בחצר המלכות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏28/8/05.

1. AW forever Member

טוב, נו, אף פעם.

2. raanana4ever Member

אני התכוונתי לזה שהרגת את הבנאדם קצת מוקדם...

ואיתי, אווירה שכבר אין בפרמיירשיפ? אני מניח שאתה מתבסס על דברים שאתה קורא, האווירה תמיד היתה ותמיד תהיה, פשוט עכשיו היא מלווה בפחות שיכורים, שזה פלוס לדעתי.

3. AW forever Member

איזה חבר חשב שהוא גילה את אמריקה והביא לי את הספר "קדחת הדשא" של ניק הורנבי בתרגום לעברית.
    עכשיו, יודע שהספר דובר פה רבות, אני רק מבקש מכל מי שלא קרא אותו עדיין, שלא יעיז לעשות את זה בעברית, אלא רק בשפת המקור. ככה יחסכו ממנו המבוכה של לקרוא ביטויים כמו "המנהל של נבחרת אנגליה" (ז"א מנג'ר. הלו? קצת עבודת תחקיר בסיסית לפני שמתרגמים!) ועל נפלאות איצטדיון "הייברי", שהתיאורים שלו נשמעים לי ממש מוכרים מאיצטדיון נפלא שהיה פעם בלונדון, רק שאני חשבתי עד עכשיו שהוא נקרא "הייבורי" ולא "הייברי".
    בקיצור- לא לגעת בתרגום, הוא מוריד את הספר בעשר רמות למטה.

4. AW forever Member

זקוק לעזרתכם, מביני עניין ומנוסים: עשית טעות של כלא, והזמנתי את הבחורה שאני יוצא איתה אליי לארוחת ערב (ד"א, יש לי נסיבות מקילות, כי מראש לא רציתי לקבוע להיום אבל ככה התגלגלו הדברים). אממה, יש היום משחק של ארסנל. יודע שחלקכם התנסה כבר בחוויות דומות, של בחירות קשות.
    בכל מקרה, מהרגע שחילחלה לי ההבנה, הבנתי שאני לא מוותר על המשחק, וזין על הארוחת ערב.
    הייתי רוצה להיעזר במגוון התירוצים שיש לכם כדי להוריד את הארוחה הזו מסדר היום בלי יותר מדיי נפגעים לכוחותינו. תודה מראש!

5. THE STRETFORD END Member

תגיד לה את האמת,
    אם היא תעשה פרצופים,תשחק אותה נפגעת עד עמקי נשמתה שאתה מעדיף לראות משחק כדורגל על פני ארוחת ערב איתה,לא תרצה להיות איתך בקשר בגלל זה תדע שהיא לא בשבילך(איך אני שונא את הפרצופים החמוצים שהן עושות),
    אם היא תבין אותך וגם אם לא ועדיין תוותר לך כי היא יודעת עד כמה זה חשוב לך לראות את המשחק בלי שזה יהיה כלי מיקוח או מוקש בעתיד אז יש פה מצב לקשר בריא עם בחורה איכותית.

6. AW forever Member

זה יפה ונכון, אבל האמת היא לא אופציה.
    זו בחורה שדי מוצאת חן בעיניי, אבל איכשהו יצא שפישלתי איתה כבר כמה פעמים (וחלק מהן גם בגלל הכדורגל) והגעתי למצב שזהו, האשראי שלי אצלה הוא די מוגבל (אם בכלל) ושאני חייב לעשות צעדים בונים וחיוביים כדי להראות לה שאני באמת מעוניין- משם בא הרעיון של הארוחת ערב מלכתחילה.
    אפילו שהשיחה הראשונה שלנו הייתה שיחת כדורגל (לבשתי חולצה של אנגליה כשהתחלתי איתה והיא אמרה לי כמה שהיא שמחה לדבר עם מישהו שאוהב כדורגל כי כל הגברים נעשו כוסיות בזמן האחרון)- היא לא תגלה הבנה הפעם. לכן- תירוצים.

7. THE STRETFORD END Member

לשקר אין רגלים,האמת עדיפה תמיד גם כשהיא נראית האופצייה הכי לא לא מתאימה,
    תקבע איתה לארוחת ערב מחר.

אני לא מחמיץ משחקים של הקבוצה שלי,לא משנה מה מי ומו,זה המשפט ראשון שאני אומר לבחורה שאני יוצא איתה,ככה על ההתחלה אני קובע את העובדה הזו ואין אחרי זה מצבים שכאלה,
    יונייטד מעל לכל.

8. AW forever Member

אויש סטראטפורד, אם הייתי רוצה לשמוע תשובה כזו הייתי שואל את אמא שלי מה לעשות.

9. THE STRETFORD END Member

נו אז אולי כדאי שתתחיל להקשיב לה יותר.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

תדאג שארוחת הערב תתחיל ב 8 בערב (שזה נורמלי לחלוטין), ואז יהיה לך קל להסביר משהו שלא מוגדר "אכזרי" כמו ביטול, וכל עוד יש ארוחת ערב אני מניח שהכל יהיה בסדר.

11. קינג לדלי Member

אני זוכר שהבחורות וגם אישתי בהתחלה היו באות אלי ביציאה של " אז מה יש ? תקליט את המשחק !"...
    יופי חמודה...אני מטייל איתך בחוצות העיר בעוד במקדש בווייט הארט ליין נרקמות מזימות וקווים נחרשים...

לכי לאמא לכי !

12. AW forever Member

אז זהו, הקדמתי אותה לשבע וחצי. ומה שיקרה זה שיצא שהשקעתי והשקעתי, ולא אוכל לקטוף את הפירות של הארוחה וההשקעה ישר... אבל כן, לפחות יש משחק ביד!

13. Claret&Blue Member

ואם לא תחשוב על תירוץ יצירתי, תישאר עם עוד משהו ביד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

14. THE STRETFORD END Member

Claret&Blue
    הקדמת אותי עם היציאה הכל-כך מתבקשת.

נערך לאחרונה ב: ‏21/11/06
  15. AW forever Member