בחצר המלכות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏28/8/05.

1. Bristol City Member

מ-4,000 שקל לכרטיס,לכמה זה הורד?

2. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,

יש לך ספק אם יציעי צ'לסי ויונייטד יהיו מלאים?

ואיך תסביר את העובדה שכמה חברים אוהדי ליברפול השיגו כרטיסים ליציעים של ליברפול עונה שעברה ביוון מספסרים מחוץ לאיצטדיון?!

חבר שלי ממנצסטר משלם 700+ פאונד לטיסה וחזרה ביום המשחק,לא כולל מחיר כרטיס למשחק,
    זה יותר ממחיר מנוי שנתי לכל העונה!!!
    ואתה מדבר לי על נאמנויות של אוהדי ליברפול?
    אני בטוח שלא מעט מאוהדי ליברפול הנאמנים ביותר היו מתקשים לגייס סכומים כאלה ולהגיע לראות את הקבוצה שלהם,בטח אוהדים משכבת הכנסה נמוכה יותר,
    לא נסיעה לעיר היקרה בעולם,עם בלאגן של הויזה,עם מספר המקומות הקטן יחסית לבמה שצריכה לארח גמר אירופאי הם האינדקטורים לנאמנות שאתה מחפש.

3. Red Left Winger Member

ספר לי על זה סטרדפורד, 2500 ש''ח מפרידים ביני לבין מוסקבה כרגע, איזה יומיים משוגעים היו לי כבר...עוד יומיים בדרך.
    מקווה לסגור הכל בדקה 90.

פאקינג הל.

4. Bristol City Member

דוד שלי גר במוסקווה,הוא אישית הולך למשחק עם חבר הם קנו כל כרטיס ב 3,500 ש''ח.יקר מאד.

5. The_Magpie Member

איסטלנד,

נראה לך שגם אם לא היו בעיות של ויזה וכרטיסים חוץ מהעניין של גמר כל אנגלי היו מעבירים את המשחק לוומבלי או לכל מקום אחר?!

הרי מדינות נאבקות ביניהן על אירוח טורנירים ומשחקי גמר ומשקיעות הרבה כסף על זכייה באירוח ששווה הרבה הכנסה למדינה ממלונות, בארים וכו'...

בשביל הרוסים לא היה יכול להיות יותר מושלם מגמר כל אנגלי. האנגלים מציפים כל מדינה ושותים בכמויות, חלומו של כל בעל פאב במוסקבה.

6. spurs Member

7. Rudess Member

טוב, אז רציתי לעדכן שללהקה שלי, CoverBlend, יש הופעה נוספת, בערב שבועות , 8.6.08 בפאב Johnson בפרישמן 75 בתל אביב. כניסה תעלה 20 ש"ח בלבד. ההופעה שלנו תחל ב-22:30, אך ניתן כמובן להגיע לפאב החל מ-21:00 למי שמעוניין.

בואו להנות מהופעת רוק (שנות 70-80-90) עם ביצועים איכותיים!!!

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://img181.imageshack.us/img181/7240/terryuo1ft4uk4.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

9. THE STRETFORD END Member

אומנם אני הולך לכתוב על מוסקווה ולא על אנגליה אבל פשוט לא מוצא דיון מתאים יותר,

מוסקווה עיר מכוערת,נכון שיותר מדי זמן להסתובב ולראות לא היה לי ולא נכנסתי לשום מוזיאון או דברים שכאלה
    אבל ראיתי מספיק לטעמי בכדי לגבש דעה,
    כי עיר לא נמדדת רק במוזיאנים או כמה בניינים מרשימים מאוד מאוד אומנם אבל זהו בגדול,
    הכל כמעט עדיין שייך לתקופה הקומניסיטית,
    התשתיות(בעיקר)כבישים,חשמל,אוטובוסים,בניינים ואני אפילו לא מדבר על מחוץ למרכז העיר,על שכונות הרכבות המפורסמות שאיזורי פשע במנצ'סטר הם כמו סביון לעומת מוסקווה.
    הכיכר האדומה,הקרמלין,מרשים אבל ברגע שראית פעם אחת,זהו,אין מה לעשות שם יותר מדי,
    מצטלמים למזכרת וממשיכים הלאה.

*הפסל של לנין,עמדנו 4 חברים עם צעיפים וביקשנו מעובר אורח לצלם אותנו,
    חבר שלי הרים את היד למעלה והחל לנופף עם הצעיף,אמרתי לו שיפסיק כי ככה לא יראו שאנחנו מצטלמים
    על רקע הפסל של לנין,
    לנון..איפה הפסל של ג'ון לנון הוא שאר?
    כמעט עשיתי במכנסיים,
    ככה זה שמגיעים בבוקר יום המשחק ממנצ'סטר אחרי לילה ללא שינה ולא מעט אלכוהול במטוס.

נחתתי ביום שלישי ב 6 בערב,שדה תעופה ואף אחד מהמקומיים לא מדבר אנגלית,
    שום שילוט באנגלית,כלום,גורנישט,
    הלכתי לקנות כרטיס רכבת למרכז העיר,סיטי סנטר זה כל מה שצריכים להגיד בכדי שיבינו אותך בכל מקום בעולם וכלום,
    אתה אומר רד סקוור ועדיין לא מבינים מה אתה רוצה,קרמלין,גם כן לא,
    עד שהיה צדיק בסדום שאמר לי לאיזו רכבת לעלות,
    נסיעה של שעה ועדיין לא מתקרבים למרכז העיר,תחנה אחרונה וכולם יורדים לתחנת מטרו גדולה סמוכה,
    האמת היא שלא באתי מאורגן בכלל,לא מפה,לא איפה תחנת המטרו שקרובה למלון שלי,כלום,
    לא חשבתי שבעיר כמו מוסקווה לא יהיה מרכז מידע או שילוט באנגלית וחוץ מזה אני תמיד סומך על הפה שלי והעיניים שלי בכדי להסתדר אבל שוב,כשאין שום אנגלית בסביבה זה קשה מאוד,
    מזל שלי שפגשתי בתחתית את אותו בחור שאמר לי לעלות על הרכבת מהשדה,
    הראתי לו את הכתובת של המלון,זה לא עזר במיוחד כי
    הסתבר לי שהוא בכלל מסיביר והוא הגיע לפגישת עבודה,האנגלית שלו היתה ברמה של כמה מילים לפה ולשם וגם הוא לא ידע במיוחד לאן לפנות,
    אבל לפחות הוא ידע רוסית אז הוא שאל אנשים לאן,עדיין התקשנו למצוא מי ומה,
    בסופו של דבר עלינו על הקו הנכון,הוא היה צריך להמשיך הלאה אחרי התחנה שלי אבל במקום זה
    הוא ירד יחד איתי,יצאנו מהמטרו והוא אחרי שהתקשר למלון שלי לשאול על איך להגיע,לקח אותי מרחק הליכה של 10 דקות לפתח המלון,מדהים,הוא פשוט עזב את העיסוקים שלו ולקח אותי למלון כשהמקום שאליו היה צריך ללכת היה בכיוון אחר,
    סימנתי לו שעכשיו אנחנו נכנסים פנימה ואני מזמין אותו לשתות בבר של המלון,נכנסו,הבר היה סגור,
    לא היה לי נעים,חשבתי להוציא לו כסף כתודה אבל אני לא חושב שזה היה מנומס,
    הוא הלך,זה מחמם את הלב למצוא אנשים טובים באמצע הדרך.
    אם לא הוא עד עכשיו אני מחפש לאן אני צריך ללכת.

*מוניות,כל אחד שיש לו אוטו במוסקווה הוא נהג מונית,
    אין שנייה שלא הרמתי את היד ואיזה אוטו עוצר לי,לא משנה אם זו לאדה או פורד,לא משנה אם הנהג גרוזיני או איש עסקים לבוש בחליפה,עוצרים,אני אומר לאן,מסכמים על מחיר ונוסעים,
    מטורף,כל אחד עושה כסף מהצד כאילו היה נהג מונית והאמת היא,זה זול הרבה יותר ממונית רשמית.

*פשע,אני אישית לא נתקלתי בבעיות,אולי בגלל שלהוציא את הערב הראשון ואחר הצהריים ביום האחרון תמיד הייתי מוקף בחברים ואז יש יותר ביטחון ואף אחד לא מציק לך,
    בבוקר המשחק בקבלה של המלון הגיע בחור עם חולצה של צ'לסי וכל הפרצוף והראש מנופחים ממכות,
    שאלנו אותו מה קרה והוא אמר שאתמול בלילה כשהוא היה במטרו 20 ניאו נאצים תקפו אותו ופוצצו אותו במכות על שום סיבה שבעולם,
    שאלתי אם הוא היה עם חולצה של צ'לסי והוא אמר שלא,
    הוא אמר שהם היו מקועקעים בצלבי קרס וצעקו וויט פאוואר,
    והוא בחור לבן גם כן ובכלל הגיע מאוסטרליה לראות את המשחק,מסכן.
    הזכיר לי את המקרה שהיה בארץ לפני כמה חודשים עם העולים מרוסיה שהחליטו שהם נאצים גם כן והיו תוקפים כמו פחדנים אנשים בודדים ברחובות.

המשך יבוא.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/08
  10. A. Arshavin Member

ספר חוויות מהמשחק עצמו, ואם יש תמונות(אולי לא שלך אם אתה רוצה פרטיות, שזה מובן ביותר) של האיצטדיון או המשחק וכ'ו.
    עד כה נהניתי לקרוא את התגובות שלך על הגמר, תמשיך כך.

11. THE STRETFORD END Member

רובי,
    שים אל ג'אזירה 2,עוד מעט יש שידור ישיר של ריקי האטון נגד איזה מתאגרף איטלקי,
    הזירה על הדשא באצטדיון של שיטי.

12. קינג לדלי Member

אין לי כוחות לזה.
    אוחנה היום נתן לי נוק אאוט סופי.

13. KirkH Member

האיטלקי מלך - הגיע לשקילה שלפני הקרב עם חולצה של יונייטד... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

14. THE STRETFORD END Member

טעות שלי,זה לא היה איטלקי אלא סוג של מקסיקני,
    בכל אופן האטון הרגע ניצח בקלות.

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש אנשים שאוהבים אגרוף כמו שאנחנו אוהבים כדורגל, לא מעט באנגליה, לא יודע אם זו האלימות שמפריעה לי, אני פשוט לא יכול להנות מלראות בן אדם מפוצץ אדם אחר ועוד סתם מתמקד לו על הפרצוף.
    בכל אופן, האטון לא הפסיד לפני איזה חודש? באיזה רמה הוא מול האמריקאים שאם אני לא טועה הם בדרך כלל אלופי העולם בזה?

מחר יש איזה יום של העבודה ואני בהתלבטות אם לשים DVD של ספרס לפני השינה....