שוב אני מסכים עם רועי, לא להאמין. בסוף עוד נהיה חברים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx אני לא מאשים אותם, החבר'ה צודקים ב-100 אחוז. זה פאשלה שלי שלא עשיתי שיעורי בית. אני לא בדקתי לגבי החותמת בדרכון, אבל נאמר לי שאני יכול לחזור לבריטניה רק עם אישור של ויזה (לא הכרטיס האשראי). זה תקף לתקופה מסויימת,לא לכל החיים. היה לי מקומות לינה ל-5 ימים הראשונים+אישורי הזמנה שאותם הראתי לשוטרים. לא הזמנתי מקומות נוספים כי יכול להיות שהייתי משנה את התוכניות של הטיול, ואז סתם הייתי עושה עבודה כפולה(ביטול האכסנייה והזמנה בהוסטל חדש).
אני עדיין מנסה להבין - הזמנת כרטיס טיסה כשבין ההלוך לחזור ישנם שלושה חודשים? יש לי תכנית חלומית שבה אני במהלך 2009 נוסע לחודש חודשיים לאיזו עבודה זמנית. מעבר לעובדה שזה יהיה קשה בטירוף ויעלה לא מעט כסף, אפילו אז אני בספק אם זה יהיה לשלושה חודשים!! מה תכננת לעשות בכ"כ הרבה זמן במדינה כזו יקרה ללא עבודה?
הזמנתי כרטיס פתוח ל-3 חודשים. אם היה נגמר לי הכסף אחרי חודש או אחרי יומיים הייתי חוזר. לא תיכננתי בשום אופן לעבוד. אם אתה נוסע לעבוד כדאי מאוד שזה יהיה בעבודה חוקית ושהמעסיק שלך ישלח לך את כל האישורים. היה איתי אמריקאי שהבוס שלו לא שלח לו איזה סוג של ניירת, ועיכבו אותו במשך 6 שעות בערך. תראה, היו לי חסכונות למשהו כמו חודש וחצי. במידה והייתי רוצה להשאר עוד הייתי מנסה להשיג כסף ואם לא-סאלאמת, חוזר הביתה.
ולמה לנסוע דווקא עכשיו... כשאין כדורגל.... בכל אופן, נראה שזה לא אקטואלי. אני עובד על דרכון גרמני כך שאם אעבוד זה חוקי לגמרי. אם זה דורש ניירת שכזו אז בהחלט כדאי להכין עצמי נפשית.
שיש לך כרטיס טיסה לשלושה חודשים חובת ההוכחה היא עליך שאתה לא מתכנן לעבוד - וסביר להניח שזה תגיד להם i promise לא ישכנע אותם.
רציתי לנסוע בכלל לטייל בסקוטלנד, והייתי יכול לרדת ללונדון ולראות את טורניר האמירויות אם נפשי הייתי חושקת בכדורגל. עובד על דרכון גרמני? זה לא לוקח שנים לקבל דרכון כזה? בהחלט. נתתי להם הוכחות שיש לי מספיק כסף, אבל זה לא סיפק אותם כי אותן הוכחות לא היו מהבנק.
טוב חבר'ה, בוא נרענן קצת את הדיון באיזה שרשור לשירים שיעשו את הקיץ. שיר פנטסטי מאלבום מאוד אנדרייטד לדעתי. שיר נהדר ובעיקר כיפי בקיץ, בשביל לחשוב על אנגליה (בפרט הליריקה הצינית המעולה).
אחד השירים האהובים עלי של בלר, אבל arsi צודק, אפשר להגדיר אותו כ"כמעט מצוין".. חסר לי משהו בשירים של בלר.
מרים את הכפפה: http://www.youtube.com/watch?v=KXA_DYapGgc השיר הזה נתקע לי בראש משום מה לאחרונה. הפט שופ בויז הם צמד מעולה ואחד מהמשפיעים על המוזיקה באנגליה בשנים האחרונות. הם ממש לא רק go west. מצד אחד, יש משהו ממכר בסאונד שלהם, ומצד שני משהו נורא גיי...
אין לי מושג מה חוסר ההערכה לבלר בפורום הזה. לא כמעט מצויין, מעולה, כמה מהאלבומים הטובים של העשור הקודם. הפט שופ בויז עשו פופ מצויין... What have I done to deserve this או Liberation הם לדעתי מדריך שלם איך לעשות פופ.
הם טובים, אני מעריך אותם, אבל כפי שאמרתי - חסר בהם משהו לטעמי. מה שכן, השיר שלהם sing(אחד משירי הפסקול ב"טריינספוטינג") הוא נהדר.
אגב פט שופ בויז, איזה יום בלונדון אני וערן יושבים בפיצה האט שהיה ליד המלון שלנו. קיצר ליד השולחן שלנו יושבות שתי בחורות יפהפיות אבל נראות סנוביות רצח, בחורות posh כאלה. ערן אומר לי שעם כאלה אין סיכוי מלכתחילה, אבל אולי כדאי לשיר להם את השיר West End girls http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx