המבורגר ובירה זה שילוב נוראי של ילדים שמתלהבים שהם יכולים להזמין בירה במסעדה. בירה, כמו כל משקה אלכוהולי, גורמת לתחושה של שובע בתחילתה ולריקנות בבטן בהמשכה, מי ששותה בירה עם האוכל כאילו לא אכל כלום!
הא? איזה שטויות. בירה זה אחד המשקאות האולטימטיביים ליד המבורגר או צ'יפס. האלכוהול מוריד את הכובד של המנות ביתר קלות. לא הייתי שותה בירה עם סטייק איכותי כדי לא להרוס את הטעם, אבל עם המבורגר? שילוב קטלני. כמובן שאני גם מחזק את הבחירה של פולדאש בלף בראון. מתוקה ומרירה בדיוק כמו שצריך.
מה זה אחרי שעה שוב רעבים? תרשום על זה פטנט... כשאני מוריד המבורגר ראוי לשמו, עם או בלי בירה - אני מפוצץ לכמה שעות טובות. לא מכיר את התחושה שאתה מדבר עליה.
פאבים באירלנד זה משהו חבל על הזמן.. החוק נגד העישון החדש עושה מהפאבים האלו מקומות פנטסטיים. כל פאב שהייתי בו באירלנד, וכל יום היינו ב2-3 פאבים, יותר טוב מ95% מהפאבים בישראל. ויותר מכך, הפאבים שמחוץ לדבלין, בערים הקטנות יותר, כמו גלוואי וקילרני, בכלל מדהימים. האווירה, האופי של האירים, הקלילות שבה הכל זורם ועובד.. אה, וגם הגינס חלומית
my little tribute to your discussion Austrian brewery beer guide גיא. בירה עם קרח?!?!? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
מה??? היה כאן דיון על זה ואני אמרתי שאני לא מבין מה הקטע בזה. בחיים לא שתיתי ובחיים לא אשתה בירה עם קרח.
האמת שאתמול ישבתי בבאר שבמקרה, רק בחור אחד עישן בו, לא יודע אם גם בתל אביב התחילו לאכוף (מן הסתם לא, סתם מקריות), פשוט תענוג.
כנראה שלא היו יותר מדי מעשנים בבאר שהיית בו. קשה לי להאמין שבארץ יאכפו חוק כזה, מה גם שציבור המעשנים יצפצף בכוונה על החוק, מה שבאנגליה כמובן לא יקרה כי שם יודעים לכבד חוקים.
אני חושב שזה יותר בגלל ששם אם תופסים אותך, מנחיתים עליך קנס של מאות פאונדים. בארץ(אם יהיה כזה חוק), יחליטו על קנס של 150 שקל, ובת'כלס אף אחד לא יאכוף את זה.
אכן כן, בכל אוטובוס שעליתי עליו בבלפאסט (חרשנו שם את החופשי-יומי) יש מודעה גדולה וברורה כזאת: http://aycu23.webshots.com/image/30142/2005629501934474815_rs.Xxx תענוג לא לנשום עשן כמעט בשום מקום מלבד אנשים בודדים ברחוב. (בכל זאת, המיסים על הסיגריות כל כך גבוהים שקופסת סיגריות רגילה עולה באיזור ה40-50 שקלים)
אין יותר מבאס מלשתות בירה טובה בלי לעשן סיגריה טובה איתה. החוק בגרמניה התחיל לתפוס כאשר אין לעשן במקומות צייבורים כלל. הקנס גדול מאוד.