זה מדגם באזור שלי לא היה קלפי של מרצ ושם יש תמיכה עצומה של מרצ ועבודה כל שמרצ עוד יכולה אולי לקבל 5 מנדטים והעבודה אולי תשווה והלוואי יעקפו את ליברמן.
התסריט הכי גרוע(ביבי-ליברמן-ש"ס) עדיין יכול להתרחש, לא צריך לחגוג יותר מדי, הכל עוד מוקדם. נראה מחר בבוקר את תוצאות האמת במלואן. אה עכשיו אני רואה שש"ס כנראה עם מספר חד ספרתי, מצויין.
אחד הדברים היחידים שהעלו עליי חיוך במדגם זה מספר המנדטים של הגימלאים-הנישות נשארו בחוץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
אני די ברגשות מעורבים האמתי, מצד אחד ליבני כנראה ניצחה (אבל תוצאות המדגם האלו אכזריות וצריך לקחת הכל בעירבון מוגבל), מצד שני שמאל התרסק לגמרי, בעיקר העבודה. מה שכן אני בטוח שישראל ביתנו לא יותר מאייטם זמני, בבחירות הבאים הם יחזרו למקומם הרגיל, מפלגה 6-7.
כמובן שמילת המפתח היא סבלנות. נהיה סבלנים ונקווה מאוד שאלו יהיו תוצאות האמת ואם אפשר לקבל פער גדול יותר לטובת קדימה. מה שברור הוא שהעם לא רוצה את ביבי בתור ראש ממשלה, מעניין אותי כמה מערכות בחירות הוא עוד צריך כדי להבין זאת. נחכה ונקווה.
ליבני טיפשה אם היא אומרת כבר עכשיו שהם ניצחו את הבחירות. וכל מי שמתייחס למדגם כתוצאות אמת שיזהר גם אני נותן יחס מסויים למדגם אבל נשאר בפרופוציות.
מה שבטוח דבר אחד טוב יצא מהבחירות הללו וזה הנפילה של ש"ס תודות לחמדנות של ישי. אני מקווה שהחמדן הבין את הטעות שלו ויפנה את מקומו בהקדם :aaa021:
ש"ס יסיימו עם 10-11 מנדטים וזה ירידה קלה. הם עדיין יכולים לשבת בממשלה ולקבל כסף אם הליכוד ינצח בסופו של דבר.
שים לב שאמרתי "אם היא אמרה" בערוץ 2 היה כתוב שזה מה שהיא אמרה לכן אני לוקח את זה בעירבון מוגבל מאוד-כלומר לא מאמין לזה אבל לא סוגר את האופציה שהיא דווקא כן אמרה את זה.
ישי בחר לא ללכת עם ציפי לממשלה כי הוא חשב שבחירות יביאו לו יותר כח. אז זהו שממש לא. לא רק שהוא איבד את המקום הרביעי הוא ירד כבר 3-4 מנדטים שזה כן קריטי ודבר כזה יכול להשאיר את החמדן מחוץ לממשלה. כ"כ מגיע לו!
יש משהו בדבריך. חשוב שהעבודה ומרצ ישבו באופוזיציה תקופה, זה יחזק את השמאל לקראת הבחירות הבאות. אבל יש גם חשיבות מדינית לכך שלא תיהיה ממשלת ימין לאומית קיצונית בתוספת ש"ס. זה אולי קצת חשוב יותר כרגע למדינה.