בחצר המלכות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏28/8/05.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

תודה! אני מזמן אומר - הם פשוט בזבוז של מקום בפרמיירשיפ. קבוצה בלי הסטוריה, בלי קהל, בלי מסורת, בלי שחקנים, בלי כדורגל יפה, בלי כלום! פשוט ערימה של כמה עשרות אנשים שתופסת מקום!

את צ'ארלטון אני גם רוצה לראות בחוץ, בשביל איצטדיונים ריקים יש לי את ליגת העל. שפילד\ווסטהאם הרבה יותר כיף לראות.

2. אבו Member

אה? אני כמעט אף פעם לא רואה קרחות בואלי.

3. George Best Member

?
    תן לי שם של שחקן אחד שעזב את וויגאן בקיץ.
    אף שחקן שלהם לא עזב, הסקי, ביינס הנהדר, קמארה, לנדאזט, יש להם שחקנים טובים, גם שוער טוב כמו קירקלנד, לא מבין מה אתה רוצה.

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

את צ'רלטון אני דווקא אוהב, מי שאומר שאין להם קהל מוזמן לקרוא על מאבק האוהדים להצלת הוואלי ב92. חוץ מזה אני מאוד מעריך את פארדיו, לבטח יותר מניל וורנוק האידיוט.

אריאל, כבר שכחת איפה צ'ימבונדה שיחק בעונה שעברה? וגם ג'ייסון רוברטס (חלוץ מצוין לדעתי) עבר לבלקבורן.

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/07
  5. spurs229 Member

http://img112.imageshack.us/img112/5948/tablepredictionoj6.Xxx
    נחייה ונראה

6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'ימבונדה, ג'ייסון רוברטס, ג'ימי בולארד?

7. Pipe Member

מה עם ג'ימי בולארד?! ה-שחקן שלהם, פשוט מצוין, שגם היה מצוין בלשון המעטה בפולהאם עד שנפצע בתחילת העונה ל8 חודשים.

8. Wave Member

אני אוהב את וויגאן דווקא, חוץ מהאיצטדיון הדי מוזר שלהם, יש להם גם מנג'ר שאני מאוד מעריך, בטח שהם קבוצה יותר מעניינת משפילד יונייטד

9. Pipe Member

שפילד יונייטד קבוצה עם מסורת,היסטוריה בפרמיירליג, אמנם לא הכי מפוארת, אבל עדין, עם מאמן מטורלל(בצד החיובי[בערך] של המילה), מגרש מאוד ביתי, ועם רוח לחימה. וויגאן, פרט לכך שאני מאוד רוצה שישארו מהסיבות שציינתי, לא עולה על שפילד באף אחד מהקריטריונים האלה.
    למרות שגם אני לא יכול שלא לסמפט את פול ג'ואל. יש בו משהו כזה, אתה מסתכל על הפנים שלו ואומר:"איזה חמוד". חבל שירד ליגה. הוא כמו תינוק כזה שאי אפשר לא לסמפט.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אז קבוצה צריכה לרדת ליגה רק בגלל שאין לה מסורת?

קבוצות צריכות לבנות את המסורת שלהן מתישהו, שפילד בנתה אותו בשנים עברו, אז למה לא מגיע לוויגאן הצ'אנס לבנות את ההיסטוריה שלה עכשיו?

וויגאן לא תירד!!!

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי יש לנו פתיל קצר ו-50 קבוצות שאני מעדיף לראות במקומה של וויגאן. מילא המסורת, אבל גם קהל (אם כי פחות השנה), שחקנים ואיזה סגנון משחק יפה אין להם, כל סיפור הסינדלרה הזאת שמגיעה מהקונפרנס מחזיק בדיוק שנה אחת, מספיק. קבוצות כמו רדינג, גם בלי קהל ומסורת עוד אפשר לראות כי הן לפחות משחקות כדורגל, וויגאן ברוב משחקיה לא מלהיבה במיוחד בלשון המעטה.

צ'ארלטון-שפילד לא הכי עקרוני לי, סתם העדפה פרטית לשפילד למרות כל החיבה לפארדיו.

12. Wave Member

שכחת מהר מדי את העונה הקודמת של וויגאן, העונה המצויינת, למעשה העונה הראשונה של הבחורים של ג'ואל בפרמיר ליג, נתנו יופי של עונה (דומה במשהו לזאת של רדינג) וסיימו במקום ה10. בהחלט מגיע להם להיות בפרמיר ליג.

13. THE STRETFORD END Member

וויגאן עונה שעברה הביאה משב רוח מרענן וטוב לליגה,
    גם שיחקה כדורגל יפה,גם היתה סיפור סינדרלה והצליחה לא רע בכלל,
    תמיד העונה השנייה היא הקשה יותר ופה המבחן האמיתי,זה עושה רושם שהיא בדרך להיכשל בו,
    אבל כמו שכתב לירן,מסורת צריכה להיבנות עם הזמן,אין תרופות פלא מהירות,היא קבוצה חדשה במונחים של הכדורגל,עשתה כברת דרך ארוכה ומרשימה,זו כבר היסטוריה קטנה ויפה.

אין לי בעיה לו תישאר,אז מה אם אין להם קהל אוהדים גדול?גם לווימבלדון לא היה הרבה קהל וכמה שווימבלדון הוסיפה צבע לליגה,
    אחלה איצטדיון,אומנם חדש אבל שומר קצת על צביון האיצטדיון האנגלי מפעם,
    בכלל אוהדי הקבוצות היריבות מקבלות את כל היציע מאחורי השער וזה הפך להיות משחק חוץ אטרקטיבי לקבוצות השונות,והאווירה שם מצויינת.

מעבר לזה,הייתי במשחק של וויגאן ומי שמכרה לי כרטיס בקופה היתה הבחורה הכי יפה שפגשתי בחיים,
    5 דקות עמדתי לאחר מכן סמוך לקופה עם פה פעור ולב שבור רק בכדי להסתכל עליה,לא הייתי רחוק מלחזור ולרכוש ממנה מנוי של וויגאן ולהציע לה להתחתן,
    חבר שלי שעמד לידי היה נשוי טרי,לאשתו קוראים מליסה,גם היא יפייפיה(תשאלו את איסטלנד,הוא יאמת את דבריי)אבל אחרי שהוא ראה את הקופאית הוא הסתכל עלי ואמר לי,melissa who?

לכן אם וויגאן ירדו יבוא פחות קהל ואז תהיה פחות הכנסה למועדון ממכירת כרטיסים,יהיו צימצומים בקרב עובדי המועדון ואז יכול להיות שהבחורה ההיא תאבד את מקום העבודה שלה,היא יכולה לבכות,לא חבל?לא כואב הלב?

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אולי זה יהיה לטובה, תטוס לשם ותציע לה איזה ג'וב כאן בארץ... שיפחה או משהו.

15. Wave Member

או שהיא תתנחם בזרועותייך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx