עוד כמה פרסומות נחמדות ביוטיוב עם שחקני כדורגל: פרסומת גדולה עם בקהאם עוד אחת נחמדה לאדידאס ואת זאת סטרטפורד בטוח יאהב
הפרסומת עם בקהאם היא מהתקופה שגרתי במנצסטר,לצידו ג'וני ווילקנסון כוכב אנגליה ברוגבי, באותה תקופה של הפרסומת זה היה לפני אליפות העולם שבה זכינו כשווילקסון הוא הכוכב של האליפות והגמר המותח,אני זוכר שכולם ראו את המשחק שהיה בשעת בוקר,הרחובות היו ריקים ממש,לאחר מכן הלכתי לאולד-טראפורד למשחק נגד בלקבורן(ניצחנו 2-1,קלברסון כבש את שער הבכורה שלו ביונייטד) והאווירה ברחובות היתה ממש של חג לאומי,כולם שרו את ההמנון של הרוגבי, זה תמיד גורם לי לחשוב ולקבל צמרמורת מה יהיה אם וכאשר אנגליה בכדורגל תזכה בגביע עולם או אליפות אירופה,אם אחרי זכייה ברוגבי כולם היו באקסטזה אז בכדורגל.... בכל אופן,פיברקו את הקטע עם החמצת הפנדל כי זה לא היה,הפרסומת היתה לפני יורו 2004. לגבי הפרסומת השלישית,עם רונאלדו,איבראימוביץ ואלוהים, ובכן קאנטונה מופיע בהרבה פרסומות של נייק,הוא היה גאון גם על המגרש וג'יימס דין מול המצלמה. אין עוד מלבדו.
אני יודע שכתבתי את זה בדיון המוזיקה באוף טופיק אבל, היום שמעתי את האלבום המשובח Parklife של בלר, איכשהו תמיד אני חוזר ללהקה הזאת. מתקופת הבריטפופ כולם זוכרים את אואזיס וכמעט לא מכירים את בלר (בארץ), הלהקה הזאת התחרתה איתם ראש בראש, יותר מבחינת מעריצים אחרי פיוד בין ליאם גלאגר לדיימון אלבארן, בכל אופן מבחינה מוזיקלית אין ספק שבלר היו קצת יותר מתוחכמים, הטקסטים של אלבארן הרבה יותר שנונים וביקורתיים משל נואל גלאגר, כפרפורמרים בלר היו הרבה יותר חזקים מההופעות הדי אדישות של אואזיס, בקיצור, מי שלא מכיר שישלים מהר את החסר. אגב, תקופת הבריטפופ של בלר מסתכלת מאוד בציניות על החברה האנגלית, כדאי מאוד לקלוט את המלל. בלר נותנים בראש This is a low, מתוך Parklife עוד מאותה הופעה קליפ מצחיק מתוך הדיסק האחרון שלהם
בלר יותר מגוונים מבחינה מוזיקלית מאואזיס, אבל תמיד הרגשתי שחסר להם גרוש ללירה. הם עושים מוזיקה טובה,אבל לא סוחפים עד הסוף. בלר עשו פופ,לא רוק. זה גם הפך אותם ללהקה שבנות 12 אוהבות כשהמנה העיקרית,לפני המוסיקה, היא דיימון אלברן (הסולן) החתיך.
שמע, אני מודה שלא הייתי מסרב להיראות כמו אלבארן, אבל הגאונות של בלר נעשית בדרך. Parklife דיסק מושלם ובנוי בצורה הרבה יותר חכמה מכל הדיסקים של אואזיס, ושתבין, אני מת על אואזיס, אני בכלל לא חושב שחסר להם הגרוש ללירה, הם פשוט עושים עבודה שונה. פופ? זה לא פופ. זה בריטפופ. מלכתחילה בריטפופ נע על הגבול בין פופ לרוק. הדיסק הכתום של Blur (שנקרא פשוט Blur) הוא הכל חוץ מפופ.
לא עושים לי את זה ,בלר. הנה עוד להקה מנצסטרית,קצת פחות מוכרת,JAMES, הלהיט מספר 1 שלהם הוא SIT DOWN,מאי שם בתחילת שנות ה 90, כשהגענו לגמר גביע אירופה למחזיקות גביע ב 91 נגד ברצלונה ברוטרדאם,לאחר הנפת הגביע של בראיין רובסון,ספונטנית הקהל של יונייטד החל לשיר את השיר הזה וכל השחקנים הצטרפו גם כן, שיר גדול: http://www.youtube.com/watch?v=hv0euEiGDfI...related&search= והנה מתוך הופעה: http://www.youtube.com/watch?v=Qz_6XypdoBU...related&search=
בלי קשר לבריטפופ, Dire Straits להקה שדי חיבבתי ותמיד שאני שומע שירים שלהם זה מזכיר לי את פעם... סטרטפורד: את ג'ימס אני לא אוהב ממש, לאחרונה הם חזרו לפעילות שמעתי.
סטרטפורד, עשה לעצמך טובה וקנה את Parklife, שמע קצת בבית, תחשוב על אנגליה שמחוץ לערים הגדולות, כיף ענק, דיסק חובה.
דניס, כן חזרו להופיע,הלינק ה 2 שהבאתי הוא מתוך הופעה לא מזמן שלהם. הוטספר, שמעתי כבר כמה פעמים,לא עושה לי את זה.
גם לי בלר לא בדיוק עושים את זה. אפשר בכלל להשוות את המוסיקה של בלייר לזאת של אואסיס ? גיא,אתה מדמיין לעצמך את אואסיס מנגנים בסגנון של השיר "קאנטרי האוס " ? עולם אחר בסגנון.
אואזיס היא מאוד קליטה, הלחנים שלה מעולים. בלר מבריקים, מכל הבחינות. הבעיה היא שאנשים מכירים בעיקר את קאנטרי האוס ואת Girls&Boys (המצויינים כשלעצמם) ולא את לחני הרוק המבריקים שלהם. אלבארן הוא גאון.