וואיי זה הסוג היחיד של מוזיקה שאני פשוט לא יכול לסבול...איזה בושות לקבוצה :| אפשר לחשוב שגאידמק לא יכל לשכור מישהו יותר טוב כדי לשיר את זה :"S
"על הקווים של בית"ר, עומד מזרחי על המשמר ומנגד רץ כצבי, דיו דיו יואב זיו מירוסביץ ובוטאנג, נתנו לקלבר שוונקי פס עמית עמית בן שושן ויצחקי, טוטו גם, שלישיה המובילה את בית"ר לתהילה" מדהים ממש ,המילים של הבית הזה , "גאונות" מי שכתב את השיר ,אני מהמר על עוזי גופיה ,ובעזרתו של נומה , ואחרי זה מתפלאים שהבבונים מהמזרחי נמחצו ביציע .
האמת שזה שיר שאלתרמן כתב ביחד עם טשרניחובסקי אבל הוא התעקש בצוואה שלו לפרסם אותו רק לאחר שבית"ר ירושלים קבוצתו האהובה תזכה ב-5 אליפויות.
השיר של בית'ר באליפות הראשונה שלהם ב 87 היה אחלה שיר, השיר של נתניה עם שלמה ארצי היה נחמד, של מכבי חיפה ב 94 נחמד, אבל אין על 3 שירי כדורגל בארץ, האחד שיר האליפות של הפועל ת'א מ 81,שיר שעלי מוהר כתב אם אני לא טועה(הנה הם באים,השדים האדומים הפועל ת'א הפועל ת'א) והשניים האהובים עלי מכולם,לא שירי אליפות אלא שירי אהבה על כדורגל של הרצל קביליו ז'ל שוער העבר של מכבי יפו והפועל ירושלים, האחד זה עוד שבת של כדורגל והשני זה יפו,אני עוזב אותך היום כשהוא עבר לאחר שנים רבות ממכבי יפו להפועל ירושלים,ממש אפשר לחוש בדמעות שלו כשהוא שר את זה, היה אחלה שוער ואחלה זמר.
סטרטפורד- שכחת גם את המנון הכדורגל ,שחיבר הגדול מכולם שאול אייזנברג ,או בכינויו שאוליקו שקרניקו . אל אל הפועל, מכבי מכבי ,יאלה יאלה יא ביתר ,זהו כדורגל ,שמור לי על הרגל - האיש גאון ,גם גאון ,גם שקרן,ועכשיו נהיה סופר .
נייס סטרטפורד. הציטוט שהכי הצחיק אותי היה הציטוט הבא: Leyton Orient v Forest: Leyton fans: "You're not famous anymore!" Forest comeback: "You're not famous anyway!"
וואו, רק עכשיו ראיתי שהגבת על זה, סתום ת'פה אחד מהסרטים הכי מצחיקים שראיתי בחיי, אם לא המצחיק ביותר. הזמנתי אותו לפני כמה חודשים ב Vod, רק בגלל שז'רארד דפרדייה כל כך מצחיק, אבל לכזה דבר לא ציפיתי בכלל, תשאל את ההורים שלי, הם לא יכלו לישון מרוב שהתגלגלתי מצחוק, פשוט גאוני :aaarofl: .כמובן שעם המזל שלי, יום למחרת אני פותח את הטלוויזיה, ומגלה שאוטוטו מתחיל הסרט חח. רק אתמול ראיתי לראשונה פוטבול פאקטורי, ואני חייב לומר(אולי בלהט הרגע) שהוא יותר טוב מגרין סטריט.פשוט סרט מצוין!