ביזיון בנבחרת כנסו!!!!!!!!!!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏11/10/02.

1. RVN Member

ברדה ובלילי לא מספיק טובים כדי להיות בנבחרת.
    כפיר אודי ואומרי אפק צריכים להיות החלוצים הם הרבה יותר טובים.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יוגב הרגעת סטרת את עצמך.
    אתה טוען שצריך דבק אבל אתה שוכח שבנין/נמני/רביבו/ברקו יפרושו השנה לכל היותר שנה הבאה אז מה תעלה את רוב האולמפית במכה אחת לבוגרים עוד שנתיים?
    אתה צריך לשלב לאט לאט שחקנים מהאולמפית.
    ואם אתה לא תיתן צאנס לשחקנים אחרים בליגה בועד שנה/שנתיים כשנמני ובניין יפרשו איך תדע את מי לשים במקומם?
    רק מהאולמפית?
    בשביל זה צרכים לתת צאנס לרוזן במקום בנין,להכניס בהדרגתיות את טן וברדה לבוגרים.
    לתת אנס לשחקנים שכרגע בכושר שיא כמו יניב אלול ורמי אליהו כמו יוסי רוזן ויוסי אבקסיס ולהפסיק לתת לשחקנים כמו ג'אנו,נמני,בנין שהם ביכולת ירודה ולא בכושר לשחק.
    לסיכום זה הזמן לתת לשחקנים מהאלמפית+שחקנים חדשים השתלב אם עכשיו לא יבוא השינוי אז מתי?

3. Davidinho Member

שקט, שקט, עשית את הפאשלה שלך, אוחיון!!!!!!!!!!!!!!!!
    אם מכבי פ"ת (למשל) הייתה מוליכה את הטבלה ולא שולחת נציגים, היית שותק, נכון? חוץ מזה, אני לא חושב שיש שחקן בב"ש שבאמת יכול (כרגע) לשחק בנבחרת... אם יש שחקן שהוא לא משלוש "הגדולות" שבאמת ראוי לשחק בנבחרת (וזו דעתי), זה יוסי רוזן מהפועל פ"ת. הבנאדם נמצא בכושר טוב מאוד, הוא צעיר, כשרוני, ויש לו עתיד מבטיח מאוד בכדורגל.

4. Ilan Member

עם כל הכבוד ליוסי רוזן, אם הוא דור העתיד שלנו, אז אנחנו בבעיה...
    אני חושב שהוא שחקן טוב, ואפילט יכול להחליף את בנין בנבחרת.
    אבל אם הוא התקוות שלנו, והוא אמור להחליף את דור הפלאים הקשיש שלנו, אז אנחנו בצרות.

5. ג'רי בית הלוי Member

תראו, הדור הזה לא עומד לפרוש בזמן הקרוב

אבי נימני חתום על חוזה במכבי עד סיום עונת 2005/2006, ורק עליה למונדיאל תמנע ממנו את הפרישה. רביבו תאב הבצע עומד למצוץ כל אגורה שתינתן לו, וגם הוא לא פורש בשנתיים שלוש הקרובות. אייל ברקוביץ' בכודר מצוין, הואו גם לא כזה שקן. רק טל בנין יפרוש בשנה-שנתיים הקרובות לטעמי.

וגם, איך זה שכולם אומרים שהבחרת הזאת היא ה"מוכשרת ביותר אי-פעם", אבל היא לא הגיעה למונדאיל, בניגוד לנבחרת של 70?

6. bad-boy Member

נכון שכולנו חושבים שנבחרת ישראל צריכה להיות מורכבת
    משחקנים מכל קבוצה, כפי שקיים גם באירופה, אך לא הבחנתם
    בדבר אחד חשוב...באירופה רוב הליגות הן קשות ביותר,
    הרמה של הכדורגל שם היא בכמה וכמה רמות מעלינו, למרות
    שאנחנו מסוגלים להדביק אותם (אבל זה לדיון אחר),
    כמו כן השחקנים שלרוב נבחרים לנבחרת ישראל אלו הם
    שחקנים עם נסיון בלחצים ובמשחקים בינלאומיים,
    הם מכירים יותר טוב יחסית לשאר שחקני הליגה שלא שיחקו באירופה
    את ה"חוויה" הזו, והם יודעים איך להתנהג (הכל יחסי =)),
    אני לא חושב שאברהם גרנט צריך לקחת סיכון שכזה ולבחור
    שחקנים חסרי נסיון במסגרות אירופאיות.

אגב, הצמד בנאדו-חרזי לפי דעתי צריך להשאר,
    הם ביחד כבר כמה וכמה שנים, מכירים אחד את השני
    מצויין על הדשא, והם מתפקדים מצויין, הם שחקנים עם נסיון
    עשיר ויכולת מצויינת.

7. שגיא Guest

זה לא ממש קשור, אבל הנבחרת ההיא ב70 עוד השתתפה במוקדמות באסיה, יש הבדל רב.

בכל אופן, אני מבטיח לך שעוד כשלון בההפעלה לטורניר גדול, היורו ב2004, השחקנים האלה יפרשו מהנבחרת, הם יבינו שהם ניסו, לא הצליחו, וצריכים עכשיו לפנות את מקומם....

ועזוב יפרשו....
    מה, אי אפשר להשאיר שחקן בבית?
    מה קרה, בגלל שלמישהו קוראים טל בנין הוא צריך להיות בנבחרת? לא!
    הגיע הזמן שמאמנים יהיו קצת יותר אמיצים, ויעזו להגיד לשחקנים, לא בדרך נוקשה מידי, שהם לא רואים אותם משתלבים בסגל, שהיכולת שלהם כבר לא מתאימה לנבחרת, וכו'.
    אחרת אנחנו ניתקע עם אותם שחקנים עד גיל 40,....

8. Roy Member

אכן כן
    צריך להגיד לטל בנין תודה רבה ושלום, לארגן משחק פרידה נחמד, וזהו....
    הבחור הרבה מעבר לשיא
    אבי נמני בינתיים לא מראה שום סיבה למה הוא בסגל אחרי פתיחת עונה איומה
    זה שקוראים לו נמני לא אמור לתת לו להיות מוזמן אוטומטי

גם בניון בכושר לא הכי טוב אחרי שהוא לא מקבל דקות משחק בסנטאנדר, ובכל זאת משחק, אפילו שמבחינת גרנט בכר נופה בגלל שהוא לא משחק בקבוצה שלו, סנטאנדר גם כן...

בסה"כ- כמו שאמרתי, כל משחקי האימון היו ממש ממש סתם....
    בשביל מה גרנט הבליט את אודי אפק וזנדברג, אם ברגע האמת כשבלילי מוחלף, לא אודי הוא זה שנכנס, ובמקום לתת לאפק או זנדברג להשתפשף קצת במקום רביבו, נמני חסר הכושר הוא זה שנכנס

9. ג'רי בית הלוי Member

אבי נימני באמת לא ראוי להיות עכשיו בסגל הנבחרת, כי הוא לא בכושר.

10. the_secand Member

מה עוד נימני צריך לעשות כדי להוכיח שהוא השחקן שבכל מהלך שלו יכול להכריע משחק ואיך אתה לא מתבייש לדבר על לירן?
    השוער הזה נתן את הצגה הכי טובה של שעור ישראלי נגד חיפה
    ולמה אתה לא בא בטענות שבניון בנבחרת הבחור לא רואה דקות משחק בספרד
    וגם שהוא משחק הוא מטיא כמו טירון

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נמני לא בכושר וזאת עובדה רוצים להחזיר אותו לכושר בשביל זה יש קבוצה בזמן שהוא חוזר לכושר תיתנו למישהו צעיר צאנס בנבחרת.
    בעניין שטראובר אז הוא נתן הצגה מול חיפה אתה מתאר את זה כהצגה הכי גדולה של שוער אי פעם בישראל(בכלל לא מגזים)אז שבוע מאוחר יותר הוא נתן את ההצגה הכי גררעה של שוער ישראלי באופ"א,כשחטף שני גולים מסכנים אז כמו שאסור להיות בעננים מתצוגה אחת טובה אסור להכניס אותו לקבר בגלל משחק גרוע הוא שער בינוני הרבה פחות טוב מאלימלך,קורנפיין,ואואט.
    bad-boy
    אתה אומר שצריך להזמין מהקבוצות שמשחקות בגביע אופ"א כי יש להם ניסיון ואיך הם רכשו את הנסיון אני מבטיח שלא ממשחקים באופ"א אלא ממשחקים עם הנבחרת ככה יעשו למוזמנים החדשים.
    מישהו כאן טען שאני מדבר על להזמין רק שחקני הפועל למרות שהתחלתי בזה שלא מזמינים מהפועל באר שבע שחקנים אני בהחלט חושב שלרוזן יש מקום בנבחרת,ככה גם לקורנפיין ועוד........

12. the_secand Member

בסדר כניראה שנסחפתי פשוט עיצבן אותי שלא מעריכים אותו
    עכשיו לגבי המשחק בגביע אופ"א אם תסתכל טוב תיראה שהגול הראשון
    לא אשמתו בסדר הוא יצא לא טוב אבל בכל זאת הכדור היה נחות לא בידיים אם לא בן חיים שהסיט את הכדור וגם זה לא היה נכנס אם זה לא היה פוגע באבי סטרול
    עכשיו בגול השני נה אתה רוצה ממנו? זה טעות של גדי ברומר בלם כמהו אם כל כך הרבה נסיון היה צריך להעיף את הכדור לחוץ

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע אני לא בא להתעסק בשטראובר,אלא בשאלה איך יכול להיות שמוליכת הטבלה לא שולחת שום נציג לנבחרת בעוד הקבוצה במקום ה6(אמצע טבלה)שולחת 4 לא בכושר,איך יכול להיות שדווקא בתקופה הזאת שצרכים להכניס צעירים לנבחרת ולהתחיל לשלב שחקנים חדשים לנבחרת מוזמנים שחקנים משלוש קבוצות בלבד.

14. Roy Member

משה, אתה צודק בעיקרון של מה שאתה אומר, אפילו שאני אישית חושב שאין בב"ש יותר מדי שחקנים ראויים, ועדיין אי אפשר להתייחס אליהם אחרי 4 מחזורים כאל "מוליכת הטבלה"....

אני בטוח שלפני שנה בתקופה כזאת לא היית בדיוק מעוניין לראות שחקנים מ"מוליכת הטבלה" עירוני ראשל"צ...

אני חושב שהמצב שקאדר השחקנים המוביל בארץ הוא בשתי התל אביביות ומכבי חיפה הוא מצב לא טוב
    אפילו אם יש שחקן בב"ש בעל כישרון להגיע לנבחרת ביום מן הימים, מן הסתם הוא יגיע לשם דרך אחת משלושת הקבוצות הנ"ל, אחרי שלא תעמוד בפיתוי הכסף ותשלח אותו צפונה מב"ש...

לזה אני אשמח אם תגיב

15. Man in Red Member

יניב אלול - שחקן צעיר מוכשר מאוד לא פחות טוב מסטרול שלא לומר הרבה יותר טוב

סתיו אלימלך - בכושר מצוין הרבה יותר טוב משל טל בנין יש לו ניסיון בנבחרת והוא גם משמש הקפטן של הפועל ב"ש בהחלט שחקן מנוסה שיכול לעזור ולההביא הרבה רוח לחימה

אליניב ברדה - כיום אחד החלוצים הכי טובים בארץ משמש כקפטן הנברחת האולימפית בעל כושר פריצה מצוין חכם וזריז מאוד יכול להשתלב טוב עם ברקו רביבו ובניון

כבר 3 מועמדים ממובילת הטבלה..