בילבאו מנצחת את אלופת אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י EL Capitan, ‏12/5/06.

  1. Jose Mourinho Member

    הצטרף ב:
    ‏26/6/05
    הודעות:
    4,833
    לייקים שהתקבלו:
    0
    וייה מדביק את אטו וחולק איתו את תואר הפיצ'יצ'י לפחות עד יום שישי, אבל ולנסיה תשחק רק במוקדמות האלופות יחד עם זו שניצחה אותה, אוסאסונה. ריאל מדריד תשחק בשלב הבתים אחרי הפסד 3-4 לסביליה, שתשחק בגביע אופ"א, המפעל בו זכתה, אבל לאנדלוסים הגיע צ'מפיונס ליג.
    אבל כל זה מתגמד מול המשחק האחרון של זידאן בקריירת הקבוצות האדירה שלו. זיזו נפרד מקריירת הקבוצות שלו עם שער אחרון. ספרד ואירופה כולה נפרדות מהאגדה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/5/06
  2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    לאטו עדיין יש סיכוי לעבור את ויאה אם ישחק ביום שישי ויכבוש .

    במגרש באוסאסונה האוהדים פורצים למגרש וחוגגים העפלה הסטורית למוק' הצ'מפיונס ליג.
     
  3. rapa Member

    הצטרף ב:
    ‏15/5/06
    הודעות:
    24
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה לא נורא שאוסאסונה בליגת האלופות, הקבוצה הזאת יכולה להגיע רחוק. נכון שיש לה סגל די אפור, ובלי ותר מדי כוכבים, אבל ראיתי הקבוצה הזאת מספיק העונה, והם משחקים כדורגל חיובי, הם לא האכזבה הגדולה של הערב המדהים הזה.

    סביליה, קבוצה סופר מוכשרת שבאמת מגיע לה להיות בליגת האלופות, קבוצה עם פוטנציאל בלתי רגיל, עם קהל מדהים ועם שחקן מדהים- חכוס נאבס כמובן.

    עצוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
     
  4. Jose Mourinho Member

    הצטרף ב:
    ‏26/6/05
    הודעות:
    4,833
    לייקים שהתקבלו:
    0
    וואיי חחחח עם כל המונדיאל וגמר האלופות שכחתי* לגמרי ממשחק ההשלמה של בארסה מול בילבאו.

    *ההודעה שלי נערכה
     
  5. דקו Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/04
    הודעות:
    1,552
    לייקים שהתקבלו:
    11
  6. Yeste Member

    הצטרף ב:
    ‏12/10/04
    הודעות:
    2,695
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יש משהו בדבריך. לגבי השאלה אם הגיע לה או לא - בוודאי שלא הגיע לה, משום שיש בספרד 12 קבוצות (לפחות) עם סגלים טובים משלה, לפחות פוטנציאלית. אבל יש להם מאמן גדול, הם עשו השנה עונה אדירה, ובעזרת המון מזל (מסתבר שלפעמים צריך יותר מזל משכל )- הצליחה לעשות זאת בסופו של דבר.

    מהעבר השני, יש את סביליה; קבוצה הרבה יותר חזקה מאוסאסונה, קבוצה עם קהל אדיר, מחלקת נוער אדירה וסגל שחקנים שרביעי בליגה הספרדתית רק לשלוש הגדולות. ההפעלה שלהם השנה לליגת האלופות היתה יכולה לקדם אותם בצעדי ענק לעבר הפיכה מקבוצה אלמונית יחסית באירופה, לאחת האימפריות הגדולות ביבשת. עם זאת, יש סיכוי מסוים שהעובדה שאוסאסונה עלתה דווקא תחזק את הליגה בעונה הבאה. אוסאסונה היא למעשה, פרט לעונה האחרונה, קבוצת מרכז טבלה-תחתון במקרה הטוב וקבוצת תחתית במקרה הפחות טוב, לכן עצם ההעפלתה למעמד ליגת האלופות עשוי לגרום לנשיא הקבוצה לבזבז כמה מיליונים ( לא נראה לי שיש לו, אבל שינוי השם של האיצטדיון הוסיף להם כמה גרושים כמדומני). הם פשוט לשמור על השחקנים הטובים שיש להם - ואלדו, לופז, וואבו, קויאר וראול גרסיה -ולהביא עוד איזה 3-4 שחקנים ברמה גבוהה. רק כך, אולי, נוכל לראות אותה עומדת בכבוד בכול החזיתות.

    * רק חשוב לציין לפרוטוקול, כי הסיכוי שזה אכן יקרה שואף לאפס. למען האמת, ממש קשה לי להאמין שהיא תעבור את שלב המק'.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/5/06
  7. rapa Member

    הצטרף ב:
    ‏15/5/06
    הודעות:
    24
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הקבוצה בעלת הסגל הכי טוב בספרד אחרי 3 הגדולות היא: אתלטיקו מדריד.
    במיוחד אחרי שיגיעו אלייה: רוסיצקי, ז'ה קסטרו, סרחיו אגוארו, ופרנייה.

    בכל מקרה, סגל טוב לא מבטיח הצלחה, אבל גם אני כמוך היתי שמח לראות את אתלטיקו, ויאריאל, סביליה, בליגת האלופות. העפלה של סביליה כמו שרשמת, היה נותן לקבוצה הזאת הרבה כסף, לא שחסר לדל-נידו אחרי שרק בעונה שעברה קיבל 50 מיליון דולר על 2 הכוכבים שלו: ז'וליו באפטיסטה וסרחיו ראמוס. וכמובן אחרי מכירתו של רייס.
    למרות כל הכסף שעשה דל נידו, והעונה הוא עוד עשה הרבה כסף על זכייה בגביע אופ''א שמעניקה סכום יפה מאוד, ומכירות הכרטיסים(הפיחואן מלא כמעט בכל משחק), דל נידו אמר שעם סביליה תגיע לליגת האלופות הוא ישפוך הרבה כסף כדאי לבנות קבוצה שתוכל אפילו לזכות במפעל הזה, אין ספק שעם עוד 2-3 שחקנים סביליה הופכת לאימפריה של ממש, ויכולה אפילו לזכות באליפות. כמו שאמרתי, הפוטניאל שם מדהים.

    בכל מקרה, אני כבר מחכה לעונה הבאה, כמובן אתלטיקו שמתחזקת לה, ויאריאל שכבר רכשה את ניהאט, פואלסן, ואולי גם פירס. הולך להיות לנו עונת מלפפונים מרתקת במיוחד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

    מחר ברצלונה אמורה להביא לספרד את הגביע האירופי השני העונה, ולסגור שנה מושלמת של הליגה הטובה בעולם.
     
  8. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    כמה יש לאטו וכמה לויאה?!
    אוססונה בצ'מפיונס... ביזיון...
     
  9. rapa Member

    הצטרף ב:
    ‏15/5/06
    הודעות:
    24
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אגירה נשאר באוסאסונה, או שבסופו של דבר עובר לאתלטי?

    בכל מקרה, מילושביץ' ואובו הם חלוצים מצויינים, בכלל לאוסאסונה יש סגל רחב מאוד.
     
  10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    שיוויון 25
     
  11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/10/05
    הודעות:
    10,785
    לייקים שהתקבלו:
    2,428
    מין:
    זכר
    איזה באסה שלא ניראה את סביליה הקבוצה הכי חמה בספרד בחודש האחרון.
    גם ניצחה את ריאל במשחק מהדהים וגם את בארסה במהפך גדול.
    יהיה פשוט מגעיל ליראות את אוססונה בליגת האלופות. חבל כ"כ רציתי ליראות את סביליה שם.
     
  12. EL Capitan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/9/05
    הודעות:
    5,181
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אוסאסונה, אחרי שכבשה אלף ואחד שערים העונה ממש בדקות האחרונות, השיגה בסופו של דבר את הכרטיס האחרון לליגת האלופות. על המזל הזה מדבר דניאל. זאת בהחלט קבוצה אמצע ומטה, אבל רק הרבה מזל וניצול מקסימלי של מלוא הסגל ע"י חאבייר אגירה איפשר לה להשיג את הכרטיס האחרון לליגת האלופות. סביליה החמיצה הזדמנות להעפיל בעונת ה100 לקיומה להעפיל לראשונה בתולדותיה לצ'מפיונס, ולהפוך את העונה הזאת לעוד יותר חלומית מבחינתה, אחרי הזכייה בגביע אופ"א, שהייתה הזכיה הראשונה של סביליה בתואר אירופאי. הזדמנות שעשוייה לא לחזור מבחינתה, מאחר שבעונה הבאה גם אתלטי וגם ויאריאל יתחזקו, ויצטרפו לבארסה, ריאל ו-ולנסיה.

    כמו שrapa אמר (ברוך הבא לפורום), העונה כבר נגמרה (המשחק של בארסה נגד בילבאו לא ישנה כבר כלום, רק יחתום את העונה רשמית). כולם מחכים למונדיאל הקרב ובא (23 ימים), לעונת המלפפונים המרתקת שתהיה לנו ולעונה הבאה.
     
  13. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    זה יהיה עינוי לראות אותה. אני בטוח שזה יהיה פי מאה יותר גרוע מאשר לראות את הצוללת. נקווה שתעוף במוקדמות.

    אגב הם סיימו בשובר שוויון, מה הייתה תוצאה ביניהן בשני המשחקים?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/5/06
  14. EL Capitan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/9/05
    הודעות:
    5,181
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם אני זוכר נכון, אוסאסונה ניצחה בשתי המשחקים 2-0.
     
  15. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    במרכז המגרש ליד מארקסה להביא עוד שחקן טוב.
    וכמובן חלוץ ליד סביולה במקום קאנוטה או לואיס פביאנו.