בחצר המלכות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏28/8/05.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה דעתכם על קולנוע קצת?

ראיתי השבוע את "משחק הדמעות" אחרי כל ההמלצות שהוא קיבל פה. סרט טוב, חבל שלא ראינו יותר מפורסט וויטאקר שעשה דמות נפלאה, אבל בסך הכל לא סרט שהפיל אותי מהכיסא (*ספוילר*גם לא כשגילו שהבחורה היא בעצם בחור, זה היה ממש צפוי וברור).
    מעניין אותי מה הם לדעתכם 5 הסרטים הבריטיים הכי טובים בהיסטוריה?
    הפייבוריטים שלי הם טריינספוטינג ו"מונטי פייטון והגביע הקדוש".

2. Alexander Hleb Member

מייק באסט מנג'ר אנגליה מישהו ראה?

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיברו עליו כבר. סרט קורע ברמות, בעיקר הקריצות על בקהאם וגאסקוין.

4. Gooner Member

מה שדכאוני ומגעיל זאת העובדה שיש עדיין אנשים כמוך בעולם.

SUFFER WELL CUNT!!

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקפיץ בפעם המי יודע מה כמה את הדיון, עם המלצה חמה לחובבי המוזיקה בפורום.

ראיתי אתמול את הסרט הדוקומנטרי המצויין Live Forever של ה-BBC, על מהפכת הבריטפופ של אמצע העשור הקודם.
    מעבר לעובדה שפשוט כיף לראות את תקופת השגשוג ההיא של האימפריה, עם הניצחון של הלייבור והחזרה הטבעית להיות מעצמה מוזיקלית, מדובר בסרט באמת מצויין שמסביר על הקשרים בין תופעות חברתיות למוזיקת רוק ובכלל מגמות ודפוסים ברוק וברוק הבריטי בפרט. אין ספק שזו הייתה תקופה מתוקה לעם הנפלא הזה ותרבות הפופ שלו, קצרה מדי אם תשאלו אותי.

עוד נחמד לראות שבניגוד לעם המטומטם שלנו, שסולח כהרף עין לפוליטיקאים מושחתים ומאפשר להם להיבחר תוך שנים ספורות, העם הבריטי לעומתו עד היום לא סלח למגי תאצ'ר והעוולות החברתיות של ממשלתה. כך פועלת מדינה מתוקנת.

6. mutant Member

עזוב אותך משטויות. אנא אל תזלזל בעם שלך ותאדיר עם של שיכורים שכבש ודיכא חצי עולם שאולי שייך למעצמה מוזיקלית אבל הכדורגל והמוזיקה שהוא כל כך מתגאה בהם הם בעצם בריחה מהמציאות קשת היום שהוא מצוי בה.

לגבי הסרט, גם אני אהבתי אותו,ובמיוחד את החיקוי ללהקת אואזיס ואיך שנואל גאלאגר חיקה בלעג את תנועות הידיים של להקות הצעירים כדוגמת s club7.

מה שכתבתי בשורות הראשונות של הודעה זו יכול אולי לעצבן כמה אנשים שאני לא מחשיב אותם בפורום הזה. אבל אפילו שאתה מנהל הפורום כבד את דעתי שכן פורום טוב נמדד בזה שהוא יודע להתחשב גם בדעות שלא מקובלות על מי שמנהל אותו, או על מי שרשום אליו,
    המשך ערב נעים לכולם.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני ממש לא שותף לדיעה שלך.

בלי קשר למנהגים של העם האנגלי בין אם תעריך אותם ובין אם לא, יש איזשהי רמת מוסר שאליה אנחנו צריכים לשאוף, ואני חושב שהנושא הזה בהחלט יכול להיות השראה לעם שלנו.
    אנשים בארץ הזו תומכים בביבי נתניהו כאילו הוא היה פאקינג שחקן כדורגל בקבוצה האהודה עליהם בלי קשר למצע הפוליטי שלו והדרך בה הוא בוחר, וזה רק על קצה המזלג.

מרגרט תאצ'ר לפחות הועילה ברמה מסויימת (זו שגרמה לה לכהן כראש ממשלה קרוב ל-12 שנים). היא ייצבה את המאזנים הפיננסיים של אנגליה, אבל על חשבון רווחת הפועלים (שגם מהם לפועלים בארץ כדאי מאוד ללמוד, אם בכלל יש בארץ פועלים שמדברים עברית) ועל חשבון ערים קשות יום, וזה שם עליה אות קלון לנצח. אם אחרי כל השחיתויות שבהם היו מעורבים שרון ונתניהו, ואחרי הקדנציה העלובה של אהוד ברק שלושתם עדיין בפוליטיקה, זה מראה לדעתי קצת כמה נקי כפיים העם שלך.
    וזה בכלל בלי להזכיר כמה כדאי לשאוף להגיע אליהם מבחינה תרבותית, שבזה בכל זאת עוסקים כאן)

בכל אופן, אני ממליץ לכולם לראות את הסרט הזה. רוב הסיכויים שלא תמצאו אותו בחנויות השונות, למזלכם הוא מסתובב חופשי ברשת ובתכנות שיתופי הקבצים השונות.

8. mutant Member

לידיעתך,
    מרגרט תאצ'ר הפריטה כל דבר שזז בבריטניה מה שגרם להרבה סיבוכים בכל מיני חברות ממשלתיות שהופרטו והועברו לידיים פרטיות שהרסו אותם. עיין ערך תחבורת הרכבות וכו'

אני תמכתי בעבר ויש לי הערכה לבנימין נתניהו (כן,בנימין ולא ביבי) לא בגלל שהוא נראה כמו שחקן כדורגל בקבוצה האהודה עליי (אני אוהד בית"ר ירושלים ואני גאה שנתניהו נמנה על אוהדיה) אלא בגלל שהוא היה הבלם לגל הטרור השטני שחברינו פרס-רבין הביאו עלינו ברוב כסילותם וטיפשותם. פרס עוד תירץ בעליבות בעימות מול נתניהו בטלויזיה שהקורבנות היהודיים היו "קורבנות השלום", אם כך הוא חשב אז זה אומר עליו הכל.

אני מעולם לא אמרתי ששרון ושאחר חבריו/בניו נקיי כפיים. יכול מאוד להיות שאתה צודק ועליהם לתת את הדין על כך.

מוזר, דיברת רבות על השחיתויות שבהם היו מעורבים שרון ונתניהו אבל משום מה התעלמת מכך שברק גם חטא בחטא העמותות וגם ידיו לא נקיות ואני בכלל לא מדבר על כהונת הבחירות הזעירה שלו שהתאפיינה באמ אמא של כל הברדק במדינה בתקופה שלו ומה שבטוח ייזכר מהתקופה שלו זה החיוך הדבילי והאינפנטילי שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/06
  9. city Member

היום ראיתי את פאש FC בערוץ אגו והם שיחקו בגביע של אזור מידלסקס, מישהו יכול להגיד לי איפה זה?

10. cityblues beter dead than red

אולי זה יעזור לך:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Middlesex

11. Gooner Member

ומה עם העם שלך,שמדכא וכובש ברגע זה?!

12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.slipcast.co.uk/eva400.Xxx

13. KirkH Member

זה רק אני, או שהייתה עכשיו פירסומת לבירה סטלה שעומדת להגיע לישראל?

14. Gooner Member

15. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך הבחורה?