בחצר המלכות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏28/8/05.

1. SeRgInHo Member

טוב, לא ידעתי איפה להמשיך את זה, אז שיהיה פה...
    כמה באמת מקרים היו לקין?לא זכורים לי עוד מקרים שקין הלך למישהו על הרגל בכוונה לגמור קריירה (אגב, האלאאנד גמר את הקריירה לא בגלל הכניסה הזאת של קין).
    בכלל, הבדל (אני לא מאמין שאני צריך באמת להסביר למישהו את ההבדל בין אחד השחקנים הגדולים ששיחקו בפרמיירליג לבין החוצפן הקטן) בין קינו לססק זה שלקינו כולם נתנו כבוד וידעו לכבד אותו (כן, גם אוהדי היריבות), וחוץ מאוהדי ארסנל אני לא בטוח שתמצא אחד שלא מתעב את ססק.
    שחקנים כמו ססק יש אלפים בעולם, נשמה כמו קין תמצא פעם בכמה דורות.

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

סרגיי, אני עם כל שנאתי לארסנל לא מסוגל לומר שיש אלפים של שחקנים כמו ססק.
    ססק הוא לא שחקן שגודל פעם בדור. אבל בדור גדלים מעט מאוד שחקנים שבגיל כל כך צעיר, ניחנים בראיית משחק כל כך נדירה, במידת ליטוש מדהימה שכזאת. כשאני רואה את ארסנל אני לא יכול שלא לפלל שמישהו יוריד אותו. אם הוא לא היה משחק כבר בארסנל הייתי נותן הרבה בשביל לראות שחקן כזה אצלי. לפברגאס בקלות יש מקום בכל קבוצה בעולם.

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

4. THE STRETFORD END Member

הוטספר,
    הפרסומת הזו צריכה להיות בדיון התרבות לא משחקי העבר,

ליצן.

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

רואה סטרטפורד? אני לא כזה ליצן.

6. THE STRETFORD END Member

אתה גם ליצן וגם קוסם.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.balloon-animals.com/instructions/uploaded_images/rooster_small3-738022.Xxx
    בשבילך חמודי!

8. THE STRETFORD END Member

9. SeRgInHo Member

איזה קטע... שיבצו אותי לא מזמן בבינוי, ואת מי אני פוגש שם כבר באחד הימים הראשונים? את ארז, שהיה ידוע פה באהדתו לאייל ברקוביץ'.
    דיברנו קצת על אייסוקר, על כדורגל אנגלי כמובן. ארז גם היה אצל איסטלנד וסיפר לי על יציע העמידה שעופר בנה (עופר תארגן תמונה!). בקיצור יצא מאד נחמד.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

It's rock music that you can dance to. טוני ווילסון = גאון. שווה גם בשביל המבטים החטופים להאסיינדה ומנצ'סטר (שאני עוד מחכה שפיטר ייתן לנו סיפור מלא עליהם).

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/07
  11. THE STRETFORD END Member

היום ערב חג המולד ואני נזכר בכל הפעמים שהייתי באנגליה בזמן הזה(גם שנה שעברה)והלב נצבט,
    החג הכי מקושט שיש,הרגשה של כיף באוויר,כולם סיימו לעבוד ויוצאים לחופשה והחשוב מכל,צייפיה ל 3 מחזורי כדורגל בשבוע,
    נכון שלנו יש הרבה יותר חגים אבל מעולם לא נהנתי מחגים פה כמו שנהנתי בחג המולד,חג קסום ממש,
    יום שבתון מחר,ארוחה אחת גדולה(ומאוד טעימה)שמתחילה בצהריים המוקדמות,ונמשכת עד הערב,עם כל מיני משחקים וקישוטים על הראש,אלכוהול טוב,
    למחרת קמים בבוקסינג דיי,פותחים את המתנות,הולכים לפאב ולמשחק,
    לא מספיקים לנוח ובשבת עוד מחזור,לא מספיקים לנוח ואחרי יומיים עוד מחזור,

מישהו מצטרף לנסיעה לבית לחם?

(תיכף יבוא איזה גאון לאבחן אותי פסיכולגית על זה שאני כביכול מתבייש ביהדות שלי ועל האנטי ישראל שלי).

12. George Best Member

במסגרת המחזור הקרוב יערך משחק בין מנצ'סטר סיטי לבלקבורן ביום חמישי.
    מאז שאני זוכר את עצמי עוקב אחרי הליגה, לא זכור לי משחק ביום הזה.
    בראשון, שני, שלישי, רביעי, שישי(תמיד יש בסביבות אפריל משחק אחד) וכמובן שבת - זה ידוע שיש,
    השאלה היא האם אחד מקשישי הפורום זוכר משחק ליגה ביום חמישי, ואם כן, אז בשביל הפיקנטיות שיוסיף בין מי למי ואפילו מה התוצאה...

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטרטפורד, אני עובד בחברה בינלאומית ובעיקר מול לקוחות מחו"ל.
    היום קיבלתי משמרת ערב שהיא תכלס כסף קל, מחו"ל אין ציוץ עד עכשיו (טפו טפו טפו) ורק בנק הדואר התקשרו להזכיר לי שבארץ קצת שונה.
    לא הייתי בכריסמס אף פעם באנגליה, תמיד מצאתי את מחזורי הכדורגל מעט רדומים וכמובן שהמחירים בשמיים ורוב הדברים סגורים, אבל אין לי ספק שאם יש חברים נוצריים באיזור התמונה משתנה לטובה.

14. THE STRETFORD END Member

הוטספר,
    רק מחר הכל סגור,חוץ מתחנות דלק שהפאקיסטנים עובדים ובמנצסטר אחד מבתי הקזינו בעיר יהיה פתוח אחרי הצהריים,
    בדרך כלל מי שמגיע אליו בחג המולד אלו סינים וישראלים.

בלי קשר לנוצרים,זה פשוט חג יפה ובגלל שאין להם יותר מדי חגים כמו היהודים הם מנצלים ומפיקים את המירב ממנו.

כמובן שלעשות את החג פרופר זוהי חוויה נהדרת,כי בלי קשר לאמונה זה תמיד נחמד לראות ולחוות דברים חדשים בטח כשהם טובים,

וממעל לכל,הכדורגל באוויר,המסורת שיש רק באנגליה,אין על זה,
    ראיתי את אוהדי אברטון אתמול עם כובעי סנטה כחולים,תענוג,מרגש,
    השירים ששרים לאוהדי הקבוצות היריבות רק בחג המולד,

לפני שבועיים היה חנוכה,מישהו הרגיש את החג?
    אם אתה לא תלמיד בית ספר או שיש לך ילדים,לא נראה לי שמישהו הרגיש איזו אווירת חג מיוחדת.

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהשיחות עם חברי מברמינגהאם באמת שמתי לב שהוא מזכיר את זה המון, באיזשהו מקום זה כנראה מובנה ומובן מאליו, ההיערכות לחג הזה באמת חסרת תקדים ובלי שום אלמנט השוואתי איתנו, מקווה שיום אחד ייצא לי להכיר את זה.