בחצר המלכות

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel Winterburn, Aug 28, 2005.

1. AW forever Member

2-3 אלבומים טובים וחשובים? מוזר, אני בספירה שלי עומד על שבעה (וויש, דארק סייד, אנימל'ס, אומהגומה, דה וול, מדל, דה פיינל קאט) וגם זה תוך כדי ויתורים כואבים...
    בהופעה הוא ביצע שני שירים מקריירת הסולו שלו, אחד מהם היה ללא ספק משיאי הערב. האיש לא מופיע בהתנדבות, אבל משום מה חש שיש פה יותר מאשר רצון לניפוח חשבון הבנק. יותר בכיוון של תשוקה לבמה. גם אני הייתי בהופעות גדולות יותר, אבל אווירה מדהימה כמו שהייתה בהופעה של ווטרס לא זכורה לי, בעיקר בגלל שמדובר במקצוען אמיתי ופרפורמר בחסד עליון, ככה שהדיבורים על "פאתטי" לא קשורים לכלום. הטפות פוליטיות נדושות ודביקות? הבנאדם לא הוציא מילה מהפה, לא מבין מה כל הקשקשנים קופצים עליו. אז הוא אמר שמקווה שהדור הזה של ישראלים יהיה זה שיפיל את החומה. וואו. איזה נבלה.
    אני מבין שאתה מוזיקאי? אשמח לשמוע חומר שלך באמת... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx חסכתי ממך את העובדה שתקופת הפרוגרסיב רוק שלי שתקפה אותי בתיכון חלפה עברה לה, השתעממתי מהיומרנות שזורמת בכל הז'אנר הזה. לפעמים זה כיסוי נהדר לזה שאין מה לומר. אבל על טעם ועל ריח...
    בכל מקרה, מתחבר פה לחלק מהדברים של הוטספר, ומצפה לשואו מדהים של דפש, שגם זה חלק מההנאה בהופעה, אפרופו פלצנות...

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי ביומיים האחרונים שתי הופעות של הטור של ווטרס, בליסבון וריו, אין מה להשוות, בנווה שלום היה הרבה יותר חזק והקהל הרבה יותר פעיל, לכן אני חושב שבארץ הוא גם היה הרבה יותר פעיל ממה שניסו לזקוף לזכותו.
    AW Forever, אומהגומה? פיינל קאט??? שתי היציאות הכי פחות מוצלחות של הלהקה, עוד היית אומר Piper at the gates of dawn או Relics הייתי מבין...

ואגב פרוגרסיב, לפעמים קשה להגדיר פרוגרסיב. גם קווין עשו פרוגרסיב (A Night at the opera), גם בואי עשה קצת, האמת שזה פחות הכיוון שלי ברוק כי לפעמים אני מרגיש שהקלידים קצת דומיננטיים/מופרעים מדי בשבילי, למרות שקינג קרימזון, אמרסון לייק ופאלמר, מודי בלוז וקצת זאפה בהחלט יגרמו לי להגביר את הווליום.

3. Rudess Member

קלידים דומיננטיים זה מצוין :) לא סתם כמעט כל להקה היום בכל סגנון מוזיקה דואגת שיהיו קלידים.

יחי קית' אמרסון,יחי ריק וייקמן,יחי פטריק מוראז,יחי טוני בנקס.

Last edited: Jun 28, 2006
  4. AW forever Member

הוטספר, מבחינתי למרות שהלהקה לא שינתה את שמה זו להקה אחרת בתקופת סיד ואחריה (אומהגומה סטודיו כבר הוקלט עם גילמור, למרות שבאומגומה לייב יש גם קטעים של סיד) . לכן לא התייחסתי
    לTPATGOD. אבל מסכים שהוא אכן גאונות אמיתית, כמו גם a saucerful of secrets
    אומהגומה.... לא רוצה להשמע מתנשא, אבל כשתגדל תבין. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    דה פיינל קאט- מאסטרפיס. ווטרס מזוקק.

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך לגדול, גדלתי בבית שבו פינק פלויד שנייה רק לביטלס. מכיר אותם מינקות כמעט. להקה טובה וחשובה בהיסטוריה, אבל במידה מסויימת, רודס צודק שהם טיפהל'ה אוברייטד - לביטלס למשל, אין דיסק שאפשר לומר עליו שהוא לא מצויין, זו הגדלות שלהם בעיניי.
    לצד הגאונות של פינק פלויד יש לא מעט - אני לא אקרא לזה נפילות אבל בהחלט ירידות, שלא לדבר על העובדה שגילמור פשוט לא ידע לסיים את זה בזמן ומלחמת האגו שלו בווטרס מאוד הכתימה את השם של פינק פלויד.

6. AW forever Member

התכוונתי שאולי צריך לעבור עוד קצת זמן וחשיפה (...) עד שהאלבום הגאוני הזה ישקע לך בתודעה.
    בנוגע לביטלס, תראה, אין ספק שזו להקה גאונית, אבל עיקר הגדולה שלהם היא בעובדה שהיו הראשונים לעשות מוצר פופ קליט כייפי וסוחף. איכותי? אני באופן אישי לא מסוגל לשמוע היום את כל האלבומים שקודמים ל rubber soul שלא ברמת הדאחקה. כמו שאמרה הסולנית של ג'פרסון איירפליין:
    "four 25 year old guys singing I wanna hold your hand. come on! you don't want to hold her hand, you want to fuck her!"
    ובנוגע לגילמור... הסכסוך בינו לבין ווטרס זה משחק בארגז חול לעומת יחסי לנון-מקארטני (שירי השמצות אחד על השני, התעלמות טוטאלית...) ומה שפול עשה בקריירת סולו שלו זה בעיקר להביך את עצמו ולמחזר את הביטלס, וכל זה לא מוריד מגדולת הביטלס כלל- כך שאין קשר בין מה שגילמור עשה לבין השם של פינק פלויד. אני באופן אישי לא מוצא "נפילות" או "ירידות", אלא מעבר מפיק גאוני אחד למשהו. אבל שוב, על טעם ועל ריח....

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שאמרת על מקרטני זו אחת הסטיגמות המעצבנות ביותר שאני מכיר. ווינגס הייתה יציאה מפדחת, כן, אבל קריירת הסולו שלו הייתה לא רעה בכלל ועם לא מעט שירים שאני מאוד אוהב. הדיסק האחרון שלו מצויין!
    מה שלפני ראבר סול ברמת הדאחקה? זכותך. Hard day's night ו-Help דיסקים מצויינים לא משנה מתי שומעים אותם, בעיניי לפחות.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

את הדיסק האחרון של מקרטני לא יצא לי לשמוע לצערי, אבל הבנתי שיש קונצנזוס על כך שזהו דיסק הסולו הטוב ביותר שלו.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום בקושי הייתי מסוגל לעשות משהו, מחשב ופלייסטיישן לא בא בחשבון כי זה אומר מנג'ר/כדורגל, לצאת לא היה לי כוח ונראה חסר תועלת, לאנשים לא היה לי מצב רוח, פתחתי ערוץ הסרטים ונפלתי על סרט מצויין, "קוראים לי ג'ו" של קן לואץ' המצויין, על אלכוהוליסט שמנסה לחזור לחיים נורמליים. מומלץ מאוד.

10. THE STRETFORD END Member

סרט ענק,
    אתמול ביס היה סרט נוסף של קן לאוץ',אולי נתנשק,על בחורה לבנה ופאקיסטני בגלאזגו שמתאהבים והקושי של החברה לקבל את זה,פעם ראשונה שדי התאכזבתי מסרט שלו,קיטצי כזה,מתקתק יותר מדי...או שפשוט העובדה שפאקיסטני מזיין בלונדינית ביאסה אותי יותר מהכל.

11. תונל Member

אפיה היה העונה ריקרדו פולר שהיה בפורטסמות' לפני שנה?

12. city Member

בסאות'האמפטון.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פה זה המקום ששואלים שאלות לא קשורות ודביליות?. נקווה שכן.

אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר, בעניין המיקום הגיאוגרפי של הקבוצות בלונדון. למשל, טוטנהאם בצפון לונדון, ארסנל, למעשה שכונת הייבורי (משהו כזה לא?) במערב/מזרח/דרום/צפון(??), ווסטהאם וכו'....

Last edited: Jul 8, 2006
  14. Claret&Blue Member

ווסטהאם במזרח לונדון.
    ארסנל צפון לונדון אם אני לא טועה.
    צ'לסי בדרום-מערב לונדון, כך גם פולהאם.
    צ'ארלטון דרום מזרח לונדון.

15. Rudess Member

טוטנהאם וארסנל בצפון לונדון
    צ'רלטון בדרום מזרח לונדון
    קריסטל פאלאס דרום לונדון
    ק.פ.ר - צפון מערב לונדון
    ווסטהאם - מזרח לונדון