מה זה המועמדים האלה??.... סתיו אלימלך בשיאו וכשהיה צעיר לא היה ראוי לנבחרת, וגם היום לפי דעתי האישית לא ראוי תזכור מי ישב על הספסל כשבנין שיחק, יוסי אבוקסיס, שחקן שמוזר למה לא היה בהרכב הפותח חוץ מזה שיש עוד קשרים כמו אורן זיתוני כשיחלים, ואייל אלמושנינו אם ישחק, שטובים מסתיו אלימלך יניב אלול עוד לא הבנתי אם אתה צוחק... קודם שיוכיח את עצמו ויתבלט בליגת העל... וכן, גם לסטרול אין מקום בנבחרת הבוגרת, הוא עוד לא עשה כלום בכדורגל שלנו אליניב ברדה? המועמד הרציני היחיד, אפילו שלא יזיק לו להתחשל בקמפיין הנוכחי של האולימפית
ROY בוא נזכיר לך שנה שעברה כשראשון הובילה את הטבלה הוזמנו שחקנים שלה לנבחרת כמו משה סבג וכדומה........... ועוד דבר סתיו אלימלך לא מתאים לנבחרת,אבל אלול שמשנה שעברה אחד מהבלמים הבולטים בליגה,רמי אלהו שהצטיין גם בנבחרת הנוער וגם באולמפית שחקן נהדר ובכושר יוצא מן הכלל. וכמובן אליניב ברדה שהוא הקפטן של האולמפית מצטיין גם באולמפית וגם בהפועל. אז בכושר הנוכחי של סטרול וג'אנו לא מגיע לרמי אליהו ולאלול לקבל זימון? בכושר הנוכחי של החלוצים בארץ לא מגיע לאליה לקבל זימון? לדעתי אחד מהם(לפחות) חייב להיות בנבחרת כי אם לא, שאף אחד לא יתפלא שנהפוך לליגה סקוטית עם שניים - שלוש קבוצות בלבד עם רמה גבוה כי כל השחקנים יעברו למכבי/הפועל ת"א ומכבי חיפה כי רק ורק משם אפשר להגיע נבחרת מקבוצות בארץ.................
גם ככה זה קורה.. ואם יגיעו לנבחרת דרך ב"ש זה יעשה אותם או את ב"ש טובים יותר? לא ישירות.... אם יקבלו ניסיון, וישחקו, אז אולי ישתפרו.... בקיצור מה שאני רוצה להגיד זה שגם אם אלול יקבל זימון לנבחרת תוך שנתיים הוא יהיה באחת הגדולות ומה שאמרת על הליגה הסקוטית יקרה כך או כך... חוץ מזה שסבג לא הוזמן כשראשון היו ראשונים אלא לקראת אמצע השנה שנילסן חיפש "מהפכות"....
משה, אני איתך גם מהפועל פ"ת לא זומנו בםמון שחקנים על אף הכושר המעולה שלהם בזמן חלק מהמשחקים אפשר לתת לדוגמא את יוסי רוזן שכובש וכובש... ולא זומן נגד מלטה וגם את מוטי קקון כשהיה בשיאו, והוכתר למלך השערים ולא זומן.. ועוד דוגמא מאוד תמוהה - למה לא זומן שביט אלימלך לנבחרת כשהיה בשיאו באירופה?
נראה לי המערכון שעשו בזמנו ב"אופסייד" על הנושא הזה צדק... ולמי שלא ראה - לפי ספי ריבלין, נילסן לא זימן את אלימלך כי הוא לא יכל לבטא את השם.. בגלל מבטאו הדני (אלימלץ')
אוואט באמת כבר הוכיח יותר מפעם אחת שהוא לא צריך להיות שוער נבחרת. השוערים שלדעתי כל אחד מהם ראוי להיות השוער הראשון בנבחרת הם: שביט אלימלך, קורנפיין ושטראובר.
אם אתם חכמים כאלה........ תענו לי על השאלה! למה בן חיים שהוא מתקרב להיות הבלם מספר 1 בארץ! בכל הזמנים! ועכשיו הוא בקושר שיא! יותר מכולם! למה הוא רק בספסל של הנבחרת?! כי הוא צעיר? כי גרשון ובנאדו פעם היו טובים?!
כי בן חיים עם כל הכבוד לא שחקן כזה טוב כמו שאתה מתאר אותו. והוא עדין לא מגיע לרבע מהיכולת ניסיון מנהיגות או כל דבר שנחוץ מהשחקנים שציינת. הוא צריך עוד להתבשל הרבה. ואי אפשר שכל שחקן שקצת משחק טוב או עושה משהו יקבל זימון לנבחרת ובטח שלא יפתח ישירות בהרכב. בן חיים כישרון טוב.. וגם זה אולי.... כרגע הוא שחקן טוב לא יותר מיזה.. יש הרבה יותר טובים ממנו וזה כל החוליה האחורית של חיפה ושל הפועל ת"א
אם אתם לא רואים אז אני יספר לכם! בן חיים פי 2 יותר טוב מגרשון ובנאדו ביחד! והוא רק על הספסל של הנבחרת! מי שבא למשחקים רואה איך בן חיים רץ לכל כדור ונותן את הנשמה! לא כמו גרשון ובנאדו שמשחקים 90 דקות ואפילו לא רצים! הם בקושי הולכים!
בן חיים בלם בינוי מינס. בנאדו גרשון חרבי ודומב ברמה הרבה יותר גבוהה ממנו. הוא בלם ליגה לגיטמי לא מצוין ולא גרוע,בנאדו וגרשן הם ברמה אחת מעל כולם,מאחוריהם דומב וחרזי. ואחריהם יניב אלול ותמיר בן חיים.
ושוב לא מזמינים שחקן מהקבוצה אם ההגנה הכי טובה בליגה למרות שיניב אלול ממשיך להצטיין ומעדיפים להזמין שחקן(אבי סטרול) שבאשמתו ספגה הקבוצה שני שערים בשבת ושהוא ממשיך את הכושר הגרוע של תחילת העונה. עכשיו תגידו לי אם המצב היה הפוך(אלול היה משחק במכבי ת"א וסטרול בהפועל ב"ש)סטרול היה מוזמן.