???????? אני לא ראיתי פחות ילדים רעבים במדינה, ואתה?. ביבי היה גרוע, בזמן שהבורסה שוברת שיאים, למיליון וחצי ילדים אין מה לאכול בבית!. אז על איזה עובדות אתה מדבר?.
אני לא רואה ילדים רעבים בכלל. שוב, די לנפנף בסטטיסטיקות המזוייפות האלה. אם היו בארץ 700,000 ילדים רעבים, סביר להניח שהייתי רואה בהליכה ממוצעת במורד הרחוב 4-5 ילדים מחפשים אוכל בפחי הזבל. סביר להניח שהיית רואה 10-20 קבצנים בתחנה מרכזית, וסביר להניח שלפחות אנשים בארץ היה פלאפון ודי.וי.די בבית. שלא לדבר על זה שמדי פעם היית שומע בתקשורת על תינוקות מסכנים שמתו בגלל הרעב הכבד. רעב זה מה שיש ברואנדה, לא פה, מקום בו רעב זה מי שלא אוכל 3 ארוחות מלאות ביום. בינתיים, יותר אנשים במגזר החלש מצא עבודה, הצמיחה הכלכלית תיתן לאורך זמן את אותותיה בכל שכבות החברה (במיוחד אם אולמרט ושרון ישכילו להמשיך במדיניות נתניהו) וקופת המדינה מתמלאת, נס בפני עצמו.
גם אני חושב שביבי היה טוב כשר אוצר. הוא, בניגוד לכל יתר שרי האוצר הקודמים, באמת עבד, פעל ושינה דברים. ראינו איזושהי מגמה חיובית וצמיחה, ואם הוא היה ממשיך לכהן כשר אוצר, המצב היה עוד משתפר. אני לא מי יודע מה מאמין ל-700,000 רעבים וכל הנתונים האלה, אני חושב שביבי היה פותר הכל בסופו של דבר והכלכלה ההישראלית הייתה מתחזקת. אין לדעת איך אולמרט יהיה כשר אוצר, אבל אין ספק שלביבי היה ידע כלכלי ויכולת שאין לאולמרט.
נכון, כי בתקופה שלו סבלנו מהאינתיפאדה הראשונה, מהסכמי הפשע של אוסלו, מהפיגועים שבאו אחרי אוסלו, ובתקופתו גם פרצה האינתיפאדה השניה. אממ או שבעצם הפוך? אולי דווקא תקופת כהונתו היא התקופה הכי שקטה ב15 שנה האחרונות? אז מה אתה מציע? לקחת מהעובדים המשכילים שקורעים את התחת עוד כסף ולהעביר אותו לפרזיטים/טיפשים? (בינתיים המדינה לוקחת חצי משכורת פחות או יותר, לידיעתך). נכים צריכים לקבל עזרה מהמדינה, זה נכון. אבל כל מיני ויקי כונפות פרימיטביות עם ילד אחד בכלא וילדה אחת שרמוטה - שייחיו ברעב מבחינתי. STRETFORD http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx לגבי ההתפטרות שלו - התאכזבתי ממנו מאוד בעבר כשהוא לא מימש את איומו להתפטר אם לא יהיה משאל עם, אבל טוב מאוחר מאשר אף פעם לא. את הקול שלי בבחירות הוא יקבל. היידה ביבי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
כל היום אני שומע העשירים,ביבי לטובת העשירים,יש כמה משפחות שנהנות מביבי וזהו ועוד, אנשים צריכים להבין כמה דברים: א.הם לא גנבו מאף אחד,מי שעשיר ובמיוחד המשפחות החזקות בישראל עשו זאת בזכות. ב.העשירים הם משלמי המיסים הגדולים ביותר בישראל. ג.אם המשפחות הגדולות(לדוגמא שטראוס,אריסון)יחליטו לסגור את הברז,העסקים שלהם,לא להשקיע בעוד מקומות בישראל האבטלה בישראל תצמח פי כמה וכמה. ד.העשירים והעסקים שלהם הם הגלגל המניע של הכלכלה. ה.ההטבות של ביבי הן לא כי הוא חבר של העשירון העליון אלא בכדי לעודד השקעות נוספות מצד הגורמים בארץ ומצד גורמים בחו'ל,השקעות = מקומות עבודה = כסף לעובדים. ו.אנחנו מדינה שיש בה יותר טלפונים סלולרים מאנשים. ז.כל מי שהיה או עדיין בצבא יודע כמה כמויות של אוכל נזרקות לפח בכל יום,האם מישהו עושה משהו בנידון? ח.האם מישהו פה שמקלקל את ביבי שאל את עצמ מה אני עשיתי/המשפחה שלו לטובת האוכלוסיה החלשה יותר? ט.ויקי קנאפו,מעשנת מלבורו אדום(אני לא מעשן אבל אני חושב שזה יותר מ 15 שקל לחפיסה,כמה כיכרות לחם אפשר לקנות בזה?חלב?גבינה?)יש לה טלפון סלולרי,צובעת את השיער.....מבינים?
עזוב את זה, יש בסיסים שזורקים טונות (בלי הגזמה) של אוכל בשבוע, ובכמה מוצבים שראיתי המקררים מתרוקנים ככל שהשבוע מסתיים.
הבזבוז כסף העיקרי בצבא הוא ממש לא על אוכל... נסו תפקידים ותקנים מיותרים של כל מיני נגדים וקצינים. נסו שיפוץ בעלות 3 מליון ש"ח ללשכת אלוף פיקוד מרכז פה בנווה-יעקב... נסו בניית בסיסים חדשים במקום צמצום... נסו את חדרי האוכל במודיעין וחיל האוויר שרק הבנייה שלהם עלתה מליונים על גבי מליונים. ובעיקר נסו את ההתנתקות שאם לא היינו צריכים להפעיל כוחות צבא בשביל לבצע אותה (כלומר אם האזרחים היו מצייתים לחוק) היינו יכולים לסגור את סל הבריאות ולתקצב כמו שצריך את העניים שבאמת צריכים את התקציב ולא יכולים לעבוד - לכמה שנים טובות.