בילבאו מנצחת את אלופת אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י EL Capitan, ‏12/5/06.

1. ronnyfan Member

מה אני יגיד לך, איזה עינוי היה לראות את ויאריאל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    ואין לך מושג על מה אתה מדבר, לא ראית שום משחק של אוסאסונה, אתהלא מכיר שחקנים שלה, אתה מדבר שטויות כהרגלך, אוסאסונה שולטת במשחק מול רוב הקבוצות שהיא משחקת נגדה, אוסאסונה קבוצה טובה ולוחמת שבליגת האלופות יכולה לעשות חייל, לאוסאסונה יש את אחד המאמנים הטובים בעולם. לא ראית שום משחק של אוסאסונה העונה, כך שאין לי מושג למה אתה ממציא דברים.

אגב, סביליה לא צריכה שום קשר ליד מארסקה, יש שם את רנאטו קשר סגל נבחרת ברזיל.

2. אלי מתחן Member

צודק, היה בהחלט תענוג לראות את כל תוצאות התיקו של הצוללת הצהובה.

3. SeRgInHo Member

אוקיי גאון של אמא.
    משתמשים יותר ותיקים וחכמים ממך, וגם יותר פטריוטים(יסטה)אמרו לי שלא כדי לצפות משהו מאוססונה כי היא קבוצה די אפורה.
    ואתה אכן צודק, שלב הבתים של ויאריאל הייה אחת התצוגות המרשימות ביותר שנראו אי פעם!
    איך אומר סטרטפורד...לך תמכור תותים. ליצן!

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/06
  4. ronnyfan Member

לא אמרתי, אבל היא העיפה בעונה הראשונה שלה את מנצ'סטר יוניטד קבוצה שיש לה פי 10 יותר ניסיון מויאריאל, בכל מקרה- זה באמת מראה על אומללותה של מנצ'סטר, מקום 2 בפרימר לייג, לבין קבוצה מקום 7 בספרד שמעיפה אותה.

קוף אחרי בן אדם.

אמרו לך אה? אין לך מושג תשתוק!

5. SeRgInHo Member

ילד, לאוססונה אין מה לחפש בצ'מפיונס. היא תעוף במוקדמות, נקודה, סוף פסוק.

6. ronnyfan Member

שתכיר 4 שחקני הרכב שלה תדבר, לבינתיים אתה מזבל ת'מוח(כהרגלך), אוסאסונה תיהיה בליגת האלופות.

7. SeRgInHo Member

אני לא צריך להכיר אפילו חצי שחקן מההרכב שלהם. קיבלתי חוות דעת מכמה ספרדים פה. הרוב אמרו שאין לה מה לחפש באלופות.

8. פלג Member

פשוט וקולע אני מרוצה מריאל שהשיגה את המזל בהפסד של ולנסיה וסיימה שנייה בסופו של דבר.מה שאני לא מרוצה, ורובכם יכולים להגיד "מפרש לאחר דבר" זהו שאפילו במשימה כל כך חשובה וכל כך יהירה ריאל מפשלת. ריאל היתה תלויה בעצמה ועדיין הפסידה את המשחק. על הצמד של בקהאם אני מאוד הופתעתי, בטח היה לו משחק טוב.

אהבתי שזידאן כבש שער באמת אחרון בריאל, אני שמח שזה יצא במאני טיים כזה שבצמד משחקיו האחרונים הוא משכיל להבקיע. לאחר שהסתיימה העונה הגרועה הזאת והמטרה שהיתה נראת כאבודה(המקום השני) הושגה בסופו של דבר, ניתן כעת לחשוב על העונה הבאה.. ויש המון מה לחשוב. המשחק אתמול נותן רק עוד הוכחה לבעיה בקבוצה שצריך לפתור והיא חוסר היציבות.. קבוצה שמובילה 0-2 מאבדת יתרון שני שערים וחוטפת ארבעה גולים ברבע שעה אחרונה של המשחק זה חמור מאוד.

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מה, אני היחידי כאן ששמח שסביליה לא בצ'מפיונס? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx
    2 שינויים קרו העונה לאוססונה:
    1. האיצטדיון שלה נקרא מלך נברארה.
    2. השחקנים הפסיקו ללכת מכות.
    אגירה יחתום באטלטיקו מדריד בשבוע הבא. זה אומר שהוא לא רואה את אוססונה מתקדמת מעבר למה שהיא השיגה אתמול.

10. Riki Member

סיימנו במקום שני, הלוואי ויכולתי להגיד, הגיע לנו.
    אגב היה משחק טוב אתמול, קצב משגע, שני הקבוצות נתנו שואו. לדעתי סביליה הייתה עדיפה לאורך כל המשחק ואנחנו עם הרכב משוגע לחלוטין(סיסיניו בשמאל, בקס שיחק באמצע, מיצ'ל שוב פתח וראול לבד בחוד). מה לעשות עונה גרועה, מבישה ומתסכלת ומשחק ''טוב'' שלנו שסיכם את הכול. נקווה שיהיה נשיא מוצלח כמו פלורנטנו מההביט העסקי שישב בשקט ויביא מאמן שיבנה קבוצה חזקה לשנה הבאה, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx
    מצטייני המשחק- ראול וזיזו שנתן משחק ענק, פשוט רץ ולא נח כמו ילד בן 19.

ובקשר לויכוחון הזה שלכם פה, אוססונה לא קבוצה לדעתי לצ'מפיונס. אבל לכו תדעו, גם את פורטו אף אחד לא ספר. ובתחילת עונה מי היה שם כסף שארסנל תגיע לגמר ?

הגולים מאתמול...
    1-0 בקס
    2-0 בקס
    2-1 נאבאס
    2-2 סביולה
    2-3 סביולה
    2-4 פאבינו
    3-4 זינאדין זידאן

11. Raulito Madridista

אני פשוט כל-כך מאוכזב שגם במשחק על מוקדמות הצ'מפיונס ליג אנחנו בדיחה, לא עלינו בזכות עצמינו אלא בזכות אלילת המזל, שאני מקווה מאוד היום שתהיה עם ארסנל. הדבר היחיד שטוב בעונה הזו שהיא נגמרה כבר.

אין אף קבוצה בזיונית שהייתה מאבדת בקלות כל-כך היתרון גדול של שני שערים בפיחואן. צמד ראשון לבקהאם בריאל מדריד, שהראה שגם הוא יודע להבקיע שהוא מקבל את המצבים. פביאנו כבש העונה חמישה שערים בלבד, ו40% מהם נגדינו, לא מאמין איך בשני המשחקים האחרונים שלנו ספגנו שבעה שערים, חזרנו אחורה לעונת קיירוש, שההגנה שלנו היא אחת המבזות בספרד. הקישור האחורי קרס כמו תמיד, זה מה שקורה שבקהאם באמצע, אני בטוח שאם רוביניו היה משחק היינו נראים יותר טוב, ואולי עם רונאלדו גם היינו עוד יותר טובים. ההגנה הרעה מתחילה קודם כל ממח'ייה הזבל, ומסאלגדו הזקן, לא מובן לי מה קארו חשב לעצמו ששם את סיסיניו באגף שמאל. בכל מקרה, לכבוש שבעה שערים נגד סביליה שהיא אחת ההגנות הטובות בספרד(שלישית בטיבה), זה הישג יפה, אני שמח שגמרנו את העונה הביזיונית הזאת עם 70 שערים.

ראול לא היה טוב ושמעתי על מצב אחד שמקרוב הוא הצליח להחמיץ, מקווה שבמונדיאל הוא ייראה אחרת. אני שמח מאוד שזיזו כבש במשחקו האחרון, הוא לבד בעצם אירגן שלושה שערים.

לא מאמין שזיזו שיחק בפעם האחרונה, תודה רבה לו על הכל, שחקן מדהים.

היה משחק מעולה עם הרבה גולים, הלוואי שההפסדים שלנו אבל יהיו 4-3 תמיד ולא 1-0.

ולנסיה הפסידה כאמור 2-1 לאוססונה ותשחק במוקדמות ליגת האלופות. כל הכבוד לאוססונה, אם היא ניצחה את ולנסיה במשחק קשה מאוד מגיע לה. היא ניצחה בבית גם את ברצלונה, וניצחה פעמיים את סביליה, שלה כן מגיע גם להיות בליגת האלופות. מקווה שויאה יישאר מלך השערים בספרד בייחד עם אטו ושהקמרוני לא יעבור אותו.

12. Riki Member

על מה אתה מדבר, ראול היה נפלא אתמול במחצית השניה. קרע תתחת במגרש.

13. Jose Mourinho Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/5/06
  14. Yeste Member

תודה אחי...

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/06
  15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלופת אירופה שלא מפסיקה לחגוג בימים האחרונים תגיע לאיצטדיון סאן מאמס במוצאי שבת (22:00) כדי לנעול את עונתה המופלאה הזו.

בגלל המונדיאל הקרב ובא עלינו לטובה ברצלונה תחסר את כל כוכביה שישתתפו במאורע החגיגי הזה.

ג'יו,מסי,פויול,רפאל מארקז,מארק ואן בומל ,לארסון,דקו , רונאלדיניו ןאינייסטה לא ישתתפו במשחק הזה וגם גאברי שראה אדום בשבוע שבוע שעבר בפיחואן.

מהבכירים שיכולים לשחק והשאלה אם רייקארד יתן להם לשחק :
    באלטי,ואלדז,מוטה,אטו,ג'ולי,סילביניו,אןלגר.

אם רייקארד לא יתן לכוכבים שלו מנוחה אז רביעית ההגנה תיהיה באלטי-רודרי-אולגו-סילביניו ובשער יעמוד כנראה ז'ורקרה.
    מוטה צפוי לפתוח בעמדת הקשר האחורי, מקומו של אטו לדעתי מובטח בגלל המטרה שלו להשיג את הפיצ'צ'י.

כל זה כמובן השערות , כי רייקארד והתקשורת הספרדית עסוקה בחגיגות ועוד לא פורסם הסגל שיוצא לבילבאו.