בקבוקוני העראק שליט ב-13 שקל גרמו לי להתמכר לטעם החריף החזק של זה, לשתות את זה בקשית עם נענע (לא נהוג במיוחד, אבל כשאין הרבה כסף ורוצים לטעום כמה שיותר מנסים גם את זה) זה are you tough enough test...
מאיפה אפשר להשיג כמויות של בירת גוסר כהה? זאת בירה כל כך טעימה, טעמתי אותה פעם אחת, אבל הטעם שלה מזכיר לי את הלף הכהה ומשום חשתבי שמדובר בלף כהה.
מבשלת\פאב ליבירה בחיפה בירות מצוינות, הכי טובות ששתיתי בכל הטרנד של הבירות בוטיק הישראליות. גם הפאב עצמו מעולה. מומלץ בחום
הייתי במבשלה של הדנסינג קאמל אתמול, הייתה לי 50% הנחה על בירות מהחבית! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx, אז טעמתי 3X0.5 מהניסויים שהם עושים: המידנייט סטאוט - בירה כהה אמיתית, עם טעם לוואי של קפה. הגורדון ביץ' בלונד - בירה בהירה עם טעם חזק מאוד שנשאר כעבור שעתיים של נענע, שממש משפיע על פקעות הטעם. ועוד סקוטיש אייל שאני לא זוכר ולא מוצא איך קוראים לו, לא ידעתי שבכלל יש דבר כזה, לפי מה שאני קורא עליהם עכשיו זה נראה כמו סקוטיש אייל קלאסי - בירה בהירה עם קצת מתיקות. מאמאדו: +1
לא יודעים אם הזכירו את זה בדיון כאן אבל תנסו לערבב בירה כהה כמו גינס או מרפיס קצת פחות מחצי כוס עם בהירה בהירה לא ממש משנה איזו, אפילו הייניקן. טעם מעולה, לא ממש הבנתי איך אפשר לשתות את הבירות הכהות האלה אבל עם שילוב נכון זה יוצא מצויין.
אחרי טיול באיסטנבול , בירה "אפס" , הבירה הלאומית של טורקיה, ממש מעולה ובארץ עולה 8 שקל מחיר הגיוני ולא פלצני...
קניתי בשופרסל , בירה שלא נמצאת בכל פיצוציה, קשה למצוא אותה, ממליץ ( גם על טיול באיסטנבול) על אף המחיר הנמוך