בחצר המלכות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏28/8/05.

1. George Best Member

התלבטות מאוד קשה בין השניים(ווטס דה סטורי וליב פוראוור),
    אני חושב שהאחרון לוקח ב49-51%.

2. spurs Member

אני לא אוהב את אואזיס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

מהמוזיקאים הבריטים דווקא איירון מיידן, בלאק סאבאת, דיפ פרפל, ולד זפלין תמיד עשו לי את זה יותר מאואזיס, סמיתס, בלאר וכו

אם כבר דנים במוזיקה מהממלכה אי אפשר שלא להצטער מהירידה האדירה ברמה ובמיקום של הלהקות...כל כמה שנים היה wave של להקות בריטיות שסחפו את העולם...זה לא קרה כבר די הרבה זמן ולא נראה שתצא איזה להקה מדהימה חדשה מהממלכה בקרוב

3. SeRgInHo Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    אפשר בקלות להוסיף גם את ביטלס, המי וקינג קרימסון. וגם את פיטר האמיל הגאון ממנצ'סטר.

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש מוזיקה באנגליה גם היום אבל היא נעה בסחפים, עדיין לא מביאה משהו חדש באמת ובעיקר לא מרוכזת. היו הליברטינס שכולם חשבו שייקחו את הרוק בסערה אבל הם התפרקו מהר לשתי להקות בינוניות, היום אני חושב שהבשורה היא הארקטיק מאנקיז אבל עדיין הם לא נתנו פריצה מופתית עם מאסטרפיס אמיתי ובעיקר, הם לא יוצרים מספיק השראה מסביב.

5. TheLane Member

הראשון של המאנקיז היה כמעט מאסטרפיס, האלבום האהוב עליי מאלה שיצאו בשנים האחרונות. למעשה אני לא יכול לחשוב על אלבום שיצא אחרי הבריטפופ שאהבתי יותר ממנו.

השני היה פחות טוב אבל ב covers mixtape שהם הוציאו הם חזרו לעצמם (מומלץ, קאברים מעולים) ואני מקווה שהשלישי יהיה "הפריצה הגדולה", אם גיא רוצה לקרוא לזה ככה.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

השני היה מעולה! אפל יותר מהקודם, נשמע לפרקים קצת כמו פוסט פאנק, נכון שהראשון היה מלודי ושלם יותר, אבל אם השלישי יהיה באמת אלבום הפריצה (אינשאללה) של הקופים כולם יוכלו לומר שהשני היווה מקפצה בדרך לשלישי.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיא על מה אתה מדבר, פוסט פאנק, שמוסט פאנק, איך אפשר להגיד שהשני של המאנקיז יותר טוב מהראשון? וחמור מזאת, איך אפשר להגיד שהראשון שלהם הוא אלבום פריצה ושאתה עדיין מחכה ל"פריצה שלהם"? אם מה שקרה למאנקיז בעקבות האלבום הראשון הוא לא פריצה אז אני כנראה לא מבין פריצה מהי. מבחינת פופולאריות האלבום הזה מיצב אותם בבירור כלהקה האנגלית הכי דומיננטית בשנות האלפיים (לא שזה כל כך קשה, כי כפי שכבר אמרו כאן לעיל לצערנו לא יצאו יותר מדי דברים טובים מאנגליה בעשור האחרון) וכלהקה מוכרת וחזקה גם מחוץ לממלכה, כשגם כאן בארץ הם זוכים לפופולאריות די גדולה ואפילו זכו לכבוד של להשחיל שיר לגלגל"צ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx .

וגם מבחינה מוזיקלית נטו האלבום הראשון היה כל כך מרענן ומביא בשורות, בעוד שהשני עבד בערך על אותה נוסחא של הראשון ולא חידש מדי, לא יודע איך אפשר להגיד שהשני גדול יותר. אולי שורש הבעיה נעוץ בזה שהתחלת לשמוע אותם מהאלבום השני ורק אח"כ עברת לראשון...

שייצא כבר השלישי שלהם בקיצור :aaa12:

8. TheLane Member

הראשון שלהם היה מאד חדשני, בקושי דברים ששמענו בעבר, בעוד השני נשמע כמו עירבוב של כמה להקות (טובות אמנם) של בריטניה בשנות ה 2000, שום דבר פורץ דרך במיוחד רק קצבי וטוב, אפילו טוב מאד. הראשון היה הרבה יותר מזה.

עכשיו בערוץ 2 הייתה כתבה על הלהקה הישראלית הגדולה בכל הזמנים- החברים של נטאשה. כל כך כיף שהם חוזרים, גם אם זה קצת בשביל הכסף, גם אם ארקדי השתגע לחלוטין, גם אם הם נראים קצת עייפים. הם עדיין נטאשות, הייתי באיחוד הראשון ואני מת להיות בקיסריה שוב ולשמוע את "מלנכולי" או "בדקה אחת שפויה", פסקול של דור שלם אמר יאיר לפיד בסוף הכתבה וצדק.

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/08
  9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

איתי, אני ממש לא אמרתי שהשני יותר טוב! אמרתי שהצליל שלו יותר אפל וקצת "חדש" יותר.
    בינינו, אני לא יודע כמה הרוק יכול לקחת כיוון חדש אבל משתדל להיות אופטימי.
    כשאני שומע את הליברטינז אני שומע פספוס גדול, כי אני חושב שלהם היה חספוס ובעיקר אומץ לנסות לחדש, אבל זה התמוגג בגלל הטירוף של דוהרטי.
    לגבי הדומיננטיות של המאנקיז איתי, אתה טועה. יש סביבם הייפ אבל הם ממש לא הגדולים ביותר בשטח (קולדפליי האימפוטנטים הרבה לפניהם) ובעיקר - הם עוד לא סחפו אחריהם עוד להקות בסגנון, עוד נסיונות לחדש, הם עוד לא הקול של הדור שלהם, בשביל זה הם צריכים באמת משהו מפוצץ.

10. BLUE MOON Member

אני כבר הרבה זמן לא מבין את כל ההיתלהבות סביב קולדפליי. מוזיקה שבשמיעה ראשונה נראת נורא "עמוקה" אבל בתכלס היא סתמית. לכריס מרטין יש קול טוב, חוץ מזה אין ללהקה הזאת הרבה.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

תגידו, אני היחיד שמאוד משועשע מזה:
    http://img440.imageshack.us/img440/976/workingclasshero2ei6uz1.Xxx
    ?

וורקינג קלאס עאלק, הסוציאליסט הגדול ג'רארד שמקבל מאה אלף פאונד לשבוע.

12. Commander vimes Member

הוא סקאוזר, אין סיכוי שהוא וורקינג קלאס.

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/08
  13. A. Arshavin Member

מסכים מאוד!

מלבד Yellow ו- A Message שלהם לא התלהבתי בכלל.

מלבד זאת, חבר'ה, למישהו יש פרטים על הופעתו של מקארטני בארץ?
    {תאריכים, כמה, איפה, איזה שירים(של הביטלס או ווינגס) וכ'ו...}

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמיר, זה עדיין לא רשמי.
    אומרים שאם ייצא לפועל אורנג' יהיו הספונסרים
    , התאריך יהיה באמצע-סוף ספטמבר ולא יהיה זול (אבל בינינו, בשביל לראות את מאקה בלייב אין מחיר שלא הולם) אבל שעדיין צריכים לתאם הרבה עניינים - מהנסיון שלי בקטעים האלה עדיין לא הייתי משריין תאריכים.

15. wolf89 Member

תכלס הכותרת יותר מתאימה לרובי פאולר.