כמה שאני אוהב את eBay, השגתי כרטיס ל-MUSE בוומבלי ב-16 פאונד במקום 37.5 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx
בפורום האיטלקי, רק שאתה תסתכן שם בהשעייה לשבוע. אבל לא נורא יש תקדים, שהשעיות מתבטלות אחרי יום וחצי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
בדיוק כשאני חורש את האוסף המדהים שלהם בדרך לעבודה כל יום. מי שלא מכיר את סווייד מוזמן להתחיל מהאוסף שלהם, Singles, מופתי. לצערי אנדרסון בטח יבצע רק שירים מאלבום הסולו (המאוד בינוני) שלו.
ראיתי שגם ג'טרו טול מתכננים מספר הופעות. אם לא יהיה יקר מדי, אני שם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
הסמיתס,קליפ שצולם בסלפורד,גשום,בתי מועצה,חומות עם לבנים חומות וטיפה ירוק, מנצסטר האפרורית של אמצע שנות ה 80, רובי בשבילך,תכין את הסבון: http://www.youtube.com/watch?v=yx6dHmYD6c8...related&search=
איזה כיף. לך תסביר... אני רואה כתוב בשלט STRANGEWAYS ורוצה שתסביר לי סוף סוף למה הנהג אוטובוס הוריד אותי בבית סוהר. אני יודע שיש בית סוהר עם שם כזה במנצ'סטר אבל יש גם שכונה כזאת ? פשוט אני לא זוכר לאן נסעתי (אולי לשוק פקיסטני).
אין שכונה כזו עד כמה שאני יודע,בית הסוהר נמצא ממש סמוך למרכז העיר והאיזור מכונה כך, הרחוב של הכלא אם אתה מגיע מכיוון bury new road או מהכיוון של העיר מהמנצסטר איבנינג ניוז ארינה יש ים של חנויות של פאקיסטנים,חנויות ספורט,פלאפונים,בגדים, לשם כנראה נסעת, צמוד לכלא יש או יותר נכון היה כי הוא נסגר המפעל של הבירה המנצסטרית בודינגטון.
אני זוכר את העובי של החומות עד היום... אגב,אתה עדיין בבית קיפי ? יש עוד נזלת ? ומה קורא בשטח המיני ? יש פגרה עכשיו אפשר לצאת עם בחורה. לא הכל בחיים פרגוסון !