בזמן שלמדתי להיסטוריה היום, שמתי ברקע את morning glory אחרי עידן שלא שמעתי אותו. כל שאני שומע יותר, some might say פשוט נשמע לי יותר טוב מפעם לפעם. שיר פשוט יפהפה.
The La's גיליתי את ההרכב הזה לא מזמן, להקה מעולה שאלבום הבכורה שלהם, שיצא ב-1991, פשוט מצויין. איך להגדיר את הסגנון... אני אומר שככה הסמית'ס היו נשמעים אם הם היו טובים!
אתה מתכוון בראגבי, אז המשחק הוא מחר ב9 בערב שעון ישראל. ודרך אגב ,נקבע משחק ידידות בין הקבוצות בכדורגל שיהיה ב26.3.08 בסטאד דה פראנס
דניס נראה לי שזה מ-Starz in their eyes של אמן בשם just jack. לא מכיר שום שיר שלו מעבר לשיר הזה, אבל זה אחלה שיר וגם די מוכר למען האמת, אני בטוח שאם תוריד אותו ותשמע אתה תזהה ישר.
קיבלתי את הדיסק של Just Jack לפני שבוע, הזמנתי באיביי, מאז שגיליתי את האתר הזה זה המקום היחיד שאני מזמין בו מוזיקה (ועוד הרבה דברים אחרים). דיסק סבבה לגמרי, לא מופתי, הבן אדם הזה עושה ראפ כמעט חובבני אבל עם הרבה לב (חפשו הופעות שלו ביוטיוב, ב-Starz in their eyes הוא כמעט תמיד טועה במילים בהתחלה והקהל כבר התחיל להסתלבט על הקטע הזה שלו), אבל הוא מקורי, והוא כותב שנון, ויש לו שם הפקה לא רעה בכלל, נחמד מאוד ועוד הישג נחמד למוזיקה השחורה תוצרת אנגליה שכבר הצמיחה אמנים מעולים כמו דיזי רסקאל, מיס דיינמייט ודה סטריטס.
אם זה ראפ זה לא בשבילי, תודה בכל מקרה, את דיזי רסקל אני לא יכול לסבול. אני בטוח שאת המילים בחתימה של הוטספר יש בשיר של גוד שרלוט.
בסקיי אמרו שבסביבות 40,000 אנגלים הגיעו לצרפת לקרת חצי גמר גביע העולם ברוגבי, היש עוד אומה שמשוגעת ותומכת ככה בנבחרות הספורט שלה?
ברוך הבא למועדון, שחקני יונייטד היו סופגים לא מעט שריקות בוז מחלק מאוהדי אנגליה ואני מניח צ'לסי בתוכם בגלל שהם שחקני יונייטד.