בטיס וויאריאל עושות היסטוריה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י ASROMA, ‏29/7/05.

1. Jose Mourinho Member

מי הבקיע לבטיס נגד מונאקו?

2. Barcik Member

אדו הבקיע.

3. ASROMA Member

אוליביירה כבר יחזור במשחק הבא ובטיס זו קבוצה אחת ההתקפיות הטובות ביותר שיש בספרד , היציאה שלהם מהגנה להתקפה הוא אחד המהירים באירופה , ראה דוגמא ה3-3 אצל ברסה בשנה שעברה עם 10 שחקנים 80 דקות!
    אני בטוח ביכולת של בטיס להשיג שער חוץ בצרפת ולגמור את הסיפור.

4. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא בטוח שבטיס ינסו בכלל להשיג שער חוץ בצרפת. לעומת מונאקו שכבר ביקרה בשלב הגבוה ביותר של המפעל לא מזמן, בטיס מגיעה לראשונה אם אני זוכר נכון, וכשאתה לא מנוסה אתה בעיקר בועט ליציע ומתפלל לטוב.

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/05
  5. tiktin Member

כמו שהוא אומר.. בטיס היא קבוצה התקפתית.. אין מצב שהם ישחקו על תקו. הם יעלו לשלב הבא עם ניצחון.

6. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

בטיס היום בערב תתייצב בסטאד לואי ה-II נגד מונאקו עם יתרון 0-1 מהמשחק הראשון. סביר להניח שהיא תתגונן ותתבסס על מתפרצות, והיא תשאף עידוד מכך שהחלוץ המסוכן של מונאקו, חבייר ארנסטו צ'בנטון, פצוע ולא משחק.
    לדעתכם היא מסוגלת לא להפסיד היום?

7. Yeste Member

היום בשעה 9:55 (שעון ישראל) תתארח בטיס באיצטדיון לואי ה -2 לאחד המשחקים החשובים ביותר בהיטוריה של המועדון ,אם לא החשוב שבהם.
    לאחר ניצחון 1-0 במשחק הראשון (משער של אדו הברזילאי בתוספת הזמן) מאמינים בבטיס שאפשר לעשות את זה.
    הפעם,בניגוד למשחק הראשון,ריקרדו אוליבירה ,מלך השערים של הקבוצה בעונה שעברה עם 22 שערי ליגה ,יעמוד לשרותו של לורנצו סה פרר.למעשה ,כול השחקנים הבכירים של בטיס מגיעים למשחק הזה כשהם ב- 100 אחוזי כשירות.
    מנגד,מונאקו תחסר את החלוץ הטוב ביותר שלה ,חאבייר צ'בנטון האורגוואי.

Monaco:
    F. Roma; Maicon, Squillaci, Modsto, Evra; Zikos, Gerard; Kapo, Sorlin, Meriem; Adebayor.
    מחליפים:
    Warmuz (p), Biancarelli (p), Perez, Cubilier, Bernardi, Maoulida, Gigliotti y Camara

Real Betis:
    Doblas, Melli, Juanito, Rivas, Luis Fernandez; Joaquin, Assuncao, Rivera, Miguel Angel, Edu ;y Oliveira
    מחליפים:
    Contreras (p), Oscar Lopez, Nano, Castellini, Varela, Fernando, Xisco y Dani

http://img50.imageshack.us/img50/4183/recorte1qp.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/05
  8. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר כבר לדבר באופן כמעט ודאי על עוד שנה של 4 נציגות ספרדיות בצ'מפיונס ליג.
    2-2 בין מונאקו לבטיס, אוליביירה העניק לבטיס את שני השערים ששווים הרבה מיליונים. מתוכנן חיזוק? כי קשה לי להאמין שבטיס יכולה לעשות משהו מעבר למקום 3 וגם זה בדוחק. למרות שזה תלוי-הגרלה.

9. Barcik Member

האם בטיס הזיקה בזאת לעונה שלה? נחייה ונראה.

10. Jim_Magilton Member

הזיקה לעצמה בליגה? לא, היא לא מכבי ת"א, היא תדע איך להתמודד בשתי החזיתות גם יחד ולעשות את הסוויץ'. להיות בשלב הבתים שווה הרבה כסף ויוקרה וזה רק יכול לעזור לקבוצה בסדר גודל של בטיס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/8/05
  11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://wmh.walla.co.il/archive/145948-4.Xxx

ויאריאל הצליחה לעשות גם היא היסטוריה משלה כאשר ניצחה (שלא בצדק) את אברטון 2-1 .
    בדקה ה20 זה נראה גמור כשסורין כבש את ה1-0 לצוללת הצהובה.
    מאז החברה של דיויד מוייס התעוררו ולחצו ולחצו ורק בדקה ה70 מיקל ארטטה הספרדי שגדל בברצלונה כבש מבעיטה חופשית נהדרת, הלחץ של אברטון המשיך והמשיך והם היו קרובים לשער השני , וגם השיגו אותו משער נגיחה של דנקן פרגוסון , אבל השופט האיטלקי הטוב בעולם פייר לואיג'י קולינה פסל אותו שלא בצדק.
    איך שהשעון סגר את הדקה ה90 ויאריאל יצאה למתפרמת קטלנית עם סורין שפרץ משמאל והוציא רוכב נהדר לפיצ'צ'י דיוגו פורלאן שלא התקשה לגלגל פנימה ולשלוח את ויאריאל לשלב הבתים של הצ'מפיונס ליג (ההגרלה הערב ב17:00)

12. ראול Member

לא יודע מה איתכם, אבל אני כל כך מחכה לבטיס-ליברפול.

יש הימורים?

ארתור, 5 על האדומים.

13. Roberto Baggio Member

אני מחזיק אצבעות לבטיס....ליברפול סתם פוקסיונרים , אפשר לנצח אותם.
    גם לויאריאל יהיה משחק מעניין אבל בטיס-ליברפול יהיה יותר מעניין כי שתי הקבוצות באותה רמה פחות או יותר. אני מקווה ומאמין שבטיס ינצחו בדרבי הספרדי שלהם.

14. tiktin Member

מה קרה לכם תגידו? מה עם וויאריאל-מנצ'סטר?!? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx