ואלדז, ז'ורקרה, בלאטי, אולגר,אזקרו, מוטה, מקסי לופז וכמובן סמואל אטו נוסעים לבילבאו. יחד איתם, פיטו, מארטוס, לודוביק, פאקו מונטאנייס, אולמו, אורלנדי וגם הבלם של בארסה ג' ראמון. סילביניו הבנתי מושעה.
רודרי אם לא יקרא משהו בלתי צפוי יחזור בשנה הבאה לברצלונה ב' לאורך כל העונה נכון? לפי המשחקים המעטים שראיתי אותו השנה שבהן הוא נאלץ לשחק עקב חיסורים הוא היה פשוט גרוע,ובאחד המשחקים שבהם הם הוא שיחק(שחכתי נגד מי) הוא היה אחראי בעצמו ל2 הגולים שספגה בארסה.
אתה מדבר על המשחק נגד סנטאנדר תשמע, את הכישרון והפיזיות כבר יש לו. כל מה שהוא צריך זה להשתפשף קצת ולצבור חוסן מנטאלי, והרווחנו אחלה בלם
בנתיים הוא חייב להשתפשף עוד בברצלונה ב' /להיות מושאל לקבוצה אחרת. כי ראיתי אותו ביותר ממשחק אחד(שהוא נכנס כמחליף),והוא חייב לצבור גם ניסיון וביטחון - וניסיון בקבוצה כמו בארסה שיש לה בלמים כלך כך מצויינים כמו פויול ומרקז קשה להשיג.
בילבאו לאפונטה; לאקרוז, לואיס פרייטו, אוסטראיז, קאסאס; אורבאיז, מוריליו; איראולה, Aduriz, אצ'בריה; ואורסאיז בספסל: ארנזוביה (ש), אמורביטה, פליפה, בורדאס, מארטינס, דאנובייטה,ליורנטה וג'וליאן גררו. http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060520a/_archivo55_graphic_10_1_2_20060520_YBA12S2.Xxx.Xxx ברצלונה ג'ורקרה:באלטי,אולגר, אולמו, מארטוס; לודביק, מוטה,פיטו; ג'ולי, אזקרו ואטו בספסל: ויקטור ואלדז(ש), מונטאנייס, אורלאנדי, מקסי לופז וראמון. :aaaoffto: סוף סוף אני שומע על האורלנדי הזה שמופיע במנג'ר כמושאל לברצלונה ואלוהים יודע איך ולמה
התחיל בעשר . סמואל אטו הוא הפיצ'יצ'י לשנת 2005 / 2006 ! ! נ.ב למישהו יש לינק נורמלי ? כל לינק שאני מנסה אני לא מצליח לראות
כאמור , הפיצ'יצ'י החדש של הליגה הספרדית סמואל אטו עשה את ה1-0 לבארסה לפני ההפסקה. איראולה השווה ל1-1 , ובדקה ה80 פליפה השלים את המפך כשבילבאו טובה יותר במחצית השנייה. דקה אחרי , שער עצמי של אולגר ,1-3 בסיום לאתלטיק בילבאו. אגב ההרכבים שנתתי לא היו נכונים , פתחו בחוד מקסי אטו וג'ולי ואזקרו שיחק כקשר באמצע יחד עם מוטה ולודביק
משחק בעעסדר. אטו השיג את שלו, וגם החמיץ ברשלנות לקראת הסיום. מקסי ואזקרו נראו רע כרגיל. גיליתי שג'יולי בהרכב רק בדקה ה- 40. בלטי, גיבור הנצחון ברביעי, עשה כמה פעולות יפות (למשל מסירה אדירה לאטו וסומבררו חביב מעל שחקן בילבאו) לצד מספר שטויות טיפוסיות. מבין הצעירים, אף אחד לא הותיר שום רושם מיוחד. אורלנדי היה בסדר כמגן שמאלי, אבל בגדול, לא מצאתי פה אינייסטה, מסי או פויול חדש. ז'ורקרה אכן נראה רע. אגב, איראולה אחלה שחקן. הייתי שמח לראות אותו כרכש לעמדת המגן-קשר הימני.