ללמוד למבחן זה שטויות אבל למשל העונה היה לטוטנהאם משחק ביום כיפור ועם כל האהבה אליהם בחרתי לא לצפות למשחק ולשמור על הצום האם זה הופך אותי ללא אוהד? אני חושב שלא אי אפשר לשפוט אף אחד עד כמה הוא אוהב את הקבוצה
כיפור זה משהו אחר לגמרי, זה דת..בסדר. אבל אם מישהו מעדיף זיון\ללמוד למבחן, על פני לראות את הקבוצה, זה אומר עד כמה הקבוצה חשובה לו, לא?
ערן אתה כל הזמן נכנס לביצה הזאת ומנסה לקבוע סטנדרטים... לא אתה תקבע לכל אחד אם הוא אוהד אמיתי או לא, שכל אחד יקבע לעצמו את הסטנדרטים, לכל אחד יש את החיים והשיקולים שלו תפסיק לשחק אותה יותר מדי. זה ברור שמשעמם לך אז תמצא לך איזה איזה עיסוק או חוג. או משהו.
כעיקרון... מבחן אפשר בהתאם למשחקים לתכנן מתי לומדים, אבל כמו לירן גם אני לא מאמין ב"קריטריונים לאהדה", די ילדותי לקטלג ככה.
בפטיסטה בקופה שחקן מצויין. בפטיסטה בארסנל שחקן אפס. מה זה אומר על הליגה האנגלית ועל הקופיקו בדרום אמריקה? כל אחד שמה (וזה רק מהגמר, שהוא המשחק היחידי שראיתי) חושב שהוא אלוהים ומנסה לעבור חמישה שחקנים, וספרייז. מאבד את הכדור.
מה הפואנטה שלך? כן, כל אחד מנסה לעבור 5 שחקנים, ממש גאוני מצידך. וחואן ורון לא שחקן ענק?לא הצליח באנגליה.אז? כן, אולי הכדורגל בקופה אמריקה משעמם לטעמך, אבל איפה הכדורגל של ברזיל וארגנטינה ואיפה אנגליה.
א'.לא בטוח.את ברזיל לא היינו עוברים, את ארגנטינה אולי, למרות שהם פייבוריטים. ב'.היא(אנגליה) הייתה מוכתרת לנבחרת הכי משעממת בטורניר. הכוונה במשפט שלי הייתה להביע את הזעזוע שלי מהכדורגל של נבחרת אנגליה, ולהשוות אותו לזה של ברזיל וארגנטינה, זה פשוט חטא.
גורג' להוציא את הגביע העולמי האחרון,בדרך כלל,בכל טורניר,המשחקים הזכורים ביותר,הדרמתים ביותר,אלו שתמיד נזכור,הם אלו שאנגליה היתה מעורבת בהם וגם בזכותה ובזכות המשחק שלה הם זכורים לטובה. אז אני מבין שזה הטרנד החדש לרדת על נבחרת אנגליה והכדורגל שלה אבל לא צריך להגזים.
הכדורגל של נבחרת אנגליה בשנים האחרונות(הרבות) הוא שעמום אחד גדול, כדורגל שבלוני, הגבהה אחר הגבהה, סגל השחקנים תמיד היה מהטובים בעולם, הנבחרת תמיד הייתה רחוקה מכך, לא לחינם 40 שנה אנגליה לא זכתה בשום דבר, ואם הכדורגל המשעמם(מרדים יש לומר) ימשך, אז הספירה רק תמשיך, כמו זו של השכנים שאנחנו כל כך מפחדים מהם.
אופטימיות אנגלית במיטבה מקסיקו הייתה לוקחת את אנגליה, אין לי ספק בזה, מקסיקו משחקת כדורגל שמח, התקפי ויפה, בעוד אנגליה משחקת שבלוני להחריד. ושום מילה על ברזיל וארגנטינה
מקסיקו נבחרת מצוינת, זה לא אמור להפתיע אותך, בטח ובטח שהמשחקים שלה(גם במונדיאלים) הרבה יותר מהנים מאלו של אנגליה, אבל - אני מאמין שאנגליה הייתה מכתיבה את הקצב המרדים, מה שהיה גורם לשחקני מקסיקו לעצום עיינים, עד שכדור גבוה לרחבה, וטרי/קראוץ'/נוגח אחר היה קובע 0-1 משעמם.או פנדלים והביתה.
לא חושב,אני אישית מאמין שמקסיקו הייתה נותנת את הנשמה בשמחק כזה, ומנצחת 2-0 בערך. מקסיקו הייתה משגעת את האנגלים אם הכדורגל ההתקפי שלה, ולא האנגלים הם אלה שיצליחו להרדים אותה