הבנתי שיש פה אנשים שמגיעים לכפר סבא לאיזור התעשיה לצפות פה במשחקים בברים והפאבים אז רציתי להעביר את ההתרשמות שלי ממה שחוויתי אתמול. כשאתה גדול מהחברים שלך זו קצת בעיה סוף סוף רובם עברו את ה-18 אז אתמול עשינו סבב ברים ופאבים באיזור התעשיה בכפר סבא. התחלנו בפוגי דו - אין ספק שלשם אני אחזור. מוזיקה טובה,מקום קטן,חמים וביתי בלי יותר מדי שטויות. אין בכלל ערסים ושאר ירקות. אפילו הבירה מצויינת. בביטי - מקום רועש,לא ניתן לדבר בכלל,פעם שתיתי גינס מהחבית והיא היתה פשוט מצויינת. החלטתי לחזור על החווייה גם שם. לקחתי גינס וכשתיתי אותה בביטי חשכו עיני. הדבר המגעיל ביותר ששתיתי ,פשוט זוועה . אני חותם על כך שהם מוסיפים שם כמויות גדולות מאוד של מים. לעומת זאת שתיתי סקוטיש אייל והיא היתה מצויינת. צ'יף בר - לאחר כישיבה דקה החלטנו לעוף משם. מקום מאובק, יותר מדי אנשים. דורשים מינימום 40 שקלים לאדם ובנוסף מרוב החושך לא הצלחתי לקרוא ממש את התפריט. פשוט חבל. בלו בר - די דומה לצ'יף בר,היה צריך לחכות כשעה בתור. רק עברה ניידת משטרה ומיד התור התקצר ב-60% אחוז אבל זה לא הספיק ובסוף החלטנו לא להכנס. גאוצ'ו- דורש כניסה מעל 19,לרובנו היה חוץ מלחבר שלי אז לא נכנסו. נראה די מרשים מבחוץ ובעל בירות איכותיות וטובות,אבדוק אותו בהזדמנות אחרת. חלק מהבארים שבקרתי אינם כל כך קשורים לפה אבל סתם העברתי את ההתרשמות שלי בכדי שתדעו למה לא להתקרב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx לסיכום,פוגי דו מקום שאני בהחלט אחזור אליו.
I've been to Foyles today, the football section is just amazing...every book you ever dreamed of....almost every book.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx unfortunately Ferguson's "managing my life" was out of stock, i hope that ill find it somewhere. But, there was a 50 % discount on Bobby Charlton's autobiography so obviously i've got one. only 10 pounds for one of the greatest books in that section!!AMAZING! Also I bought Georgie Best's and a funny little book with United players quotes I wish I had the money for Keano's. maybe on thursday, if i will have the time, ill go there and buy it. Stretford, maybe you could recommend me on few more United books(exact titles please) while I am here.
קודם כל יתכן שכבר העלו את העניין הזה. שנית, לא הצלחתי לחשוב תחת איזה כותרת לשים את זה לכן אני כאן בחצר המלכות. ובנוסף בכל זאת אתם תשימו לב שאני קצת נבוך מן העניין כאשר כבר בהתחלה אני חש צורך להדגיש שאני מכבד בכל ליבי את קורבנות השואה, וכמובן אשתתף בטקסים הקשורים ליום חשוב זה. כל זאת אומרת שאתם בוודאי מנחשים מה שאלתי. איך, בכל זאת, אצליח לראות את חצי גמר צ'לסי ליברפול שנופל על ערב יום השואה. אין לי גישה ללווין אוזבקי, לכן האם יש למישהו רעיון? אולי להתנתק מן הכבלים ולשים אנטנה ישנה ולראות מה קורה אצל הירדנים או הסורים?? כל עצה תתקבל בברכה
הם תמיד משדרים את המשחק של הקבוצה הטורקית, וכשלא נשארו יותר קבוצות טורקיות או שסתם מדובר בלילה שלא כולל משחק של אחת המקומיות שלהם, הם משדרים את המשחק הכי מעניין. האם אפשר לסמוך על זה? שום דבר לא ודאי, אבל כמעט בטוח שהמשחק ישודר שם כרגיל.
הגומלין בין מילאן-איינדהובן בחצי גמר בעונת 04/05 נפל בדיוק על ערב יום השואה והמשחק שודר בערוץ האיטלקי (129 ביס) ואם אני לא טועה גם בערוץ הטורקי (134 ביס).
תודה על ההמלצות! לירן, הלוואי, כאן בגליל העליון האינטרנט כל-כך איתי שאנו עדיין מחכים לשידור גמר המונדיאל ב2002, אגב - איך זה נגמר?
היום זיפזפתי לערוץ הטורקי לבדוק האם אכן הם משדרים כדורגל ומה אני מגלה, הערוץ חסום. לא יודע איך זה בהוט אבל ביס צריך להזמין את הערוץ, בושה.
אני זוכר שראיתי את מילאן-איינדהובן בערוץ הטורקי, 160 בהוט. ד"א, הם גם שידרו את מגן הקהילה של העונה שעברה אם אני לא טועה (הוא לא שודר באף אחד מהערוצים הישראלים)
מילאן-איינדהובן היה אחד המשחקים היותר הזויים שאני זוכר. ערב יום השואה, שדר טורקי, משחק הזוי ושער דרמטי של אמברוסיני בדקה ה-90'.
אחת ההתמודדויות הכי חד צדדיות שאני זוכר (לטובת איינדהובן כמובן). יכלו לגמור את ההתמודדות הזו עוד בסאן סירו, שלא נדבר על המשחק השני שהיה אמור להיגמר 5-0 בערך.
אני יודע שלא מעט פה ראו את הסדרה "Life on Mars". לטובת אלה שלא, תעשו מה שאני עשיתי במידה ויש לכם HOT, שתי העונות של הסדרה בחינם והיא שווה הרבה יותר מזה. פשוט מעולה, תוך שבוע סיימתי את כל העונות. בכל אופן, הרגע גיליתי שיש לסדרה סדרת המשך והיא Ashes to Ashes (גם כן שם של שיר של דייויד בואי). היא החלה לפני כחודשיים והעונה הראשונה כבר הסתיימה. גם בה יש את הדמות הקורעת של ג'ין האנט וזו כבר סיבה טובה לתת צ'אנס. אגב ג'ין האנט, בביקור שלי השנה בקאמדן היו טונות של טי שרטס שלו עם כיתובים של ציטוטים משעשעים שלו ופשוט לא הבנתי את הקטע כי לא הכרתי את הסדרה.
Gass12 והאוהד טוטנהאם,איך קוראים לו,זה שהיה תרנגול כפרות, לאור הדיון לפני כמה שבועות על התקשורת באנגליה כלפי גרנט,אנטישמית או לא, מעניין מה יהיה לכם להגיד על זה: http://sports.walla.co.il/?w=/157/1270702