בחצר המלכות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏28/8/05.

1. johnnie walker Member

בספרו "Those Feet", שמנסה לנתח את התפתחות הכדורגל האנגלי בכלים לא קונבנציונליים, טוען דיוויד ווינר כי "האובססיה הלאומית" של הבריטים באותם הימים היתה למנוע מגברים צעירים לאונן. אובססיה זו נבעה מהחשש האמיתי ש"ההפקרות המינית שהביאה לנפילת האימפריה הרומית תביא לנפילתה של האימפריה הבריטית".
    הדיבוק הזה הקיף את כל שדרות החברה הבריטית: ראשי ממשלות דיברו על הצורך במניעת אוננות מגברים צעירים, מחקרים רפואיים שפרסם משרד הבריאות הבריטי הוכיחו קשר בין אוננות לבעיות רפואיות, ומנהלי פנימיות דחקו בנערים להשתתף כמה שיותר בפעילות ספורטיבית מאורגנת - כלומר לשחק בקבוצות רוגבי או כדורגל. הכל כדי שהגברים הצעירים לא יהיו לבד ויתפתו לבצע בעצמם את זממם.
    :aaarofl:

http://www.calcalist.co.il/sport/articles/...3390385,00.html

2. RealStretford Member

זה נותן פרשנות חדשה לשיר האהוב:

Steve McClaren, What a wanker, what a wanker

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

3. George Best Member

4. Dimitar Berbatov Member

קאבר לדייויד בואי כמובן. אחלה של שיר, למרות שאני מעדיף את המקורי.

נערך לאחרונה ב: ‏4/2/10
  5. George Best Member

ידעתי שזה שיר של בואי!המוכר הטעה אותי...

6. Rudess Member

http://news.walla.co.il/?w=/2/1640072
    "מספר שיא של מקרי אנטישמיות ב-2009".

פעם כשהייתי קורא כותרת כזאת הייתי נלחץ ומאמין כמובן ,אבל ברור לי שהעניין מנופח מעבר לכל פרופורציה. ישראל עושה שימוש ציני במונח אנטישמיות כדי להדוף ביקורות לגיטימיות נגדה בעולם. מהכתבה מצטייר כאילו איזה מדינה אנטישמית זאת בריטניה, ואני אומר לכם שזה בולשיט. אני מכיר היטב אנשים בקהילה היהודית ואין שום דבר חריג ב-2009.

אני ממליץ לכם בהקשר הזה לראות את סרטו של יואב שמיר, Defamation (אפשר למצוא ב- Google Video את הסרט המלא לצפייה), שמראה איך ישראל משתמשת באנטישמיות לצרכים מדיניים.

7. THE STRETFORD END Member

ביקורות לגיטמיות כמו דו"ח גולדשטיין אתה מתכוון?

אין לי מושג מה קורה בלונדון אבל לפני כמה חודשים היה גל העלייה הגדול ביותר אי פעם מקרב יהודי מנצסטר
    לישראל.
    אם בעבר היה מדובר בדורות המבוגרים יותר שהיו עושים עלייה בכדי להעביר את החלק האחרון בחייהם בישראל שטופת השמש הפעם מדובר בדור הצעיר המקומי שעוזב ובגלל האווירה הלא נעימה גם(לא רק)
    וכתוצאה מהרמת הראש המוסלמית באיזור.

יש יותר ויותר תקיפות באיזור של יהודים,על רקע פלילי אבל גם על רגע היותם יהודים,
    יותר אבטחה בבתי כנסת וזה רק כתוצאה מאיומיים ופעולות כנגד המקומות הללו ויושביהם,
    ובכלל הלך הרוח והדיבורים בקהילה המקומית במנצסטר היא על קהילה שתצטמק מאוד מאוד תוך 20 שנה,
    לא מעט בגלל אי השקט שגובר כלפי יהודים שם ושוב,מהצד המוסלמי של האוכלוסיה שם.

נערך לאחרונה ב: ‏5/2/10
  8. johnnie walker Member

שניכם גם טועים וגם צודקים..

צ´ינה גירל הוא שיר שבואי ופופ כתבו ביחד ושפופ היה הראשון לבצע אותו ב-1977,
    6 שנים אחר-כך, ב-1983 גם בואי עשה ביצוע לשיר כך שבעצם הוא לא פחות של בואי משל פופ או להפך.

http://en.wikipedia.org/wiki/China_Girl_%28song%29

9. Rudess Member

אני לא מחשיב את דו"ח גולדסטון , אני מדבר על ביקורות לגיטימיות של מנהיגים ממדינות שונות באירופה. אני מדבר על העובדה ששר החוץ הישראלי לא רצוי בשום מקום בעולם פרט לדיקטטורה כמו בלארוס, אני מדבר על זה שישראל כמדינה, ורוב תושביה, לא מסוגלים לשמוע בכלל שום דעה אחרת פרט לדעה שלהם וכל ביקורת ישר מסווגת כאנטישמיות או בגידה/גיס חמישי (במידה של ביקורת פנימית).

אני לא יודע כמה אנשים עלו ממנצ'סטר בפרט או מאנגליה בכלל לישראל, אבל אני יודע שבלונדון עצמה יש כמה עשרות אלפי ישראלים שגרים ונהנים מאד. בהשוואה לצרפת, אני לא חושב שעלו לישראל בשנים האחרונות יותר מדי בריטים.

ברור שתקיפות ואירועים "אנטישמיים" מגיעים יותר ויותר מרקע מוסלמי, אבל צריך לשמור על פרופורציה ולא לנסות לצייר איזה מצב כאילו היהודים נרדפים באירופה. מה שכן צריך להטריד את מי שגר באנגליה זה מפלגת ה-BNP, מפלגה נאצית לכל דבר ששונאת יהודים וזרים באופן מוצהר לחלוטין ומצליחה לשגשג בעיקר באזורים בעלי ריבוי אוכלוסיה מוסלמית כמו ברדפורד ולידס.

10. THE STRETFORD END Member

רודס

ביקורת לגיטמית אין לנו בעיה לקבל,
    ביקורת על בסיס אנטשימיות שמבוססת על שקרים ואינטרסים ועוד איך!

שר החוץ לא רצוי איפה...בטורקיה?
    נו שויין,אנחנו נחיה טוב מאוד גם בלי הכנסת האורחים שלהם כלפיו.

היהודים עדיין לא נרדפים באנגליה
    אבל לא צריך לחזור לימים של תחילת שנות ה 30 בכדי שיהודים ירגישו לא בנוח בביתם שם
    ורבים מהם לא מרגישים בנוח כיום,
    קללות ברחוב,בתחנות הדלק,בסופרים,הצקות קטנות,מעשי בריונות כלפי יחידים ובעיקר נוער,
    דברים שלא היו קיימים בשנים אחורה ולאט לאט צוברים תאוצה וצוברים מספרים,
    זו המציאות וראיתי אותה מקרוב.

11. Rudess Member

אז זהו שלחברה בישראל יש בעיה בלקבל ביקורת לגיטימית כי החברה כל כך חולה מכל הלאומנות, הגזענות, האלימות והפאשיזם שמציפים אותה. אני לא חושב שאנשי מרכז ושמאל הם אנטישמיים. אני גם לא חושב שמנהיגי אירופה כמו מרקל,סרקוזי ובראון הם אנטישמיים, נהפוך הוא, הם דווקא ידידים של ישראל. ברגע שישראל לא תדביק את התווית האנטישמית לכל ביקורת שמושמעת כלפיה אז מצבה ישתפר. בינתיים לפני שישראל מדברת על אנטישמיות בעולם, כדאי לעצמה להסתכל במראה ולראות שהיא המדינה הכי גזענית שקיימת כיום.

בשום מדינה מערבית הוא לא רצוי, רק בדיקטטורה כמו בלארוס (שם הוא מרגיש כמו בבית). הגישה הבריונית הזאת רק מזיקה לישראל ומגבירה את הבידוד הבינ"ל. איך אפשר לחיות עם זה טוב מאד? רק אתה יודע.

הם גם לא יהיו נרדפים ולא צריך להוציא דברים מפרופורציה. רוב היהודים נהנים מאד מהחיים שלהם באנגליה, לא מעט מהם בעלי ממון ורכוש והם יודעים שיותר טוב להם באנגליה מאשר בישראל, אחרת הם היו עולים לארץ בהמוניהם.
    קללות ואירועים כאלה יכולים בעיקר להיות כלפי אנשים עם סממנים לבוש חיצוניים יהודים, קרי חרדים או אנשים דתיים שהולכים עם כיפה. אני מניח שאם מישהו אנטישמי יראה אותך בסופר ואתה תהיה לבוש בג'ינס וטי-שירט, אז הוא לא יידע שאתה יהודי, אלא אם כן אתה פתאום תדבר עברית או תבוא בטעות עם איזה חולצת סוף מסלול מהצבא ;-)

אני אישית לא נתקלתי בשום אירוע אנטישמי ואני מקווה שלא אצטרך להיתקל. ברור לי שאירועים קיימים פה ושם ואסור להתעלם מהם, אך באותה המידה אסור לנפח ולהקצין מספר ונפח של אירועים.

12. AW forever Member

אני בטוח שהקהילה המוסלמית סובלת מאותם הדברים בדיוק וברמה מוקצנת יותר. זו לא אנטישמיות, זו שנאת זרים, שמלובה ע"י מפלגות כמו הBNP ושאר פשיסטים באירופה.

מסכים לגמריי עם רודס שההתמודדות של ישראל עם הביקורת שמופנית אליה היא פתטית. אנחנו המדינה המערבית היחידה שכובשת בכוח טריטוריה בלי שום כוונה לצאת ממנה. אנחנו מנהיגים בשטחים שלטון אפרטהייד והאמת- אנחנו יוצאים מזה די בזול בקהילה הבינלאומית לעומת הגישה לדרא"פ בזמנו (אמברגו, סנקציות כלכליות, חרם ספורט. כמובן שאחת המדינות הבודדות שהפרו את הסנקציות האלה הייתה... ישראל)

13. THE STRETFORD END Member

רודס

רק לפני שבוע ליברמן קיבל כבוד של מלכים בגרמניה כשהיה חלק ממשלחת ישראלית שם.

לישראל אין שום בעיה לקבל ביקורת אבל ביקורת אמיתית ולא נגועה באינטרסים ועל בסיס אנטישמיות,
    חד וחלק!

בוודאי שיהודים חובשי כיפה סופגים קללות כי ככה מזהים אותם,
    זה לא היה קודם לכן או לפחות לא במינון שגדל כל הזמן,
    לכן ועל כל החיים הנוחים בגלל שהכסף הגדול מאפשר להם,החיים מתחילים להיות בלתי נסבלים
    וזה עצוב מאוד.

אתה לא הולך עם כיפה,אתה לבן,רק כשידברו איתך יבינו שאתה זר
    לכן אתה לא מקבל קללות או מבטים רק כשרואים אותך הולך ברחוב.

נערך לאחרונה ב: ‏6/2/10
  14. THE STRETFORD END Member

Tom visits Dave who's laid up at home with a broken leg.
    Dave says "My feet are freezing mate,can you nip upstairs and get my slippers?"
    "No probs." says Tom.
    Upstairs Dave's stunning 19year old twin daughters are sitting on their bed.
    "Hello girls,your dad sent me up to shag you two."
    "Fuck off you liar!" they said.
    "I'll prove it" said Tom and he shouts downstairs "Both of them Dave?"
    Dave shouts "Of course! What's the point of fuckin' one?!"

:aaa031:

15. ארצ'י באנקר Member

אני ממליץ לך ולאחרים לראות היום בערוץ 1 את מוצב הדמוקרטיה במסגרת הסיפור האמיתי.
    זה קל לזרוק משפטים כמו ישראל משתמשת שימוש ציני באנטישמיות כדי להדוף ביקורת לגיטימית נגדה בעולם. מעבר למקרה בודד כזה או אחר אתה באמת חושב שזו מדיניות ישראלית לטאטא התקפות כנגד המדינה בטענות של אנטישמיות? תביא דוגמאות, כי לי זה נראה הפלצה מהסוג שהחריבה את השמאל בישראל והשאירה אותנו עם ליברמן וחבורת הזבל שמושיבה שגריר על כסא נמוך ורואה בזה סמל לתבונה מדינית.

ישראל מתגוננת יום יום מהתקפות של תעשיית רמאות והחצנה של השכנים שלנו ושל חובבי ציון אחרים מסביב לעולם וכאן עדיין אנשים עסוקים בהלקאה עצמית. היום אנטישמים "נאורים" קוראים לעצמם אנטי ישראלים, לא מומלץ לזרוק סוכריות עליהם.

נערך לאחרונה ב: ‏8/2/10