאר קמצן וטיפש. לא רואה את הפוטנציאל העתידי. מזכיר קצת את שחר שאמר לפני כמה זמן : "גם ככה מגיע קהל אז למה להשקיע יותר?" כי במקום 17,000 צופים היו מגיעים לו 30. אבל ככה זה. אנשים טפשים.
    הציטוטים של שניהם אחרי הפסדים די זהים. : "אם צריך גם נעיף מכאן שחקנים". מצויין. מה עם לחזק את הקבוצה?

נ.ב אני רואה שטביב מצא את השעיר לעזאזל והחלוץ היחיד אצלכם בסגל שמסוגל לשים שער מול שוער ככל הנראה ישוחרר. קוראץ הביתה. גדול אתה טביב.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

קוראץ׳ שחקן חלש מאוד וטוב שהוא משוחרר.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יודע, אני למדתי שעד שלא רואים מי מגיע כתחליף, לא צריך לשמוח שמעיפים משהו.
    וזה נכון לא רק לשחקני כדורגל גם לאנשים בשוק האזרחי

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

יש כבר עכשיו שתי אופציות יותר טובות לדעתי, כהן וסוויסה.

קוראץ׳ כבד מאוד, מגושם מאוד ויש לו ראיית משחק ברמה של שמוליק מלול. הוא לא יודע לייצר מצבים לעצמו והגולים שלו הם או מפנדלים או מטר מהשער. אין לנו צורך בחלוץ כזה.

9. zahipan Member

תגובה שכתבתי לאוהד בית"ר מתוסכל שמחקו לו את האשכול:
    הבעיה של אוהדי הכדורגל בישראל היא שהם רוצים הצלחה מיידית, אבל זו טעות! המציאות היא שלא ניתן להפוך קבוצה כושלת לקבוצה מצליחה בחודש-חודשיים ואפילו לא בשנה.
    כמובן שאפשר לשים 100 מיליון שקל בכל שנה ולהביא כמה שחקנים תותחים ולקחת אליפויות, אבל לא לכל אחד יש את האפשרות לשים את הכסף הזה בכל שנה למשך בוא נאמר 10 שנים לפחות.
    בניית קבוצה זה תהליך שלוקח כמה שנים, ואם בכל שנה בעלים של קבוצה מחליף מאמן אין לו שום אפשרות לבנות משהו בקבוצה כי אין למאמנים את האורך רוח לעשות משהו.

אם אלי טביב רוצה לבנות את בית"ר ירושלים ולהיאבק על מקומות 1-4 שישאיר את קורצקי 3 שנים לפחות ויתן לו לבנות את הקבוצה מהשורשים שלה ולא יחפש פתרונות קסם.

ראו ערך אלישע לוי: הוא כמעט הוריד את באר שבע ליגה, אבל אלונה ואלי ברקת החכמים הבינו שלהחליף מאמן זה לא הפתרון, והדרך הנכונה היא בניית הקבוצה תוך כדי שמירה על יציבות המערכת, ומתן אורך רוח לצוות המקצועי, ותראו איפה הפועל באר שבע נמצאת היום.

גם איזי שירצקי הוא חכם, כך הוא בנה את קריית שמונה, באמצעות יציבות ובאמצעות בניית הקבוצה מהשורשים, והוא מוכיח שניהול משובח מביא יותר תוצאות מכסף גדול.

אוהדי בית"ר חייבים להבין את זה, מספיק ללכת עם הראש בקיר, תסתכלו על התמונה הכללית, על העתיד, ולא על החמש דקות הקרובות.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ההודעה שלך לא הייתה קשורה לדיון ולא מאומה. לא הבנתי מה אתה רוצה האמת.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

א'. אני בספק אם טביב יהיה פה 3 שנים.
    ב'. טביב בחיים לא ישקיע את הסכומים ששרצקי או אלונה משקיעים.

זה סוגר את העניין

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשבוע הבא יש את ההכרעה במשפט טביב, יקבל קלון או לא זאת השאלה על הנייר אבל כל אחד יודע שגם אם טביב יואשם ברצח עם הוא ימשיך לשמש כבעלים של בית"ר במקום להיבעט חזרה למקום ממנו הגיע. ככה שאם טביב יעזוב זה רק ביוזמתו ובינתיים נראה לי שנוח לו מאוד כאן, רק לפני חודש הוא קיבל 6.5 מיליון ש"ח ממס הכנסה וסכום דומה נמצא בדרך. טביב לא יעזוב רגע לפני שיקבל את החלק השני מרשויות המס.

לגבי קוראץ', הוא לא כזה גרוע כמו שעשו ממנו אבל כן חלוץ די מוגבל(איציק כהן טוב ממנו לדעתי), בכסף שהוא עולה אפשר וצריך להביא חלוץ טוב יותר. היחס שהוא מקבל זה כבר משהו אחר, הפילו עליו את כל התיק וגירשו אותו להפועל חיפה מבלי ליידע אותו כאילו אצילי, לידור וממן כאלה סטארים שמספקים לו אינספור כדורים בכל משחק אבל מי שמכיר את הנהלת בית"ר(בשמה השני-אלי טביב) לא מופתע בכלל שזאת הדרך שמתייחסים לשחקנים זרים ברגע שמחלטים לשחרר אותם.

13. Civil Anti Madridista

הקהל שדורש מקורצקי להחזיר את המפתחות כנראה מנותק מהמציאות, או שיש לו שאיפות משונות לרוץ ראש בראש עם מכבי ת"א
    אני מסכים שההפסד אתמול לא יכול לעבור כמו "נו עוד הפסד", וזה בעיקר בגלל ההרחקה של גורדנה עם הירידה למחצית שהייתה אמורה להזריק דרייב מטורף לשחקנים של בית"ר, ואילו הנמושות האלה פשוט עשו את הפעולה ההפוכה והתבזו בגדול.

בסה"כ בסיס השחקנים הוא טוב וצריך חיזוק בהתקפה כדי להיות שווה פלייאוף עליון. ארסו וקלאודמיר זרים טובים מאוד לליגה שלנו, קליימן שוער שקט ויציב, דסה מגן לא רע אם ידע לרסן את עצמו ויפסיק לספוג צהובים כל משחק, ממן אמור להיות סוג של מנהיג עתידי,
    לידור כהן ואצילי הם פוטנציאל אבל צריכים להתבשל עוד שנה-שנתיים, ובהתקפה פשוט אין מי שיתן גולים וזו המצוקה העיקרית.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

6 אלף מנותקים מהמציאות? לפעמים לא מובן לי איך אנשים כותבים הודעות כאלו מבלי להסתכל על המצב בכלליות. בית״ר לא משחקת כדורגל כבר למעלה מחודשיים, משחקים רק על מצבים נייחים וכדורים ארוכים שאולי במקרה יצא מהם משהו. אף אחד לא מצפה לרוץ לאליפות ואני גם בין אלה שלא מצפים לפלייאוף עליון, אבל אין טיפת כדורגל בקבוצה, ויותר חשוב מזה אין מוטיבציה לנצח. השחקנים באים לעבודה ולא לעבוד.

אין מי שישים גולים כי אדון קורצקי לא נתן לאף אחד צ׳אנס רציני למעט קוראץ׳.

15. Civil Anti Madridista

זה הסגנון שניצח את הפועל ת"א ומכבי חיפה, זה הסגנון שהוציא 3 תוצאות תיקו בחוץ מול ב"ש, ק"ש ומכבי. גם שם התלוננתם?
    אף קבוצה בארץ לא נותנת כאן הצגות שבוע אחרי שבוע תוך כדי כדורגל גדול, ובודדות הקבוצות שבכלל מצליחות לשמור על יציבות.
    בית"ר במידותיה חיה על הסתגרות ויציאה מהירה למתפרצות, וזו גם אחת הסיבות לכך שמול הקבוצות "בליגה שלה" היא מתקשה מאוד.

כך שלא הייתי מחמיר עם הקבוצה עד כדי כך וממהר לשלוח את קורצקי הביתה.

מצב נושא:
הנושא נעול.