אהלן חברים! בעוד מספר ימים אני אהיה בדרכי מניו יורק ללונדון. הBBC SKY ושאר הרשותות מדברות על שיטפונות מטורפים לאורכה של בריטניה כולה. השאלה שלי אליכם (אלו שנמצאים באזור כעת) היא מה קורה בלונדון?? העיר מוצפת? אפשר לתור בה בכלל? ומה צופנת אמא אדמה לתקופה הקרובה??
אני חושב שחברי הפורום הלונדונים כבר לא שם, ירון (ToonTastic) אולי יוכל לעזור. מזג האוויר משתגע, אנשים מתחילים לדבר שטויות על בלר, אין ספק שהקיץ החם משגע את כולם, לכן אין שיר מתאים יותר לתקופה הזו מאשר שירם של ה"סכינים הצעירים", קליפ די משעשע שכולל מסעדת פיש&צ'יפס.
i was this Weekend in Cumbria and there was some floods. London for now is not flooded but areas like Gloucestershire, Worcestershire Oxfordshire,East Surrey are all flooded.
אז אני מוכרח לדעת.. לדעתך, ולמיטב הבנתך, להגיע ללונדון ב27 לתקופה של כשבוע וחצי כדאי או לא? כלומר יש מצב שהשיטפונות הללו והמזג אוויר הזה יגרר לעוד שבוע?
I am not God or a Weatherman but it doesnt seem that the floods will get to London. If u are coming to London in this time,most of the chances that you will die in a terror attack of Al Qaeda and not from Floods.
סונג 2 הוא דומה מאוד לסמסלס לייק של נירוונה בלחן. אפילו חירש היה מבחין בזה. דיברנו כבר על ההשפעות של הגראנג' באלבום 'בלר'. ביקשת הקבלה לבקסטריט בויז: גירלז אנד בויז-אבריבאדי. אינקומפליט-דה יוניברסל. אס לונג אס יו לאב מי- אנד אופ א סנטורי. מור דאן דאת-קלובר & דובר. לא יעזור בית דין-בלר עושים פופ במסווה של רוק רך. קפה וטלוויזה זה פופ מלבד הסולו גיטרה (הדי נוראי ) של קוקסון. קרייזי ביט זה אכן רוק, אבל זה רחוק מלהיות להיט. להיטים כן מעידים על משהו, הם נותנים מסגרת כללית למוזיקה של האמן. כשכתבתי "אותו קו" לא התכוונתי למיחזור. בלר מאוד רחוקים ממיחזור. התכוונתי שהם הולכים על קו הפופ. פעם קופצני ושמח, פעם יותר עצוב ופעם מכניסים קצת גיטרות וחיספוס. אני לא מעריץ גדול של אואזיס, אבל אני לא חושב שהם להקה של רדיו. הם כן ממחזרים, אבל בכל שיר שלהם כמעט אתה מרגיש שזה רוק ולא משהו שבא להיות נעים לאוזן ולעשות קופה. קאברים זה לא מדד לכלום (בכל מקרה, אני מציע לך לשמוע את הקאבר של אואזיס ל"איי אמ דה וור לוס" של הביטלס). ליאם אכן נשמע על הפנים בהופעה, הקול שלו התדרדר לזנות מזמן. אני לא הייתי משלם להופעה בשביל דבר כזה. באולפן הסיפור שונה ונכון להיום שווה להקשיב לאלבומים שהערסים ממנצ'סטר מוציאים. כתבת שאלברן גאון. אם הוא היה כזה אז לבלר היה יותר משיר אחד שיחקק לנצח בזיכרון (סונג 2. ואני בספק לגבי זה) והוא היה מגיע להצלחה עם הגורילאז והלהקה האחרונה שלו. אולי יש לו הערכה בתעשייה, אבל צעירים שמגלים את עולם המוזיקה, לא בטוח בכלל שיפגשו את השם שלו. חוץ מוונדרוול ,ודונט לוק בק אינ אנגר וואטאבר לאואזיס אין שירי גלגלצ.
ARSI, אתה מעוות עובדות על ימין ועל שמאל, ומנסה נואשות לחפות על אוזן שכנראה קיבלה קצת מכות. אין שום הקבלה בין השירים שציינת, אני מזמין אותך להאזין שוב, אני מזמין את כל הפורום להאזין כדי לראות שאתה מנסה נואשות להיאחז באמירה שגוייה שציינת ואתה לא מסוגל לחזור בה. פופ במסווה של רוק רך? מה זה אם לא רוק רך? תקשיב לאלמנטים המוזיקליים שמשתמשים בבויז אנד גירלז ותגיד לי אם משהו שם דומה לאבריבאדי. אבריבאדי שיר שהמלודיה שלו הולחנה באמצעות שני סינתיסייזרים, בגירלז אנד בויז יש שתי גיטרות, קלידים, אורגן, מולטי-אפקט, באס ותופים. אם אתה אומר שבלר זה פופ, אז לך תשקר לכולם ותגיד גם שהסמית'ס שאמנם נשמעו שונה אבל עובדים על אותה הקבלה. Panic למשל לא שונה מבחינה מוזיקלית מהרבה שירים של בלר שציינת. מעבר לכך! אם היית מכיר קצת את פארקלייף, היית מבין שגירלז אנד בויז הוא פארודיה על תרבות המועדונים של סוף האייטיז באנגליה. בכלל, המילים של בלר נפלאות והן שלוש רמות מעל ספר החרוזים המוכן של נואל גלאגר. אני יכול להמשיך לשאר ההקבלות הדביליות והלא נכונות.... אבל חבל לי על המאמץ, אני גם עוד מעט צריך לעוף.... ולא, להיטים לא משקפים כלום, אף פעם, לא דיסק ולא קריירה, להיטים זה סינגל שהצליח. סינגלים הם שלוש-ארבע רצועות מהאלבום שלרוב מקפידים שיהיו שונות יחסית כדי לבדוק את תגובת הקהל ולקדם את האלבום. לכן, אני לא מבין איך אתה יכול לומר שזה משקף - הרי לרוב אחרי סינגל יוצא סינגל שונה יחסית, הראשון יצליח והשני לא - זה אומר שבאלבום יש יותר שירים כמו הראשון מאשר השני? עוד טענה מופרכת לחלוטין. שמפיין סופרנובה, אול אראונד דה וורלד, סטופ קריינג יור הארט אאוט, סטנד ביי מי... עוד שירי רדיו מובהקים? את כולם שמעתי לפחות פעמיים במהלך השנים בגלגלצ, ואני לא שומע גלגלצ לעיתים קרובות, ובוודאי משתדל שלא. ואגב, השני של הגורילאז נבחר בכמה אתרים לאלבום השנה שבה יצא, והוא הפך לרב מכר והצלחה עצומה עד שפשוט הם נאלצו לצאת לכמה הופעות כדי להרגיע את הקהל. גם הראשון מאוד הצליח, ו-The good, the bad and the queen בינתיים קיבל ביקורות חיוביות מאוד. אני קלטתי מה אתה עושה, אתה מעוות נתונים כדי שיישבו על התזות המוטעות שלך.
שמעתי חמישים פעם את פארלייף, ואני גם אומר עוד חמישים פעם שזה פופ. גם הסמית' זה פופ. אבריבאדי הוא קופצני ודאנסי כמו גירלז אנד בויז. זה לא משנה על מה דיימון אלברן כתב את השיר הזה. ובוא אני אגלה לך משהו- התופים של דייב הם לא התיפוף שלו אלא משהו מונטוני וממוחשב. זאת לא המצאה שלי, קראתי על זה בוי אייץ' וואן. הסינגלים שאמן מוציא הם שונים אחד מהשני, אבל בד"כ משתייכים לאותו ז'אנר. אתה לא תשמע את בלר מוציאים את פארקלייף ואח"כ שיר בסגנון של סיסטם אוף א דאון. חביבי, סינגלים נועדו למכור. לא לבדוק שום תגובה. אף אחד לא רוצה לשחק עם הכסף שקונה אוכל לילדים שלו. שמפיין סופרונבה נועד לרדיו? כנראה שלא שמעת אותו עד הסוף. גם ההתפחות שלו, גם החזרה על המילים וגם האורך שלו (שבע דקות) ממש לא מתאימים לרדיו. אז שמעת אותו פעם בגלגלצ, סו וואט?. את סטופ קריינג וסטנד ביי מי לא שמעתי אפילו פעם אחת ברדיו, כנראה כי הם לא שירי רדיו. השני של הגוריאלז הפך לרב מכר? אני רוצה לראות הוכחה. אני יודע שחוץ מקלינט איסטטוד הלהקה הזאת משעממת, ולא מכיר בנאדם אחד שעדיין עוקב אחריה. נתנו הופעות כדי להרגיע את הקהל? מה הם הביטלס? בחייך. הקווין יכולים לקבל ביקורת טובה. זה לא משנה, גם אם להקה מקבלת ביקורת רעה בעיתונות. אני לא מכיר שיר אחד של הלהקה הזאת, הם עדיין לא פרצו.
אתה לא מכיר בכלל ממה שאתה קורא, כי כנראה אתה לא מעניין מספיק. בוא נתחיל מכך שההשוואה של Girls&Boys לאבריבאדי מגוחכת, פתטית עלובה וכבר הוכחתי לך שלא קשורה למציאות. רוצה ללכת עם הראש בקיר? תעשה את זה לבד.. אין לי חיבה גדולה לסאדו-מאזו. להקה מוציאה DVD של הופעה אם היא לא הצלחה (ובפרט, כשבכלל לא התכוונו להופיע)? הגורילאז עשו את זה. שני סינגלים מדימון דייז נחרשו עד קץ ברדיו, ב-MTV, אז כנראה ישנת במקלט בשנתיים האחרונות. הגורילאז היו הצלחה עצומה באירופה ולמרבה ההפתעה גם בארה"ב, מולדת הראפ, שני הדיסקים שלהם היו רבי מכר! כלום חוץ מקלינט איסטווד? איפה אתה חי? אתה רוצה הוכחות - זה אפילו לא שווה את המאמץ שלי, הנתונים בשטח מדברים. רוצה נתונים מדוייקים, לך לגוגל. לא שמעת אף שיר מ-The good, the bad and the queen? בעיה שלך. גלגלצ היא לא ההוכחה הניצחת האם משהו קיים או לא! בטח לא גלגלצ, התחנה הכי מוגבלת ברדיו מבחינת כניסתת שירים לפלייליסט. ושמפיין סופרנובה כן הושמע בגלגלצ, לא פעם ולא פעמיים, אין לי נתוני פלייליסט אבל שמעתי אותו כמה פעמים, הסוף שלו הוא לא משהו אמנותי. הוא בסך הכן דיסטורשן חזק יותר וסולו על הסולם היחיד שעליו מתנגן השיר. הפכת את שמפיין סופרנובה למיוחד, אני מכיר את אואזיס וניגנתי לא מעט שירים שלהם על גיטרה, אף אחד מהשירים שלהם אינו יצירה מסובכת וזה חלק מהקטע שלהם, פשטנות טובה. כמעט כל שיר שיוצא כסינגל הוא מועד רדיו. אחרת הוא לא היה נחשב סינגל. בקיצור, מצטער אם אני לא עומד בקצב הכנראה מאוד איטי שלך לעיבוד נתונים, עובדות ומוזיקה. אבל, הגורילאז עד היום הבטחה עצומה שקויימה, עשתה עבודה מדהימה בלפרוץ לא מעט גבולות שעמדו ביניהם לז'אנרים שעמדו בפניהם... שמע, אתה לא מת על בלר ולא התחברת לדיסקים שלהם, ושל הפרוייקטים של בלר. זכותך. לעוות עובדות כדי שיתאימו ליציאה לא נכונה שפלטת, זה סתם פתטי. חלאס.
הוטספר ו ARSI אני מאוד מצטער,זה לא פורום אישי שלכם,למה אחרים צריכים לקרוא דיון שנמשך כבר כמה ימים,דיון שהחל בבלר ונמשך במאבק אגו למי יש יותר גדול ומי מבין יותר במוזיקה, לכו לחוף מציצים,קחו סרגל ותמדדו למי יש יותר גדול. ד"ש לאבשלום.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx האמת שבאמת הגיע הזמן לסיים את הויכוח הזה כי הוא לא ממש הולך לאנשהו. ARSI נדבק לטענות המומצאות שלו וזה נהיה קצת מעייף (No offence). מקווה שמי שהיה צריך להבין הבין ומי שלא... לא...
גיא, אם לא היית מוריד את הדיון שלנו לפסים אישיים היית מקבל תגובה על ההודעה הלפני אחרונה. לא פורום אישי שלנו, אבל הנושא מתאים לאשכול של חצר המלכות. לא מתאים לך- חפש שותפים אחרים למדידות שלך.
כתבתי את זה גם באוף, אבל אולי פה זה מתאים יותר. זיווגים, 4 העונות של הגירסא הבריטית והמעולה בחינם בVOD. סדרה גאונית. SHADAIM!